Weekoverzicht | Fotoblik week 43

stockholm-3

Het was een wisselende week, met wat rustige dagen, maar ook hele drukke dagen. Veel draaien deze week om onze favourite hondjes Woezel & Pip. Zo stond Kleine Zus in de Ouders van Nu met haar Woezel & Pip kamer en mochten we naar de nieuwste voorstelling Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos. En natuurlijk deden we gisteren aan Halloween.

Zondag 23 oktober 2016

Wat een boffen met dit heerlijke weer. Na een lange nazomer, schijnt de zon ook in de Herfst nog volop. We zijn er dus lekker weer op uit gegaan om er van te genieten. Omdat we gisteren hoorde dat ze in Brasserie Buitenhuis waar waren, ze op zondag ook knutselmiddagen hadden, besloten we terug te gaan. Grote Zus was gisteren niet mee en was ook wel nieuwsgierig. Zo zaten we er 2 dagen achter elkaar bij heerlijk aan water in het zonnetje.

1-zondag

’s Avonds kregen we gezellig eters en mocht een vriendinnetje van Grote Zus blijven slapen. Natuurlijk dikke keet, maar toch vroeg gaan slapen omdat het morgen nu eenmaal maandag is en ze ook weer naar school moeten.

Maandag 24 oktober 2016

In mijn blog van vandaag schreef ik over de reden waarom ik niet doe aan gezonde traktaties op school. Een paar jaar terug had ik daarom een flesje Gesmolten Olaf en zijn neus (lees water en een wortel) getrakteerd aan de meesters en juffen. Dit werd zeer gewaardeerd en ook hard om gelachen. Nu in mijn blog kreeg ik weer veel leuke reacties hierop en werd mijn blog zelfs gedeeld op Facebook door Mamaliefde. Dit zorgde ervoor dat mijn bezoekersaantallen op blog omhoog schoten!

2-maandag

Dinsdag 25 oktober 2016

Vandaag had ik lekker een rustige ochtend zonder afspraken en kon ik een beetje rommelen in huis en werken aan mijn blog. Bij mijn kopje koffie had ik nog een heerlijke muffin, die Papa’s Liefste gisteren spontaan voor me had meegenomen.3-dinsdag

Bij de post zat opeens een Ouders van Nu. Eigenlijk had ik er niet zoveel aandacht aan besteed omdat ik dacht dat ik gewoon een proefexemplaar had aangevraagd. Opeens viel het kwartje en bedacht ik me dat het wel eens de uitgave kon zijn waar Kleine Zus in zou staan met haar Woezel & Pip kamer en verzameling. Wat leuk om te zien dat het artikel zo leuk geworden is. Het maken van de foto was namelijk geen makkie geweest omdat Kleine Zus die ochtend had besloten niet op de foto te willen…. en als mevrouw iets niet wil…. Gelukkig is er weinig te zien van alle snot en tranen.

3a-dinsdag

Mocht je ook zo’n mooie muurschildering willen op je (kinder)kamer.
Dan kan dat! Anouk neemt graag je opdracht aan.
Voor meer informatie kun je haar mailen; [email protected]

Woensdag 26 oktober 2016

Na een ochtendje school, hielden we ’s middags een bioscoopmiddagje. Ik had namelijk de iTunescode voor de film Casper en Emma op Safari gewonnen bij AllinMam.com. Met een grote bak popcorn en een dekentje hebben we er een rustige middag van gemaakt. Voor Kleine Zus wel fijn, want het naar schoolgaan is voor haar best nog wel vermoeiend.

4-woensdag

Donderdag 27 oktober 2016

Vandaag stond er een super drukke dag op het programma. Die begon met het wachten op een monteur voor de elektra meter, om die te vervangen. Hij zou komen tussen 9-11 uur en om 10.30 had ik eigenlijk alweer een andere afspraak staan. Natuurlijk kwam bij pas na 10.00 en na wat meldingen door te hebben gegeven aan de centrale, vertelde hij mij dat de meter vangen moest worden. ???? Ik dacht dat hij dat al zou komen doen. Gelukkig kon ik kiezen voor nu of een ander moment. Ik koos dus maar voor het laatste.
Net toen hij weg reed, kwam mijn vriendin aangereden. We zouden samen naar de Stock Sale van Marlies Dekkers gaan in Rotterdam. We waren niet de enige die dachten dat de donderdag wel het minst druk zou zijn, want het was zo druk dat we niet meteen naar binnen mochten. Gelukkig is er genoeg keuze en liepen we een halfuurtje later naar buiten met een stel nieuwe BH’s. Heel blij mee.

