Shoeby X Freek Vonk | kleding voor stoere rangers with attitude

Shoeby X Freek | kleding voor stoere rangers with attitude

Na het grote succes van de meisjescollecties van Shoeby X Nicolette, kon een stoere, speciale jongenscollectie natuurlijk niet uitblijven! Een kledinglijn waarbij Shoeby heeft samengewerkt met niemand minder dan Nederlands populairste bioloog: dr. Freek Vonk! Hij introduceerde de kledinglijn Shoeby X Freek zelf, samen met zijn beste vriend Johan.

Shoeby X Freek Vonk | kleding voor stoere rangers with attitude

Krokodillen en neushoorns

Natuurlijk is de collectie van Freek Vonk gebaseerd op dieren. Want, zoals Freek zelf zegt: “All my friends are animals”. In deze stoere collectie, die bestaat uit 9 items, staan de neushoorn en krokodillen centraal. Hierin zit onder andere een skinny jeans met tanden aan de onderkant van de pijp, diverse stoere sweaters en T-shirts met lange mouwen en een reversibel bomberjack. Aan de ene kant is het een ‘college style’ bomberjack en aan de andere kant is het jasje gestikt met een krokodillenprint. Deze stoere kleding is verkrijgbaar in maat 110/116 tot en met 146/152 in de Shoebywinkel en op Shoeby.nl .

Rangers with attitude!

De feestelijke lancering van deze stoere kledinglijn, vond plaats in de Hangar in Amsterdam. Voor de kinderen stond er een tafel met stoer knutselmateriaal en potten met snoepkikkers en zoethout! Dit laatste was bij de meeste proevers geen succes. Stoere jonge rangers liepen als een ware mini-Freek Vonk over de Catwalk en showden de stoere items. Na afloop konden de mama’s shoppen en waren er lekkere ranger bite’s.

De Shoeby X Freek collectie

Freek vertelt: ”Tijdens mijn reizen kom ik altijd veel verschillende dieren tegen. Elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal. In deze collectie heb ik besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. Wát een gave dieren!”. In de Shoeby x Freek-collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D-effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen.

Matthijs, onze gastblogger, vond vooral de donkergroene trui met de neushoorn erg gaaf, maar ook de zwarte trui met zakken waar met stoere letters ‘explorer’ op staat. En de zwarte joggingbroek, die ook prima naar school te dragen is, met coole haaientanden onder de zakken. 

Shop nu online!

Stapt jouw grote-kleine man, net als Matthijs, als een stoere ranger de deur uit? De te gekke Shoeby X Freek-collectie voor adventurous kids ligt in de winkels in maat 110/116 tot en met maat 146/152 en staat online! Daarnaast ontvang je bij 2 items of meer uit de collectie een te gekke krokodillensleutelhanger. Hoe gaaf is dat!

Shoeby X Freek

Shoeby X Freek App

In alle Shoebywinkels ligt het speciale doeboekje vol met kleurplaten, quizvragen en foto’s van de collectie! In het boekje vind je ook de speciale Shoeby X Freek-app met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Door het scannen van een speciale croc marker in het doeboekje, komt Freek als het ware tot leven vanuit het boekje, hoe cool is dat! Ga samen met Freek mee op een spectaculair avontuur dwars door de wildernis. Om een echte ranger te worden moet je alle vragen over krokodillen en neushoorns goed beantwoorden. Is dat gelukt? Dan ben je klaar voor de volgende stap.

Shoeby X Freek App

Freek Vonk Live

In een speciale selfiemodus kun jij jouw beste rangerkreet opnemen. Als je deze video deelt op sociale media of instuurt maak je kans op kaartjes voor ‘Freek Vonk Live – Dwars door de Wildernis’ in AFAS Live op zondagochtend 29 december 2019. Dus doe mee en maak kans!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.