De beste cadeau inkopen doe je op Black Friday

Nog een paar weken en dan is het Black Friday! Een commercieel feest, overgewaaid uit Amerika, maar wel eentje waar ik graag naar uitkijk. Ik houd van een goede aanbieding, want je kan je geld tenslotte maar één keer uitgeven. En zeker in een dure maand als december kan dat goed uitpakken. Vandaag alvast een tipje van de sluier over de aanbieding die je kunt verwachten bij de Bijenkorf.

De beste cadeau inkopen doe je op Black Friday
Shutterstock door Ekaterina_Minaeva

Black Friday

Black Friday is de dag na Thanksgiving in Amerika. Op die vrijdag zijn de meeste werknemers vrij en wordt het gezien als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Winkels spelen hier op in door met dikke kortingen te strooien. Sommige winkels gaan zo ver dat ze zelfs midden in de nacht al open gaan en iedereen kent de beelden van dikke rijen mensen, die met elkaar op de vuist gaan voor een theedoek.

Dit jaar valt Black Friday op 27 november en zal zich grotendeels online afspelen, om mensen juist niet in grote getalen naar de winkels te laten komen. Ik nam alvast een kijkje voor je bij de Bijenkorf om te zien wat we daar kunnen verwachten.

Voor de kinderen

Speelgoed dat op heel veel verlanglijstjes te vinden zal zijn is LEGO. Al meer dan 100 jaar een groot succes voor jong en oud, jongens en meisjes. LEGO is ook speelgoed dat nooit verveelt en ook over 100 jaar nog steeds populair zal zijn. Ondanks dat LEGO dus een goede aankoop is als het gaat om speelgoed, zijn de dozen LEGO niet heel goedkoop. Daarom dus zeker goed om de LEGO Black Friday aanbiedingen goed in de gaten te houden in de LEGO-outlet van de Bijenkorf. 

Black Friday Shopping Lego Shutterstock door Ekaterina_Minaeva

Voor Mama

Black Friday is ook het moment om die aanschaf te doen, waar je al lange tijd van droomt. Misschien is het een mooi juweel, die ene jas, schoenen of een keukenapparaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie KitchenAid Black Friday actie? Deze apparaten zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Ze komen in prachtige kleuren: van poederroze en appeltjesgroen tot aan keizerrood. Dankzij de stevige en robuuste designs zijn de KitchenAid-producten een duurzame aanschaf voor je keukenassortiment. Een echte must-have voor elke keukenprinses of bakmoeder.

Shutterstock doorTinxi

Voor Papa

Ook voor vaders zijn er genoeg mooie aanbiedingen te vinden op op 27 november. Uiteraard zijn er scherpe prijzen te vinden op technische gadgets en gereedschappen, maar ook zijn er interessante sneakers Black Friday acties. Voor veel vaders is shoppen niet hun grootste hobby, dus waarom dan niet eens per jaar en dan meteen goed! Want naast sneakers zijn er ook veel mooie winterjassen Black Friday aanbiedingen.

Shutterstock door White bear studio

Waarnaar ga jij op zoek op Black Friday?

Afbeeldingen van Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: