Here come’s the sun! – de fijnste zonnebrandcrème voor je kinderen

YES! De lente komt er nu echt aan! De komende week zien de zon een stuk vaker dan we de afgelopen tijd hebben gedaan. We kunnen dus weer lekker naar buiten en genieten van de warmte. Toch moeten we daarbij niet vergeten om onze huid goed te beschermen en zeker de gevoelige huidjes van onze kinderen. Vandaag daarom de fijnste zonnebrandcrème voor je kinderen.

Zonnebrad kinderen

Na de koude en gure winterdagen, snaken we allemaal weer naar de eerste zonnestralen in de lente. We hebben ze al een beetje kunnen voelen, maar de komende week staat het weercijfer op een dikke 8 en zelfs 9. De jassen kunnen uit en de mouwen opgestroopt. Heerlijk om de warme zon op je huid te voelen. Toch weten we tegenwoordig dat we hier wel voorzichtig mee om moeten gaan. Dat betekent dus smeren, smeren en smeren. Juist op deze eerste zonnige dagen vergeten we dat nog wel eens. De zonnebrandcrème staat nog ergens hoog in het badkamerkastje en zit ook nog niet standaard in onze tas. Tijd dus om ze weer te voorschijn te halen en gezond te genieten van de zon.

Dr. Leenarts Suncare SPF30

Drs Leenarts Suncare SPF 30 is een zonnebrandcreme met verantwoorde, stabiele organische filters. Deze creme beschermt de huid zonder nanodeeltjes, parabenen, parfum of wolalcholen. De kans op een allergische reactie is dus bijzonder klein. Drs Leenarts heeft gekozen voor een factor (SPF) 30 omdat het verschil met een factor (SPF) 50 in bescherming maar 1% is. De Nederlandse Vereniging van Dermatologie adviseert te smeren met een factor (SPF) 30, omdat veel mensen ten onrechte denken dat je met een factor (SPF) 50 veel beter en langer beschermd bent.

NAÏF Baby Care Zonnebrandcrème 

NAÏF Baby Care ZonnebrandcrèmeNaïf Baby Care zonnebrandcrème bevat natuurlijke UV-filters en werken daarom extra goed. Ingrediënten als Shea Butter en Zinkoxide beschermen de huid niet alleen, ze voeden tegelijkertijd.
Geen schadelijke stoffen zoals PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale Olie. De heerlijke geur is allergeenvrij. Eenmaal ingesmeerd is je kind twee uur beschermd met factor 50. De zonnebrandcrème smeert gemakkelijk uit en laat geen witte vlekken achter. Smeer & doneer Voor iedere verkochte zonnebrandcrème doneert Naïf €0,50 aan KWF Kankerbestrijding.

Derma Eco Baby Zonnelotion Hoge Bescherming SPF30

derma care zonnebrandDerma Eco Baby Zonnelotion verzekert een uiterst waterbestendige bescherming tegen zonnebrand voor kinderen met een delicate huid.
Hij biedt een waterbestendige en optimale bescherming tegen de UVA en UVB zonnestralen, Hij wordt vlot geabsorbeerd, maakt de huid soepel en zacht en voorkomt dat deze uitdroogt. De zonnelotion bevat geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen en minimaliseert de risico’s op allergieën en overgevoelige reacties. Derma Eco Baby Zonnelotion Hoge Bescherming SPF30 draagt zowel het label van Asthma-Allergy Denmark als het Nordic Ecolabel. Bovendien werd deze als biologisch gecertificeerd door Ecocert.

Love Rock – Love The Sun zonnebrandcrème spf 30

Love the SunLove The Sun Zonnebrandcrème is de optimale zonbescherming voor de pure en kwetsbare kinderhuid. De kinderhuid is tot 5 keer dunner en droger dan een volwassenen huid, die verdient dus extra aandacht zeker als het de zon betreft. De unieke combinatie van antioxidantrijke oliën – zoals avocado olie, olijfolie, zonnebloem olie en kokosnoot olie met vitamine E en natuurlijke zonfilters zorgen voor hydratatie en bescherming. De minerale zonnefilters reflecteren het zonlicht, zodat de huid optimaal beschermt is tegen UVA en UVB straling en tegelijktijdig vrije radicalen weert. Door de vernieuwde (door Ecocert goedgekeurde) formule laten de minerale zonnefilters in Love The Sun zonnebrandcrème spf 30 kunnen kinderen nu zonder witte waas van de zon genieten!

Waar ga je de komende dagen het liefst genieten van de zon?

Uitgelichte foto; Shutterstock

Spread the love

11 thoughts on “Here come’s the sun! – de fijnste zonnebrandcrème voor je kinderen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.