Zomer tips _ Leuke Zomer Activiteiten

Zomer tips | Leuke zomer activiteiten voor iedereen

Dat het de afgelopen tijd opvallend warm geweest is in Nederland, hoef ik je natuurlijk niet meer te vertellen. Waar de een wel houdt van hoge temperaturen, wordt de ander er juist heel sloom van. Zelf kan ik wel van het warme weer genieten en ik krijg er zelfs energie van – ook omdat sommige activiteiten in de zomer net een beetje leuker zijn. In dit artikel een paar ideeën voor de leuke zomer activiteiten.

Zomer tips _ Leuke Zomer Activiteiten

Speel met je garderobe

Een warme dag is natuurlijk dé gelegenheid om je mooiste rokje of jurkje uit de kast te halen! Een jurkje staat niet alleen zomers; omdat je niet hoeft na te denken over het combineren van verschillende kledingstukken, is het bovendien een erg gemakkelijke outfitoptie. Wil je graag nieuwe kleding aanschaffen, maar heb je geen zin om met die hoge temperaturen winkel in, winkel uit te gaan? Dan kan een vlooienmarkt een relaxter alternatief zijn. Of ga online op zoek naar het perfecte jurkje – bijvoorbeeld in deze webwinkel. Dan kun je tijdens het shoppen gewoon genieten van de koelte van je eigen huis.

Zoek verfrissing in een zwembad of waterpark

Wanneer de temperaturen de hoogte in schieten, is er natuurlijk maar één ding waar we allemaal aan denken: verfrissing! Die krijg je bijvoorbeeld door een tuindouche te installeren, of door naar een zwembad of waterpark te gaan. Wat dat laatste betreft, hebben we in Nederland veel goede opties. Zo genoten wij vorig jaar van een bezoekje aan Playa in Duinrell. Nu de kinderen vrij hebben, kan het echter ook leuk zijn om de zwempret te combineren met een buitenlands tripje van meerdere dagen. In de buurt van Berlijn vind je bijvoorbeeld Tropical Islands, het grootste tropische vakantiepark van Europa. De koepel van dit resort was oorspronkelijk bedoeld als loods voor vliegtuigen, maar tegenwoordig vind je op een oppervlakte van meer dan 100.000 m2 onder andere een wildwaterbaan van 250 m lang, een zandstrand en natuurlijk een groot aanbod aan geweldige glijbanen. Prijzen beginnen bij 33 euro per persoon, kinderen tot 5 jaar mogen gratis naar binnen.

Ga lekker kokkerellen

Met dit weer heb je misschien niet zoveel zin om in een warme keuken te gaan staan, maar er zijn gelukkig veel gerechtjes die je kan maken zonder fornuis of oven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke gazpacho, een verfrissende salade of een gezond waterijsje? Maak gebruik van de zomerse temperaturen door buiten te eten, misschien zelfs in de vorm van een complete picknick, en te genieten van de ondergaande zon. Enjoy!

Wat zijn jouw favoriete Zomer Activiteiten?

Foto’s door KanKhem / Shutterstock

Spread the love

9 thoughts on “Zomer tips | Leuke zomer activiteiten voor iedereen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.