Zomercollectie Patty Brard x Kruidvat

Patty Brard viert zomer met haar nieuw ‘From PB with Love’ collectie

De zomer staat voor de deur en daarbij horen natuurlijk ook weer veel buitenactiviteiten, zoals de barbecue, een nieuwe zomergarderobe en nieuwe interieurspulletjes, voor binnen en voor buiten. Dat vond Patty Brard ook en komt daarom ook deze zomer weer met een heel nieuwe zomer From PB with Love collectie. Allemaal natuurlijk met haar bekende tijgerprint. Ben jij daar ook zo dol op? Ren dan naar de dichtstbijzijnde Kruidvat en sla je slag. Je moet wel snel zijn, want ook deze collectie vliegt de deur uit. Toch te laat, doe dan mee met mijn winactie en maak kans op een From PB with Love pakket.

Zomercollectie van Patty

Patty Brard en het Kruidvat hebben ook voor deze zomer weer de handen ineengeslagen voor een nieuwe ‘From PB with Love’ collectie. De collectie bestaat dit zomerseizoen onder andere uit een BBQ-schort, een aantal mooie jurken en een sporty jeansjack, maar ook uit interieuritems zoals mooie zomerse kussens en reisbenodigdheden zoals een toilettas die je zelf op kan hangen (handig voor op de camping!). En dat allemaal in Patty haar eigen panterprint!

Uniek BBQ-schort

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe zomercollectie wist Patty het zeker; er moet een BBQ-schort in de collectie! Niets is lekkerder dan met een zonnetje en een lekker drankje in de tuin vertoeven. En om de ontspanning helemaal compleet te maken, is het niet alleen bij een schort gebleven, maar heeft ze er een hele BBQ-collectie van gemaakt!

Omdat mannen al jaren claimen de BBQ-baas te zijn, vond Patty het de hoogste tijd voor verandering. Met dit leuke BBQ-schort met panterprint zijn nu ook de dames helemaal klaar om te BBQ’en. En barbecueën mag overigens ook best wat vriendelijker, het hoeft niet altijd met die grote hompen vlees en die flessen vol saus, maar kan natuurlijk ook heerlijk zijn met verse groente of stukken verse ananas. Die belanden bij ons thuis in ieder geval graag op de hete grill.

Ik vind het zo leuk om met Kruidvat keer op keer te vernieuwen in onze collecties. Niet alleen in perceptie maar ook in print, design, kleur en met allerlei verschillende producten. Gezellig hè?!

Deze heerlijke zomercollectie is vanaf zondag 26 juni online verkrijgbaar op Kruidvat.nl en vanaf dinsdag 28 juni in alle Kruidvatfilialen.

Winactie 2x Zomer pakket van Patty

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik maar liefste 2x een From PB with Love pakket van Patty Brard verloten met daarin een dekbed panter (240×200), een overslagjurk panter (XL) en een toilettas! Ideaal dus voor deze aankomende zomervakantie.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij jouw favoriete artikel uit de nieuwe From PB with Love Zomercollectie.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook |  Instagram |  Twitter |  Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 12 juli. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

40 thoughts on “Patty Brard viert zomer met haar nieuw ‘From PB with Love’ collectie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.