Feestweken Mama's liefste 40 jaar Kneipp Badparels

Win #21 | Set van 3 Kneipp Badparels

Het is maandag, het begin van een nieuwe week. We gaan nog even door met de winactie op Mama’s Liefste en beginnen meteen goed met een lekker verwenpakket. Wie kan dat er niet af en toe even een momentje voor zichzelf gebruiken? Met dit setje van 3 Kneipp Badparels kun je heerlijk ontspannen in bad bijkomen van de week. 

Feestweken Mama's liefste 40 jaar Kneipp Badparels

Wie kent het merk Kneipp niet? Ik ben zelf dol op de geurlijn Mint/Eucalyptus en die mag dan ook niet ontbreken op mijn doucheplankje. Sinds eind vorig jaar heeft Kneipp ook een nieuwe product; badparels. Deze strooi je in je bad voor een optimale badbeleving. In tegenstelling tot de Kneipp Badkristallen, bevatten de badparels extra hydraterend ureum en natuurlijke oliën, dit heeft een verzorgende werking. Je zou dus kunnen zeggen dat de Badkristallen meer geschikt zijn voor de normale en vette huid en de Badparels voor de normale en droge huid.

Kneipp Badparels

De Kneipp Badparels zijn kleine pareltjes die je gemakelijk in je bad kunt strooien. De pareltjes bestaan uit natuurlijk verzorgende plantenoliën gecombineerd met geurende etherische oliën en intensief hydraterend ureum. Ze verzorgen en beschermen de huid tijdens het baden.

De Kneipp Badparels zijn verkrijgbaar in de geurcombinaties:

  • Pamper yourself: met palmarosa en pioenroos.
  • Take a break: met yuzu en frisse watermunt.
  • Pamper yourself: met fruitige kumquat en mandarijn.

Kneipp Badparels

Gebruikstips

Laat je bad volstromen met warm water. Voeg de helft van de badparels toe aan een laagje warm badwater (ca. 36-38 °C ) en wacht tot ze goed zijn opgelost. Ontspan voor 15 tot 20 minuten in dit heerlijk geurende en verzorgende bad. Een verpakking van 150 gram is goed voor twee baden.

Leuke andere toepassingen

De nieuwe Kneipp Badparels ruiken zo lekker dat je er ook nog veel andere leuke toepassingen voor kunt bedenken. Wat dacht je van een voetenbad tijdens het kijken van je favoriete serie? Of zet een klein schaaltje Kneipp Badparels in je toiletruimte of entree. Zo kun je nog veel vaker genieten van de heerlijke geuren van deze badparels.

BADPARELS

De badparels zijn evenals alle andere Kneipp producten zonder paraffine, siliconen en minerale oliën en zonder conserveringsmiddelen. Ze zijn mild voor alle huidtypen, succesvol dermatologisch getest en uiteraard niet op dieren getest. Ook zijn ze geschikt voor veganisten.

Winactie #21 | Set van 3 Kneipp Badparels is gesloten

Samenwerking

 

Spread the love

106 thoughts on “Win #21 | Set van 3 Kneipp Badparels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.