#SNAPSTAR poppen genomineerd voor Speelgoed van het Jaar categorie 6-7 jaar

Vroeger had ik een kamer vol met Barbies en speelde daar uren mee en stiekem ook nog toen ik al in de brugklas zat. Mijn dochters hebben dat wat minder. Ze vinden Barbie nog wel leuk, maar alleen op de TV. Toch zijn ze sinds kort weer helemaal in de weer met nieuwe poppen; namelijk de #SNAPSTAR Squad. Deze modepoppen zijn de meidenpoppen van nu. Ze zijn stijlvol en met hun eigen greenscreen en app maak je zelf de mooiste creaties voor je socialemediakanaal. Niet voor niets dan ook dat ze genomineerd zijn voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar in de catagorie 6-7 jaar.

#SnapStar genomineerd voor Speelgoed van het Jaar categorie 6-7 jaar

Dat meisjes (en steeds meer jongens ook) met poppen spelen is natuurlijk al een eeuwenoud gegeven. Maar de pop met vlechten kan anno 2019 veel meer. De #SNAPSTAR Squad zijn namelijk 6 Social Influencerpoppen, die vloggen, bloggen, nemen selfies en wisselen natuurlijk eindeloos van kleding en hun haarstijl. Ze hebben elk een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. De meidengroep, die bestaat uit:

#SNAPSTAR Aspen

Aspen houdt van reizen en is altijd onderweg. Aspen is nieuwsgierig naar de wereld en wil zoveel mogelijk coole plaatsen ontdekken. Dit doet ze niet alleen, want haar volgers gaan altijd mee tijdens de rit! Aspen verzamelt graag mooie items die ze tegenkomt op haar reizen om haar kamer te versieren. Als het op design aankomt, vertrouwen alle meisjes op Aspen’s gevoel voor stijl.

#SNAPSTAR Echo

Echo is oogverblindend mooi en vooral bekend door haar betoverende beauty-tutorials. Ze is een ster in het doen van haar en make-up, geen wonder dat alle meisjes het geweldig vinden om zich klaar te maken bij Echo thuis!

#SNAPSTAR Lola

Lola is 99% Unicorn en ze bruist van de goede energie! Zij straalt een en al positiviteit uit en ziet alles door een roze bril. Lola droomt ervan om de wereld nog mooier te maken en door haar spontane karakter vinden de andere meiden het geweldig om bij haar te zijn. Zij weet namelijk als geen ander het beste uit iedereen te halen!

#SNAPSTAR Yuki

Yuki is een vlotte meid en zorgt ervoor dat het leven een groot feest is! Ze is een echte muziekliefhebber die altijd de populairste dance-muziektracks uitbrengt. Als Yuki niet in de studio’s te vinden is, dan staat ze wel te draaien als DJ ergens in de stad. En niet onbelangrijk, ze zorgt er altijd voor dat haar meisjes op de VIP-lijst staan!

#SNAPSTAR Izzy

Izzy houdt ervan om duurzaam bezig te zijn door op een creatieve manier te recyclen! Ze laat niets verloren gaan, want ze kan alles omturnen in een gaaf voorwerp! Ze organiseert graag knutselfeesten en haar vriendinnen zijn dol op Izzy’s creaties!

#SNAPSTAR Dawn

Dawn is een powervrouw en een fashion diva die alleen genoegen neemt met het beste – ze weet wat ze wil en ze krijgt het altijd! Als Dawn geen verkleedpartijen organiseert, dan staat ze wel te socializen met celebs op de meest exclusieve evenementen. Wil je weten waar het feest is? Bel Dawn!

De #SNAPSTAR poppen zijn flexibel. Hun voeten, benen, armen, handen en hoofd kunnen bijna elke stand aan nemen. Haar, kleding en accessoires kunnen onderling verwisseld worden. Extra accessoires en kleding kunnen los bij gekocht worden, wat de speelmogelijkheden (naast de virtual reality mogelijkheden) vergroot.

