Mama je bent de allerliefste

Mama je bent de allerliefste! en 5 andere lieve Moederdagboeken

Aanstaande zondag is het Moederdag. De dag waarop alle moeders eens lekker in het zonnetje gezet worden. Naast een ontbijtje op bed, een lief, klein, zelfgemaakt cadeautje met een versje is één van deze lieve Moederdagboeken wellicht ook een leuk cadeautje. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet en mag er ook eentje weggeven.

Mama je bent de allerliefste

Mama’s dagboek

Mama's dagboek

In dit kleurrijke dagboek kunnen moeders al hun gedachten en gevoelens kwijt over zichzelf en hun gezin. Onvergetelijke uitspraken van de kinderen, belangrijke mijlpalen, grappige gebeurtenissen, ideeën over opvoeden en mama zijn, zorgen die ze heeft, dingen die ze nog graag willen doen met hun gezin, … Dit dagboek is een uniek bewaarboek voor alle ervaringen als een mama.

Mama’s Dagboek voor €12,95 bij oa bol.com

‘Mama & ik’ Boek

'Mama & ik' Boek

Liefste mama, zullen we samen ons verhaal schrijven? Zo begint dit originele invulboek van Deltas. Om alle bijzondere, fijne en grappige momenten te noteren, is dit boek een leuk en handig hulpmiddel. Er is veel ruimte om te schrijven, foto’s te plakken en alle herinneringen voor later vast te leggen. Een bijzonder cadeau voor een nieuwbakken moeder of zwangere vriendin. Elke mama zal er later met veel plezier in terug kunnen kijken! 

“Mama&Ik” Boek voor €19,95 bij oa Kixx-Online

Een vraag per dag voor mama’s

Een vraag per dag voor mama's

Dit is weer een soort ander dagboek. Het is een soort tijdcapsule voor de volgende vijf jaar van je leven als mama. Elke dag stelt het boekje je één vraag. Sommige zijn heel eenvoudig, andere geven je wat meer stof tot nadenken. Sommige gaan over jezelf, andere over je kinderen en je partner. Onder elke vraag is de schrijfruimte verdeeld in vijf vakken, voor elk jaar één. Begin bij vandaag en noteer 365 (of 366) dagen lang je antwoord op de vraag van de dag. Na een jaar kom je vanzelf weer bij de eerste vraag en noteer je je antwoord in het vak eronder. Als je dit vijf jaar doet, krijg je een heel bijzonder dagboek waarin je kunt lezen hoe je meningen, gevoelens en ideeën evolueren en hoe je leven en je gezin door de jaren heen zijn veranderd.

Een vraag per dag voor Mama’s voor €15,95 bij oa Babypark

Voorleespret met mama

Voorleespret met mama

Niets is zo fijn om samen met mama lekker voor te lezen. Deze mooie verhaaltjes om voor te lezen en naar te luisteren. Als mama voorleest, wordt iedereen rustig, droomt lekker weg en geniet met volle teugen van haar liefdevolle aandacht. In dit boek staan een heleboel leuke verhaaltjes die mama’s met hun kinderen kunnen delen. Twee auto’s die verliefd op elkaar worden, een taart die betoverd is, een oma met een dino als huisdier… Genoeg voorleesstof voor een heerlijk knuffelmoment!

Voorleespret met mama voor €11,95 bij oa bol.com

Mama je bent de allerliefste!

Mama je bent de allerliefste

“Fulltime moeder zijn is één van de best betaalde banen: het salaris is pure liefde” – Mildred B. Vermont of “Een moeder is iemand naar wie je je haast als je zorgen hebt” – Emily Dickenson. In dit kleine boekje vind je maar liefst 160 verschillende liefdevolle quotes over moeders. Van bekende schrijvers tot de hedendaagse popsterren. Een lief boekje om te krijgen op Moederdag en op je nachtkastje te leggen en er zo af en toe in te bladeren.

Mama je bent de allerliefste voor €12,95 bij oa bol.com

Winactie Mama je bent de allerliefste is gesloten

Dit boekje past qua titel natuurlijk het mooiste bij mijn blog. Daarom ga ik er eentje weggeven voor de liefste mama. Ken jij haar? Doe dan mee met deze winctie en wie weet stuur ik het wel naar haar toe.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

30 thoughts on “Mama je bent de allerliefste! en 5 andere lieve Moederdagboeken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.