Bijzondere ring of andere sieraden voor een bruiloft

Bijzondere ring of andere sieraden voor een bruiloft uitkiezen? Handige tips!

Ga je trouwen? Een belangrijk onderdeel van de grote dag is uiteraard de aankleding. We hebben het over de aankleding van de locatie, maar net zo goed over de looks van jou en je partner. Van outfit tot sieraden: je wilt er tiptop verzorgd uitzien. Houd je wel van een bijzondere styling? Dat is alleen maar leuk! Er zijn verschillende opties voor unieke sieraden voor de bruiloft – qua ring, of juist armband of ketting.

Vintage ring

De ring is natuurlijk hét uitgelezen sieraad bij een bruiloft. De meeste stellen kiezen ervoor om trouwringen te dragen na de ceremonie. Ringen zijn er in allerlei ontwerpen te vinden. Het is tof om op zoek te gaan naar een ring die volledig bij jouw stijl past. Een minimalistische ring is een optie, maar je kunt net zo goed denken aan een opvallende ring. Of ga voor een ring met een bijzonder verhaal, zoals bij een vintage ring het geval is. Zo’n ring is al eerder gedragen, wat echt iets toevoegt. Soms krijg je een vintage ring uit de familie. Maar als dat niet het geval is, kun je er zelf een uitkiezen. Denk aan een gouden zegelring, om een waar statement te maken. Zowel voor dames als heren zijn er dergelijke ringen te vinden.

Ketting

De ring heeft dus een speciale rol bij de bruiloft. Het is echter niet het enige sieraad dat je kunt dragen. Sterker nog: het staat heel fraai om meer sieraden te kiezen bij je outfit. Een ketting oogt bijvoorbeeld elegant, als accessoire om de hals. We blijven nog even in het vintage thema hangen. Ook hier is het namelijk weer prachtig om voor een gouden ketting met een verhaal te gaan. Dit vormt ook direct de perfecte match met de trouwring.

Armband

Een armband is bijvoorbeeld ook goed passend bij de styling. Mocht je voor een opvallende ring en ketting kiezen, dan kun je de keuze voor de armband juist weer wat subtieler houden. Al is het uiteraard helemaal aan jou om dit te bepalen. Armbanden zijn er in veel kleuren te vinden. Het is daarom een leuk idee om de armband in een kleur te dragen die gelijkstaat aan jouw outfit of aan de outfit van je partner, of een detail hiervan. Zo is er duidelijk over nagedacht!

Oorbellen

Heb je gaatjes in je oren? Stop er dan mooie oorbellen in. Of je nu houdt van subtiele knopjes of juist van opvallende hangers – ook hier is er weer meer dan genoeg om aan te denken. Zorg in ieder geval dat de keuze voor de sieraden helemaal bij jou past!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.