#SNAPSTAR

Er wordt een ‘green screen’ meegeleverd, zodat er met een mobieltje foto’s kunnen worden gemaakt van de pop, die met een bijbehorende app in allerlei achtergronden kunnen worden geplakt.

#SNAPSTAR App

Natuurlijk heeft #SNAPSTAR ook een eigen Studio-app. Alle poppen komen met hun eigen greenscreen en een groene standaard. Zo kun je ze in allerlei posities zetten en fotograferen met je telefoon en in een virtual reality wereld geplaatst worden. Met deze app voeg je (eigen) achtergronden, make-up en haarstijlen toe aan de meiden. Nog wat extra stickers en kaders en ze kunnen zo op social media.

Mocht je nu geen #SNAPSTAR pop hebben, ook dan kun je lekker aan de slag met deze app. Alle poppen staan ook vooraf ingesteld in de app. Stijl haar helemaal in jouw style en leef je uit met al je creativiteit.

Genomineerd Speelgoed van het Jaar categorie 6-7 jaar

De #SNAPSTAR-poppen zijn dit jaar genomineerd voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar, in de catagorie 6-7 jaar. De jury vindt namelijk dat kinderen met de Snapstar-poppen op een veilige manier leren om te gaan met sociale media. Voor iedereen is er wel een pop naar keuze: er zijn zes totaal verschillende meiden.

Ook de ontwikkelingspsycholoog is erg te spreken over deze #SNAPSTAR (mode)poppen. Ze zien er hip, cool en ‘fashionable’ uit, iets wat jonge meiden heel erg zal aanspreken. Ze hebben elk een eigen uitstraling, waardoor er voor de meeste meisjes wel een pop bij zit die ze aanspreekt. Voor jonge meiden die van mode en aankleedpoppen houden, zullen de Snapstars bijna onweerstaanbaar zijn.

Leuk om met een of meer vriendinnen met ieder hun eigen pop een fantasiespel te spelen, met mode bezig te zijn en leuke virtual reality plaatjes te maken. De #SNAPSTAR meiden bieden veel sociaal (en ook solitair) speelplezier.

Klik hier als je ook wilt stemmen op het Speelgoed van het Jaar. Dit kan t/m 3 november. Door te stemmen kun je ook kans maken op het genomineerd speelgoed! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Lees meer over de ander genomineerde voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2019:
VTech Codi, Mijn Robodino – categorie 0-3 jaar
Tropical Zoo van Totum – categorie 4-5 jaar
Bob Bilnaad – categorie 4-5 jaar
BlazeLets Style Studio – categorie 6-7 jaar
#SNAPSTAR – categorie 6-7 jaar
SmartGames Colour Catch – categorie 6-7 jaar
NERF Fortnite AR-L Blaster – categorie 8-9 jaar
Leipe Lama’s – categarie 12-17 jaar

Wat vinden wij er van?

De meiden hadden de #SNAPSTAR-poppen meteen gespot tijdens de “Verkiezing van het Jaar”-middag. Ze waren dan ook superblij dat ze een pop mee naar huis kregen en later ook nog eens een eigen influencers box met daarin nog eens 3 poppen en 2 kledingsetjes. Samen en met hun vriendinnetjes worden de poppen regelmatig uit de doos voor het green screen gezet voor een fotoshoot. Ze maken hun eigen outfitkeuzes en zijn creatief bezig met de app.

De #SNAPSTAR-poppen zijn te koop voor nog geen €20 in de speelgoedwinkel en online. Niet heel erg prijzig dus en dat maken de poppen dan ook een leuk cadeautje voor de feestdagen. Maar het zijn dan ook duidelijk geen poppen met de kwaliteit van Barbie. De prijs/kwaliteit van de poppen is dan ook zeker in verhouding.

Winactie #SNAPSTAR-pop is gesloten

De winnaar is;

  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

54 thoughts on “#SNAPSTAR poppen genomineerd voor Speelgoed van het Jaar categorie 6-7 jaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.