Win Advent Dag 21 Toskani Herstellende creme

Win Advent Dag 21 | Toskani herstellende crème

Ken je het merk Toskani al? Dit beauty merk heeft naam gemaakt in de professionele industrie, maar heeft ook een breed scala aan producten voor thuisgebruik, om je huid stralend en gezond te houden. Vandaag maak je kans op een herstellende crème van Toskani.

Christmas Kit van Toskani

Terwijl je slaapt, werkt je huid actief aan herstel. De producten van de Night Reverse-lijn zijn speciaal ontworpen met unieke technologieën en texturen die het natuurlijke herstelmechanisme van de huid stimuleren. Na een goede nachtrust oogt je huid glad en gelijkmatig. De Night Reverse-lijn maakt gebruik van een exclusieve technologie om het 24-uurs circadiane ritme te synchroniseren, wat resulteert in een hernieuwde, verfriste en harmonieuze huid. Een perfecte start van de dag!

Het einde van het jaar biedt de perfecte gelegenheid om tot rust te komen en fris het nieuwe jaar te beginnen. Met de limited edition van Christmas Kit van Toskani kun je meer tijd voor jezelf creëren en tegelijkertijd aan de verbetering van je huid werken. Deze luxueuze kit bevat een serum, een masker/nachtcrème uit de Night Reverse-lijn, en een heerlijke limited edition geurkaars, verpakt in een prachtige cadeauverpakking. De producten uit deze lijn worden gemakkelijk opgenomen door de huid en werken doelgericht terwijl je slaapt. De Christmas Kit is een mooi cadeau voor jezelf of een speciaal geschenk voor anderen tijdens de feestdagen.

ToskaniMED herstellende crème

Voor een doeltreffende huidverzachting en -herstel na professionele behandelingen biedt Toskani de Total Recovery Gel en Total Recovery Cream aan. De gel, rijk aan aloë vera en aminozuren, stimuleert huidregeneratie, vooral na acnebehandelingen. De Cream, met antioxidante werking, bevordert de productie van fibroblasten voor vernieuwing. Beide zijn geschikt na elke behandeling, met toevoeging van SPF.

Het assortiment omvat ook de After Cream van ToskaniMED, bedoeld voor zowel voor als na esthetische ingrepen. Het voorkomt en vermindert irritatie, roodheid en blauwe plekken voor optimaal huidherstel. Alle producten, inclusief chemische peelings en mesotherapieproducten, zijn gebaseerd op peptiden, liposomen en hyaluronzuur. Ze zijn zowel voor professioneel gebruik als thuisgebruik geschikt.

De geschiedenis van Toskani

Toskani begon in 1953 in Barcelona als een apotheek, maar evolueerde geleidelijk tot een bedrijf dat zich richtte op cosmetica. Toskani staat centraal in de bevordering van huidverbetering. Met meer dan 30 jaar toewijding richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van verbeterende producten, met als doel optimale esthetische resultaten te behalen via professionele cosmetica en farmaceutisch hoogwaardige medische hulpmiddelen. Alle formules zijn uniek en het resultaat van uitgebreid laboratoriumonderzoek. Toskani gebruikt exclusief hoge percentages van door dermatologen gewaardeerde ingrediënten. De crèmes volgen een 360 graden benadering, waarbij elke indicatie vanuit een professioneel perspectief wordt benaderd met verschillende behandelingstechnieken en bijbehorende thuisgebruik producten. Hierdoor wordt het optimale resultaat in huidverbetering bereikt, zelfs zonder medische behandeling.

In 2019 introduceerde Toskani het merk ToskaniMED, na meer dan 36 jaar aanpassing aan de schoonheidsbranche en streven naar optimale esthetische resultaten. ToskaniMED specialiseert zich in medische en cosmetische producten exclusief bedoeld voor medisch-esthetische behandelingen.

Win Advent Dag 21 | ToskaniMED herstellende crème

In samenwerking met MissPublicity mag ik de ToskaniMED herstellende crème twv €52 verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij aan wie waarom jij deze crème zou willen winnen.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook  | Instagram  Twitter wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 28 december. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

58 thoughts on “Win Advent Dag 21 | Toskani herstellende crème

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.