Win Advent Dag 4 Twistiti horloge

Win Advent Dag 4 | Twisiti Horloge voor kinderen vanaf 3 jaar

Mag ik al opstaan? Hoe eten wij? Wanneer mag de TV aan? Elke ouder herkent deze vragen, die dagelijks meervoudig voorbij komen. Niet heel gek natuurlijk want klokkijken is voor kinderen ook best lastig. Maar dat hoeft nu niet meer, want het vrolijke Belgische merk Twistiti biedt hulp! Hun educatieve horloges, zijn namelijk zo ontworpen dat ze al gebruikt kunnen worden door kids vanaf 3 jaar. Hoe ze werken vertel ik je graag en ik mag ook 1 Twisiti horloge verloten vandaag, op de 4e dag van de Win Advent.

Twistiti horloge

Wanneer, hoe lang nog, mag ik al..?  Twistiti beantwoordt met plezier al deze belangrijke vragen voor kinderen vanaf 3 jaar. Dankzij een educatieve benadering, gebaseerd op de ontwikkeling van kinderen tussen 3 en 9 jaar, maken de vrolijke horloges van Twistiti tijd begrijpelijk. Op de wijzerplaat vind je namelijk in plaats van getallen, schattige dieren en kleuren aan. Zo wordt het abstracte concept van tijd leuk en eenvoudig. Dit geeft kinderen een meer zelfstandig gevoel en helpt ze ook geduldig te zijn. Door nu te kunnen zeggen ‘We zijn er zodra de grote pijl op de kat staat,’ kunnen veel ‘Zijn we er bijna?’-vragen worden voorkomen.

Een kleurrijke wereld

Twisiti werkte samen met professionals zoals leerkrachten, kinderartsen, spel- en speelgoedspecialisten en ouders bij de ontwikkeling van hun de horloges. Het hebben van een eigen horloge om naar te verwijzen, maakt het begrip tijd een stuk makkelijker te begrijpen voor kinderen. Naast de horloges, heeft Twistiti ook klokken voor op school en thuis.

“Inzicht in de ontwikkeling van het leerproces naargelang de leeftijd van het kind is essentieel om een geschikt horloge te kunnen aanbieden, maar ook spelletjes en knutselwerkjes zijn een belangrijke aanvulling”, legt Caroline Devillez-Masson uit, voorheen accountant, die nu samen met haar partner aan het Twistiti-avontuur werkt. “Het is een aanpak die we de komende maanden verder gaan ontwikkelen om ouders goed te ondersteunen bij het leren over de tijd.”

Beschrijving

Twistiti heeft 3 verschillende horlogemodellen (dieren voor 3+ jaar, getallen voor 6+ en voor 9+ jaar. Daarnaast zijn er veel kleurrijke bandjes om uit te kiezen en deze zijn ook los te bestellen om gemakkelijk te verwisselen.

  • Waterbestendig tot 50 m diepte: kinderen kunnen er zelfs in het zwembad van genieten!
  • Fotoluminescente dieren: ze lichten ’s nachts op!
  • Nauwkeurig, betrouwbaar Japans kwartsuurwerk
  • Gezeefdrukte gekleurde wijzerplaat; fijner en kleurrijker dan print
  • Roestvrijstalen behuizing met glazen venster, klaar voor elk feestje!
  • 2 jaar garantie
  • Prijs: €54,90

.

Win Advent Dag 4 | Twistiti Horloge is gesloten

In samenwerking met PR Matters mag ik een Twistiti horloge verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt en ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

101 thoughts on “Win Advent Dag 4 | Twisiti Horloge voor kinderen vanaf 3 jaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.