Lovely Lunchtime Launch S.Oliver luchtjes

s.Oliver For Her for HimVorige week woensdag vielen de mussen letterlijk van het dak van het mooie hotel The Dylan in Amsterdam. Hier werd tijdens een Lovely Lunch de nieuwste luchtje van s.Oliver gelanceerd. Namens Mamasliefde mocht ik daar, samen met andere mama- en beautybloggers, getuigen van zijn.

s.Oliver ken je wellicht al wel van de kleding-, schoenen- en juwelenlijn. Maar wist je ook dat zij in in assortiment luchtjes hebben. Daar zijn nu 2 nieuwe luchtjes toegevoegd. Een luchtje voor mannen en een luchtje voor vrouwen. Deze werden tijdens Lovely Lunch in The Dylan in Amsterdam werden ze vorige week gepresenteerd aan verschillende mama- en beauty bloggers.

Afbeeldingsresultaat voor s.oliver for her for him parfum

Door de dames van het s.Oliver geurenteam en fs Agency werden we ontvangen in een mooi aangekleden zaal. We kregen een speciale Gin Tonic aangeboden als welkomdrankje. In de Gin Tonic waren een aantal van de ingrediënten uit parfum verwerkt.afbeelding1

Deze ingrediënten waren ook in de aankleding van de zaal terug te vinden. Zo waren er overal mooie rozen, pioenrozen, pepperbessen en bergamot neergezet. Al deze ingrediënten en andere accessoires van s.Oliver konden gebruikt worden voor mooie foto’s op Instagram. De mooiste foto zou die zelfde middag nog een bon te waarden van €500 winnen. Helaas was het niet mijn foto, maar iedereen kreeg een mooi s.Oliver tas, de parfum en mooie rozen mee naar huis.

img_0592 img_0595 img_0594

Tijdens de presentatie van de nieuwe geurenlijn, werden er diverse heerlijke hapjes gereserveerd. Tot slot was er zelfs nog een hele mooie taart passend bij het thema qua uiterlijk als interlijk. Want ook hier zaten ingredienten verwerkt.

img_0619FOR HER Parfum

De dames parfum komt in een mooi roze flesje. Het strikje geeft het nog een extra vrouwelijk accent tegenover het zelfde flesje voor de mannengeur. De compositie is een elegante en bloemige. Ook heeft het een florale hart en het vleugje Turkse roos, de licht fruitige pioenroos en de verfijnde magnolia. De roze peperbessen zorgen voor een verfrissend accent naast de levendige frisheid van bergamot en de exotische geur van lychee. De geurcompositie is ingebed in een poederig zacht bedje van iris, muskus en amber.

In de lijn vind je de volgende producten;
Eau de Toilet (30ml – €20,99 en 50ml – €30,99), Eau de Parfum (30ml – €25,99), Deodorant natural spray (75 ml – €11,99), bodylotion (150 ml- €10,99) en d
ouchgel (150ml – €10,99)

img_0614

FOR HIM Parfum

Voor de mannenlijn is een klassieke, elegante grijze kleur gekozen. Ook is het strikje weggelaten. De dynamische compositie is een mix van een zwarte thee, verrijkt met knapperige, verfrissende appel en een licht kruidig, bruisend aroma van roze peper. Samen met rozemarijn, geranium en een florale groene toets van vioolblaadjes, geeft het een elegant, mannelijk statement. Het geheel wordt zacht en onmiskenbaar afgerond door een warme noot van tonkaboon, mos en muskus.

In de lijn vind je de volgende producten;
Eau de Toilet (30ml – €20,99 en 50ml – €30,99) Deodorant spray (150 ml – €11,99), douchgel/shampoo (150ml – €10,99), aftershave (50ml – €22,99)

s.Oliver FOR HER & FOR HIM  zijn vanaf half september 2016 verkrijgbaar bij geselecteerde apotheken, warenhuizen en winkelcentra, in gespecialiseerde winkels en online op www.soliver.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde producten en affiliatie links.
 Met een affiliatie link krijg ik een kleine vergoeding mocht je het product kopen.
 Dit maakt qua prijs voor jou niets uit, maar help je me wel een beetje 😉
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.