5-donderdag

Terug thuis zetten mijn vriendin me af bij de moeder van een vriendinnetje van Kleine Zus. Zij had de meiden van school gehaald om samen met z’n viertjes naar Breda te kunnen voor de persvoorstelling van Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos. Ik mocht hier heen namens Wijtestenhet.nl. Heel leuk natuurlijk en iets wat zeker bij de dames in de smaak viel. Omdat ik als blogger bij de pers hoorde, mocht ik in een groepje van 5 voor de voorstelling het toneel op, om een groepsfoto te maken van de crew én Dinand Woesthoff.

6-donderdag

Dit was meteen een unieke kans om de Ouders van Nu met daarin de Woezel & Pip kamer van Kleine Zus te laten signeren door Dinand! Ik had vooraf wel gevraagd of dat mogelijk zou zijn en gelukkig kon dat! Deze gaan we dus zeker inlijsten en op haar kamer erbij hangen.

img_2364

De voorstelling was heel erg leuk (en spannend) en ook net iets anders dan de film. We hebben er allemaal van genoten en een hele leuke middag gehad. ’s Avonds sliepen we dan ook als een roosje met de Sloddervos. Onze recensie is hier te lezen.

 img_2370 img_2414 8-donderdag

sloddervos

Vrijdag 28 oktober 2016

De ochtenden zijn alweer erg donker als we ’s ochtends naar school en werk gaan. De winter staat voor de deur en dit weekend gaan we ook weer over naar de wintertijd.
9-vrijdag

Ik werd op mijn werk gebeld of Grote Zus die avond met een vriendinnetje mee mocht gaan disco zwemmen en dan daarna mocht blijven slapen. Natuurlijk heel erg leuk. Kleine Zus was zo moe na een week school en BSO, dat die vrijwel meteen op de bank in slaap viel. Echt zin om te koken had ik dus niet meer en daarom verraste Papa’s Liefste me met een grote doos Sushi!
10-vrijdag

Zaterdag 29 oktober 2016

Vanochtend was ik alweer vroeg op pad, want als Glamour Beauty Lover was ik uitgenodigd op een speciaal Clinique Event voor alle #CliniqueBeautyLovers. We werden verwelkomt door Manuel Broekman en de redactie van Glamour. Er werd een Kick-start Yogales gegeven, een lekker ontbijt en kennismaking met de nieuwste Clinique lijn Pep-Start en de Pop Matte Lippenstift. Ook konden we onze haren laten invlechten. Dat konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. En we gingen natuurlijk ook naar huis met een goodiebag.

11-zaterdag img_25291 13-zaterdag
14-zaterdag img_07051

Thuis gekomen maakte we ons voor de Halloween. Grote Zus had een verjaardagsfeestje van een klasgenootje en daarmee zouden ze langs de deuren gaan. Zelf hadden we ook een lichtje aan en een pot voor snoep klaarstaan. Kleine Zus mocht mee met onze huisvriend naar onze oude wijk. Daar hebben ze een levend spookhuis. Dat was zo eng dat ze alweer vrij snel terug waren. We zijn toen maar een rondje door de straat gegaan, waar ook genoeg lichtjes branden en we langs mochten komen voor een snoepjes.15-zaterdag 16-zaterdag

De meiden mochten ook extra lang opblijven, omdat vannacht de klok naar wintertijd gaat. Hopelijk slapen ze daardoor een beetje uit en hebben ze minder last van deze tijdwisseling.

Merk je het aan jouw kinderen dat de klok achteruit gaat?

Spread the love

4 thoughts on “Weekoverzicht | Fotoblik week 43

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.