CartoonNetwork steunt Internationale Vrouwendag met de Powerpuff Girls

Vandaag is het 8 maart, Internationale Vrouwendag. Een dag waarbij wij, in huis met bijna alleen maar vrouwen, zeker even stil staan. Mijn meiden zijn nog jong, maar het is toch belangrijk dat ze zich bewust zijn over hun rol als vrouw en hun Girl Power. Om die reden staat Cartoon Network vandaag ook in het teken van Girl Power. Wie beter dan de Powerpuff Girls om zich daarbij aan te sluiten. Daarom ook dat ik een mooi Cartoon Netwerk Powerpuff girlpakket heb om te verloten.

CartoonNetwork steunt Internationale Vrouwendag met de Powerpuff Girls

Dit jaar op Internationale Vrouwendag staat Cartoon Network in het teken van Girlpower, met als thema ‘heldinnen’. De Powerpuff Girls sluiten zich hier graag bij aan. Blossom, Bubbles en Buttercup zien er misschien schattig uit, samen houden ze alle slechteriken op afstand van Townsville. Zo kunnen ze de hele wereld aan en zijn dus echte heldinnen!

Samen met Robin Martens en Jiami Jongejan zullen zij het gezicht zijn van de Nederlandse campagne. Robin (actrice/zangeres/danseres/model) verleende eerder haar stem aan Bliss, de lang verloren vierde zus van de Powerpuff Girls, en de 19-jarige Jiami (blogger/vlogger/auteur/ondernemer) is al jaren groot fan van de Powerpuff Girls.

Wereldwijd worden de meiden van de Powerpuf Girls in het zonnetje gezet met verschillende programma’s, events en activiteiten:

  • VS: er wordt een gloednieuwe collectie van designer Christian Cowan gelanceerd. Deze collectie viert vertrouwen en positiviteit en wil ongelijkheid tussen mannen en vrouwen bestrijden door het steunen van een non-profitorganisatie die jonge vrouwen helpt met onderwijs, mentorschap en leiderschap.
  • Europa: fans van The Powerpuff Girls kunnen exclusieve video’s op YouTube bekijken en in Italië worden de krachten van de meiden gebundeld met L’Oreal voor ‘A Beautiful Day’.
  • Azië-Pacific: er wordt de EMPOWERPUFF-campagne gelanceerd, waarmee baanbrekende personen in de kijker worden gezet.  
  • Latijns-Amerika: fans kunnen de hele dag kijken naar een marathon van The Powerpuff Girls.  

Powerpuff girl Quiz

Nieuwe afleveringen Powerpuff Girls vanaf 15 april

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als De Powerpuff Girls. Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten!

Mis de nieuwste afleveringen niet, vanaf 15 april doordeweeks te zien om 20:15 uur bij Cartoon Network.

Winactie PowerPuff Girls is gesloten

Ter ere van de Internationale Vrouwendag en de nieuwe afleveringen van de Powerpuff Girls mag ik van Cartoon Network een Powerpuff girls canvastas weggeven met een cartoonnetwork keykoord en een unikitty sticky notes boekje.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

16 thoughts on “CartoonNetwork steunt Internationale Vrouwendag met de Powerpuff Girls

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.