Weekoverzicht | Never a dull moment week 12, vol met feestjes

Ik merk dat rust mijn rug wel goed doet, maar iedereen zegt dat ik met een hernia juist veel in beweging moet blijven. Nou dat heb ik deze week zeker ter harte genomen, want het was weer een lekker druk weekje, vol met leuke feestjes!

Weekoverzicht | Never a dull moment week 12, vol met feestjes

Zondag 17 maart

De zondag begon voor ons zoals gewoonlijk bij de Kinderyoga. Daar hadden we onze Wobbel 360 even uitgeleend, zodat ze konden kijken of het ook wat voor de WobbelYoga van Yogasmiley zou zijn. Het leverde ons in ieder geval heel leuke foto’s op 🙂

Na de Yoga reden we door naar de Beurs Eigen Huis. We gaan altijd graag naar deze beurs omdat we daarna weer met veel ideeën en inspiratie naar huis gaan. Voor mij was het deze keer wel wat lastiger met mijn hernia. Gelukkig kwam de stok met zitje weer goed van pas. Helaas had ik daardoor wat minder aandacht voor het maken van foto’s. Want bij thuiskomst bleek ik er geen één gemaakt te hebben.

Maandag 18 maart

De maandag begon lekker rustig met een kop koffie. Met mijn hernia moet ik wel in beweging blijven, maar ik merk dat een langere tijd zitten er wel voor zorgt dat ik daarna beter en rechterop loop. Ik probeer het dus maar in juiste verhouding af te wisselen.

Om 15.00 uur was het tijd om Kleine Zus van school te halen, maar die ging liever spelen bij haar vriendinnetje. Dat maakte mij dus een #tassenouder, maar dat kwam ook wel weer goed uit, want ik had nog een gesprek met de juf gepland staan naar aanleiding van haar rapport.

#tassenouder

Daarna had ik een lekker rustige middag, met de luxe dat ze ook nog thuis gebracht werd. Omdat Grote Zus op maandag altijd bij haar vriendinnetje eet en Papa’s Liefste laat thuis zou zijn, mocht Kleine Zus kiezen wat ze wilde eten. Haar keuze werd een eigen grote kom met witlofsalade. Ze at bijna zo een hele witlof in haar eentje op 🙂

Dinsdag 19 maart

Dinsdag werden we verrast door de postbode met een groot pakket van Venz met daarin allemaal ingrediënten voor een echte feestmiddag. Dat ging helaas vanmiddag niet meer lukken, maar morgen is het woensdag en hebben we de hele middag!

Woensdag 20 maart

Het verhaal van een feestje op woensdagmiddag verspreidde zich natuurlijk snel, dus Kleine Zus had haar vriendinnetjes gezellig uitgenodigd. We begonnen met het feestje door de Wobbels te voorschijn te halen. De Wobbel 360 kan ook prima dienen als podium voor de microfoon. En omdat je natuurlijk op een feestje je er op je best uit moet zien, maakte de meiden elkaar ook prachtig (nep) op en werden de haren gedaan.

Ondertussen bakte ik met Grote Zus samen de cakejes. In het pakket zat een pak voor een hele cake, maar we konden er ook prima cupcakes van maken. Een lading mengden we alvast met de hagelslag voor een grappig effect.

Nadat de cakes gebakken waren en afgekoeld, konden ze lekker aan de slag. Grote Zus haar vriendje kwam ook net op tijd binnen. We hadden genoeg cakejes gebakken, dus hij kon zo aanschuiven. De resultaten waren prachtig.

Tegen vieren werden de vriendinnetjes weer opgehaald en dronken de mama’s nog even gezellig thee samen. Zij boden wel aan mee te helpen opruimen, maar dat was niet nodig. Ik test voor Insiders een nieuwe SpeedPro Max Aqua stofzuiger van Philips uit. Alle kruimels, hagelslag en confetti kon ik zo mooi opzuigen. Met de zuig- en dweilfunctie was de vloer snel weer spik & span.

Nadat alles weer opgeruimd en schoon was, kon ik nog snel even naar de stembus. Gelukkig was het er niet heel erg druk en hoefde ik niet lang in de rij de te staan.

Thuis maakte ik snel het eten klaar, want ik zou ’s avonds ook nog weggaan. Het was namelijk weer eens tijd voor een ronde Pubquiz. Gelukkig hadden we een tafeltje met echte stoelen, maar de G moest ik deze keer laten staan en was er alleen T voor mij.

