Winactie | Difrax Pure Collectie fopspenen in het WONDR Experience

Afgelopen donderdag lanceerde Difrax haar nieuwe lijn fopspenen in natuurtinten: de Pure-collectie. Deze collectie heeft rustige, gedekte tinten zoals ‘Brick’, ‘Clay’ en ‘Honey’, en sluit daarmee helemaal aan bij de kleurtrends van nu. Natuurlijk zijn de fopspenen niet alleen eigentijds, maar ze zijn ook comfortabel en veilig, zoals van Difrax te verwachten is. Ter ere van de lancering mochten wij deze nieuwe spenen meenemen op een reis voor het Instagrammable pop-up museum WONDR Experience in Amsterdam. Ik heb ook een paar van deze nieuwe spenen gekregen in een goodiebag, die ik mag verloten.

Difrax Pure Collectie met de kleuren van de aarde

Van babykamer tot spuugdoekje en van kinderwagen tot kruippakje, tegenwoordig zijn veel producten in aardetinten verkrijgbaar. De kleuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook prachtig te combineren. Difrax kon natuurlijk niet achterblijven bij deze trend. Daarom is hun meest populaire model vanaf nu ook in deze mooie kleuren beschikbaar, in de Pure Collectie.

Veilig en comfortabel

Alle fopspenen van Difrax zijn gemaakt van siliconen. Dit materiaal is stevig, goed schoon te maken en veilig voor baby’s. De Pure-collectie heeft bovendien de bekende vlinderschildjes met gaatjes. Deze vorm laat het neusje van de baby goed vrij, en de gaatjes zorgen voor minder contact met het huidje. De spenen in de Pure-collectie zijn verkrijgbaar in 5 maten, geschikt voor pasgeboren baby’s tot 18+ maanden.

Werken aan duurzaamheid

Difrax wil dat baby’s op een gezonde planeet kunnen opgroeien. Daarom werkt het bedrijf hard aan de duurzaamheid van de producten en productiemethodes, en zorgt ze voor goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken. Zo goed als alle producten worden geproduceerd in fabrieken met een social compliance certificaat, zoals amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative). Daarmee stimuleert Difrax eerlijke handel en duurzame productie. Ook de verpakkingen krijgen aandacht. Waar mogelijk, wordt het gebruik van plastic beperkt. Door te blijven werken aan een duurzame wereld, maakt Difrax het motto ‘We Care’ waar. 

Lancering Difrax Pure Collectie in het WONDR Experience

Speciaal voor de lancering van deze bijzondere nieuwe fopspenencollectie waren wij uitgenodigd om langs te komen in het Amsterdamse Pop-up museum WONDR Experience. Een heel bijzonder museum, omdat elke ruimte zo ingericht is, dat je er mooie en gekke foto’s kunt maken voor je Instagram.

Voordat we het museum in mochten, werden we door het Difrax-team verwelkomd in het café van het museum met een heerlijke high tea. We kregen een korte introductie van de nieuwe spenencollectie.

Daarna kregen we allemaal een tasje mee met daarin een greep uit de gehele fopspenencollectie van Difrax. We kregen de opdracht om in het Instagrammable museum een mooie fotorapportage te maken van de spenen. Hier een greep uit mijn foto’s.

Winactie 3x Difrax Pure Collectie Fopspeen is gesloten

Met dank aan Difrax mag ik een 3x een Pure Collectie Fopspeen weggeven. Ik heb een Pure Honey 6+ maanden, Pure Blossem 12+ maanden en Pure Clay 18+ maanden.

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

10 thoughts on “Winactie | Difrax Pure Collectie fopspenen in het WONDR Experience

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.