Vaderdag WinWeek #5 TiMEBOO Horloge

Winactie Vaderdag #5 | Vaderdag TiMEBOO horloge

De meeste vaders zijn niet zo dol op het dragen van sieraden, maar een mooi horloge zeker wel. Voor Vaderdag kun je bij TiMEBOO mooie bamboe horloges vinden, waarop je, op de achterkant, ook nog een persoonlijke boodschap kunt laten graveren. Dat maakt het horloge extra bijzonder om cadeau te doen aan je vader. Ik mag 1 horloge van TiMEBOO weggeven. Doe dus zeker mee aan deze winactie en/of aan een van de 4 andere speciale Vaderdag Winacties van deze week.

Vaderdag WinWeek #5 TiMEBOO Horloge

TiMEBOO

TiMEBOO maakt een origineel horloge van bamboe in een mooi vintagestyle. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Marga van Goethem & Ilona Hurkens en is een dochterbedrjf van Cayboo. In deze webwinkel vind je nog veel meer mooie bamboeproducten, zoals bamboe textiel, bamboe ‘hout’, een bamboe pulp waar servies van gemaakt wordt.

Waarom bamboe?

TiMEBOO heeft gekozen voor bamboe, omdat dit is een groene grondstof, het groeit snel, heeft weinig water nodig en na de kap is er geen heraanplant nodig. In de huidige trend van houten accessoires en sierraden is bamboe de beste keuze en draagt het bij aan een groenere en betere wereld. Daarnaast is bamboe gewoon ook heel mooi en geeft een warme uitstraling. De bamboe komt uit China en daar worden de horloge kastjes van bamboe ook vervaardigd. Ook het maken van de horloges dichtbij de productie van de bamboe is onderdeel van het groen denken. De fabriek is kleinschalige ook door TiMEBOO zelf bezocht. Zo kunnen zij ook echt garanderen dat er geen kinderarbeid plaatsvind en werkplek schoon is.

TiMEBOO Dameshorloge

De wikkelbandjes worden in Nederland gemaakt. Ook hier geen massafabriek, maar een kleinschalig familiebedrijf met een goede reputatie, waar uitstekende producten worden gemaakt met kwaliteit.
Omdat niet iedereen leer wil dragen, zijn er ook bandjes van kruk, een heel diervriendelijk alternatief. De kurk wordt geïmporteerd uit Portugal.

TiMEBOO Dameshorloges kurk

TiMEBOO Bamboe Horloges

De Bamboe horloges van TiMEBOO zijn er in een dames en heren uitvoering. Doordat bamboe een heel licht product is, draagt het heel comfortabel aan je pols, voel je het nauwelijks. Ook de achterkant is helemaal van bamboe, waardoor het een vriendelijk horloge voor mensen met huidallergieën.

TiMEBOO herenhorloge

De TiMEBOO horloges kun je dragen met een stoere band, single of met een extra omslagband om je pols. Deze bandjes komen voor de heren in 3 kleuren (bruin, zwart en blauw) en 4 patronen kurk. Voor de dames is er een keuze uit 10 verschillende kleuren en ook 4 patronen in kruk. De uurwerkjes zijn verkrijgbaar met en zonder cijfers.

TiMEBOO Herenhorloges bandjesTiMEBOO Dameshorloges bandjes

Om het horloge nog wat extra persoonlijk te maken, kun je op de achterzijde een persoonlijke tekst laten graveren. Een mooi horloge voor jezelf maar zeker ook om cadeau te doen.
                                  TiMEBOO horloge graveren

Vaderdag Winactie #5 Vaderdag horloge is gesloten

Special voor deze Vaderdag Winweek mag ik een TiMEBOO horloge weggeven.

De winnaar is

Vaderdag Winweek #5 Winnaar

Samenwerking

Spread the love

35 thoughts on “Winactie Vaderdag #5 | Vaderdag TiMEBOO horloge

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.