52 poezenspelletjes

Win Advent Dag 18 | 52 Poezenspelletjes

Zoals jullie wellicht wel weten hebben wij thuis maar liefst 4 katten rondlopen. We zijn dus echt een poezenfamilie. Het boek 52 poezenspelletjes is dan ook echt een boek waar wij veel lol aan beleven. Zo kun je een jaar lang elke week een nieuwe poezenspelletje ontdekken samen met je kat. Ben jij ook een poezenliefhebber, doe dan snel mee, want ik mag het boek verloten.

Spelen met je kat is gezond

Spelen met je kat is niet alleen heel leuk, maar heeft ook heel veel voordelen voor zowel je kat als jezelf. Veel van onze katten zijn binnenkatten geworden en kunnen dus wel wat extra lichamelijke inspanning gebruiken, wat goed is voor een gezonde fysieke conditie en gewicht van je kat. Maar ook stimuleren poezenspelletjes hun mentale capaciteiten door het aanspreken van hun natuurlijke jachtinstincten en kunnen ze gedragsproblemen voorkomen. Samen spelen versterkt natuurlijk ook jullie onderlinge band en het bevordert positieve sociale interacties met andere katten in huis. Zelfs katten die veel tijd buiten doorbrengen, genieten ervan om met jou een spelletje te spelen. Of het nu een kitten of een bejaarde kat is.

Maar het spelen met je kat in niet alleen goed voor de kat, maar ook is heel goed voor jezelf. Uit verschillende onderzoeken is naar voren gekomen, dat het spelen en aaien van katten heel ontspannend werkt.

52 Poezenspelletjes

In het boek 52 Poezenspelletjes vind je 52 leuke en creatieve DIY-spelletjes om je kat fysiek en mentaal uit te dagen. Nu kun je iedere week een nieuw spelletje spelen met je poes, van verstoppertje tot een hindernisbaan. In dit boek staan tips en stap-voor-stap instructies voor elk spel. Ook erg leuk om samen met je kinderen te doen.

Het boek 52 poezenspelletjes is het tweede poezenboek van Uitgeverij Snor. Want als je denkt dat je alles van poezen afweet, dan heb je het waarschijnlijk mis. Katten houden veel verborgen voor mensen. Maar als je dit boek gelezen hebt, begrijp je beter wat je kat tegen je wil zeggen als ze haar staart in een krul houdt. In het boek Poezen, handleiding voor bazen lees je alles wat een poezenbaas zouden moet weten: van een workshop katten aaien en kattentaal tot de kat gelukkig maken.

Deze poezenboeken hebben het perfecte formaat voor onder de kerstboom als kerstcadeau voor de dierenvriend.

Win Advent Dag 18 | 52 Poezenspelletjes

In samenwerking met Uitgeverij Snor mag ik het boek 52 Poezenspelletjes verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij hoe jouw kat heet
  • Like De Wereld van Snor op Instagram
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook  | Instagram  Twitter wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 25 december. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

46 thoughts on “Win Advent Dag 18 | 52 Poezenspelletjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.