Donderdag 21 maart

Mijn donderdagochtend begon met dit prachtige uitzicht vanaf de 15e verdieping, alwaar Disney hun screeningroom heeft. Hier mocht ik alvast de nieuwste Disney Live-Action film Dumbo zien. Helaas heeft de film nog een embargo, dus mag ik er nog niets over zeggen.

Ik mocht gezellig meerijden met Linda, dus na afloop gingen we nog even samen lunchen bij La Place. Zo kon ik meteen mijn verjaardagstaartje innen.

Thuis kon ik nog even een uurtje wat rusten, voordat ik de kinderen weer kon ophalen. Daar bleek Kleine Zus gestruikeld was en haar hele zool van haar schoen los was. Ik had de andere al eens gelijmd, dus was het eigenlijk wel het moment om afscheid van ze te nemen en nieuwe te gaan kopen. Tijdens de persdag bij PR4Kids had ik gezien dat Bristol dit seizoen heel leuke schoenen heeft met ananassen, cactussen en flamingo’s. Op naar de Bristol dus.

Vrijdag 22 maart

Mijn dag begon goed met koffie op de BSO en (zelf meegenomen) Hands Off My Chocolade. Speciaal voor de Paasdagen hebben ze nu The Eggbar; de eerste eitjesreep ter wereld. Ik heb een perspakketje ontvangen (en zal binnenkort ook er meer over vertellen op mijn blog met winactie!)

Uit werk kon Grote Zus bijna niet meer wachten. Vanavond zou dan eindelijk haar verjaardagspartijtje zijn voor haar vriendinnen. Het was een zeemeerminnenfeestje met een heuse zeemeerminnenworkshop in het zwembad. Maar eerst was het tijd voor de cadeautjes en wat te eten. De tafel hadden we ook helemaal in stijl gedekt met mooie bordjes, bekers, rietjes, ballonnen en slingers van Lief & Jarig.

En toen was het dan eindelijk tijd om de zeemeerminvinnen aan te trekken en het water in te duiken. De meiden hadden het snel onder de knie en doken als echt zeemeerminnen door het water. Het was toch ook wel echt vermoeiend, dus een uurtje was ook echt wel voldoende.

Moe en heel tevreden keerden we weer huiswaarts, nadat alle vriendinnetjes weer opgehaald waren.

Zaterdag 23 maart

Eigenlijk zou er vandaag alleen voor Kleine Zus scouting zijn in de ochtend, omdat Grote Zus een Avondspel had. Maar omdat haar zus niet ging, wilde Kleine Zus ook niet en keerden we samen weer naar huis. Uiteindelijk ging Grote Zus ook niet naar het avondspel, want dankzij mijn zus, waren de plannen veranderd…

Papa’s Liefste had ondertussen de klus op zich genomen om mijn nieuwe fiets in elkaar te zetten. Dat was nog wel een klusje, want er zaten veel losse onderdelen bij en geen handleiding. Maar het lukte hem wel en ik ben superblij!

Daarna gingen we nog even langs bij de Zeeman in verband met een Challenge die ik de meiden had beloofd. Maar ook daarover later meer. De volgende stop was de verjaardag van Veerle van MirVanMeer. We konden niet te lang blijven, want Grote Zus en ik moesten op tijd op het station zijn voor de trein naar Amsterdam. Daar aten we nog snel even een hapje.

Mijn zus had namelijk 2 kaartjes gewonnen voor het bijwonen van een interview van KEK Mama met Roos Schlikker en Maaike Boerdam in de theaterkeuken van Soof. Roos is de schrijfster van de musical en Maaike de hoofdrolspeelster. Maar daarna mochten we ook blijven om de musical zelf te zien natuurlijk, een grote wens van Grote Zus.

De musical was supergrappig (en voor mij ook wel herkenbaar). Wel moest ik een paar grapjes uitleggen 😉 We hadden prachtige plaatsen op rij 7, in het midden, maar Grote Zus baalde wel een beetje dat ze niet alle hapjes uit de musical mocht proeven. Niet dat we te klagen hadden, want in de pauze en na afloop stond er ook voor ons een lekker hapje te wachten.

Al met al was het een geslaagde avond. Wel werd het een latertje, want we lagen pas na 00.00 uur in onze bedjes.

Heb jij deze week ook een leuk feestje gevierd?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.