Rainbow High

Rainbow High is terug met een nieuw vriendje

Er staan weer avonturen te gebeuren op Rainbow High! Deze keer ontdekken de meiden een magisch portaal dat ze meeneemt naar een betoverende wereld vol met magische diertjes. Deze ontdekking stimuleert de creativiteit en verbeelding van de leerlingen, en dat vormt de inspiratie voor een gloednieuwe Rainbow High-set bestaande uit zes Classic Dolls. Als grote fans van Rainbow High mochten wij alvast kennismaken met de nieuwe poppenserie en mogen wij er ook eentje verloten.

Bekende gezichten, nieuwe vrienden 

Rainbow High fans zullen Ruby, Sunny, Jade, Skyler, Violet en Amaya meteen herkennen, maar deze keer komen ze met een leuke verrassing: elke pop heeft een bijpassend huisdier in dezelfde kleurstelling. Nieuw in deze set is het speelse element van glitterslijm, ontworpen om de outfits van de poppen te verfraaien en de huisdieren een sprankelende make-over te geven. De Rainbow High Classic Dolls zijn ook flexibel voor diverse poses en hebben haar van topkwaliteit dat kinderen zelf kunnen stylen.

Dimensies vol kleur

Nadat de scholieren in het portaal zijn gesprongen, ontdekken ze magische werelden waarin ze elkaar helpen om zelfverzekerder te worden en samen nieuwe, onvergetelijke avonturen te beleven. Locaties die zij bezoeken zijn onder andere Pet Playland, The Sparkle Beach en Winter Wonderland. Heimwee naar de wereld van Rainbow High? Dan kunnen de personages moeiteloos reizen tussen beide werelden, zodat zij kunnen blijven ontdekken en tegelijkertijd hun gewone leven kunnen leiden.

Rainbow High serie

Benieuwd naar de avonturen van Rainbow High? Bekijk dan de nieuwe afleveringen vanaf eind maart op YouTube.

Winactie Rainbow High pop is gesloten

In samenwerking met Vertigo 6 mag ik een Rainbow High pop verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

50 thoughts on “Rainbow High is terug met een nieuw vriendje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.