Dag foute kersttrui, hallo OppoSuite!

Dag foute kersttrui, hallo OppoSuits!

Kerst is de gelegenheid om eens lekker uit te pakken met een nieuwe outfit. Voor de meeste vrouwen klinkt dat als muziek in de oren, maar mannen zijn daar vaak toch wat terughoudender in. Maar dat hoeft natuurlijk niet, want ook met kerst kunnen de mannen helemaal in stijl aan het diner schuiven. Maar dan niet in een foute kersttrui, maar strak in een OppoSuits pak!

Dag foute kersttrui, hallo OppoSuits!

Al weken voor kerst bedenken veel vrouwen, wat ze dit jaar met kerst zullen aantrekken. Een nieuwe black dress of toch een paar glitter pumps. Voor mannen is dat vaak wat anders; een nette (spijker)broek, witte blouse en heel misschien een stropdas en klaar zijn ze. Toch hoeft dat natuurlijk helemaal niet. Een paar geleden was daar opeens de foute kerstrui.

Maar heel eerlijk gezegd hebben we die nu ook wel een beetje gezien. Dus dit jaar kunnen alle kleurige truien met belletjes en lichtjes in de kast blijven. Want zeg nou eerlijk, erg gaat toch niets boven een man in pak! En kerst is daar bij uitstek de gelegenheid!

OppoSuits

Misschien ken je de grappige pakken wel van OppoSuits. Een paar jongens bedachten een paar jaar gelden voor de grap een paar leuke herenpakken met grappige print. Zo stonden ze ooit nog eens op een festivalmarkt die ik organiseerde. Niet lang daarna werden hun pakken opgepikt door een groot warenhuis en gingen ze hele wereld over tot aan Hollywood. Hun pakken zijn stijlvol en compleet, want voor €74,95 heb je een pantalon, jasje en zelfs bijpassende stropdas. 

Compleet Kerstpak

Natuurlijk mogen er in de collectie van OppoSuits de kerstpakken niet ontbreken. Move over foute kerstrui, dit jaar gaan we in stijl met een fout kerstpak. Iedere man steelt hiermee de show aan het familiediner of de kerstborrel op werk. Maar wees niet jaloers, want naast de mannen pakken zijn er nu mantelpakjes voor de vrouwen en mini uitvoeringen voor de kleine mini-mannen.

Mijn man is er al helemaal klaar voor. Hij zal dit jaar geheel in stijl verschijnen op de kerstborrel op zijn werk en daarna ook bij ons aan het kerstdiner!

Wat trekt jouw man aan deze kerst? een foute kersttrui of een fout kerstpak?

Samenwerking
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.