Ken jij Poopsie Slijm Surprise al_

Ken jij Poopsie Slijm Surprise al?

Poopsie Slijm Surprise is een geweldige combinatie van waar alle meisjes gek op zijn – het is een eenhoorn in een unboxing verpakking met mooi kambaar haar. Maar je kan haar voeren en dan poept ze slijm met glitters uit. Je kunt je er misschien er weinig bij voorstellen, maar toch wordt zeker de hit voor de komende feestdagen, want ze zijn al bijna uitverkocht op Bol.com! Wij mochten al een Poopsie Slijm Surprise verwelkomen in ons gezin. Helaas was ze eerst een beetje ziek, maar poept er nu gelukkig goed op los. Doe mee met de winactie en maak kans op je eigen Poopsie.

Ken jij Poopsie Slijm Surprise al? + winactie

Vorige week zaten we niets vermoedend thuis, toen de postbode opeens aan de deur stond. In zijn hand een pakje voor de meiden. Aan de vorm van het pakketje wisten de meiden eigenlijk al meteen wat er in zou zitten. Ze hadden namelijk al een filmpje over de Poopsie Slijm Surprise gezien bij Meisje Djamilia.

Surprise Unicorn

In de verpakking zat inderdaad een paarse koffer met daar omheen een grote wikkel. Bij het openmaken van de wikkel, kwamen de eerste cadeautjes al te voorschijn. In de pakketjes zaten onder andere een borstel, een drinkbeker, een t-shirt, een luier, een lepel, een maatbeker en diverse zakjes met eenhoorn eten.

Nadat de hele wikkel was verwijderd, kon de koffer open. Van te voren weet je dus niet welke eenhoorn er in de koffer zit. Wij mochten Dazzle Darling verwelkomen in ons gezin. Naast haar eten, kleding en borstel heeft ze ook haar eigen potje meegenomen. Hierin kan ze haar eenhoornpoepie doen, want de kinderen ook kennen als slijm!

O help onze Poopsie is ziek

Uiteraard hebben wij Dazzle Darling meteen wat te eten gegeven. Helaas was ze nog wat misselijk van het ritje met de postbode. Bij het aantrekken van de luier, was haar hartjes navel per ongeluk ingedrukt en was ze wat incontinent en lekker haar (oranje) drankje en voeding meteen als een soort diarree door de luier heen. Gelukkig konden we haar buikje snel beter maken. 

Eindelijk Eenhoorn poep

Bij de 2e poging hebben we haar meteen op het potje gezet en ervoor gezorgd dat haar hartjes navel gezond wat uitstak. Met het lepeltje kun je makkelijk haar magische Eenhoorn poeder voeren. Het lepeltje draait zich in haar mond te stoppen automatisch om. Geef haar daarna wat te drinken uit haar flesje om haar maagje verder te vullen. Nu kun je op haar navel drukken en zal ze haar magische poepie in haar potje doen. Laat het even staan en het veranderd in slijm. Voeg nog wat Eenhoorn Magie of glitters toe en de slijm zal van kleur veranderen of glinsteren in de zon. In de meegeleverde Poopie sleutelhanger kun je je slijm bewaren en overal mee naar toenemen.

Wat vonden wij ervan?

Mijn meiden vonden het in een woord fantastisch. Ook al ging de eerste keer het niet helemaal zoals bedoeld, de Eenhoorn heeft mooi plekje binnen ons gezin gekregen. Ze mag overal mee naar toe en haar haren worden veelvuldig geborsteld en opgestoken. Dat is ook eigenlijk ook net zo leuk als haar te laten poepen. Dit kan ook niet al te vaak, want in de verpakking zitten maar 4 setjes Eenhoornvoer. Wel is het mogelijk om dit bij te kopen. Zo zijn er in de speelgoedwinkels WC rollen te koop met daarin een ook weer 10 verrassingen. Deze WC rollen zijn ook leuk als je geen Poopsy Slijm Surprise hebt en genomineerd als Speelgoed van het Jaar 6-7 jaar. Maar wil je echt uitpakken en heel veel slijm maken, dan kun je dit bijkopen in een echte Super Pooey Puitton tas!

Winactie Poopsie Slijm Surprise is gesloten

Heb jij in huis ook nog wel plek voor een Eenhoorn en zouden jouw kinderen ook wel raad weten met al die Eenhoornpoep? Doe dan snel mee met deze winactie, want ik mag een Poopsie Slijm Surprise weggeven. 

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere Verjaardag winacties
– Winactie #1; 3x 2 bioscoopkaartjes Smallfoot
– Winactie #2; L.O.L. Surprise Under Wraps
– Winactie #3; Boek Vos en Haas – Het maatje van Haas
– Winactie #4; 2x Hatchimals CollEGGtibles Seizoen 4
– Winactie #5; 30 shoptegoed voor Halloween Kostuum
– Winactie #6; SuperJuffie filmboek of doeboek
– Winactie #7; Listi Verlanglijstje twv €75
– Winactie #8; 3x Goosebumps 2: Haunted Halloween
– Winactie #9; Poopsie Slijm Surprise Eenhoorn
– Winactie #10; Num Noms Snackables Silly Shakes Maker


Spread the love

75 thoughts on “Ken jij Poopsie Slijm Surprise al?

 • Daan moerland says:

  Mn meisje vind unicorns tegenwoordig helemaal geweldig en ook slijm en glitters vallen in de smaak ?? hier zou ze heel blij mee zijn , mooi kado voor haar verjaardag ??

 • Ohhh unicorn, slijm en glitters.. nou dat klinkt mijn 2 meiden als muziek in de oren haha! Heerlijk kliederen en lekker spelen, wat zou dat voor veel plezier zorgen zeg! Ik doe heel graag mee!

 • Dionne van der Kooij says:

  Ik doe heel graag mee voor de vriendin van onze zoon. Echt een grote eenhoorn én slijm fan! Voor haar verjaardag 2 weken geleden hebben haar moeder en ik 3 dagen staan bakken en decoreren om een 30 cm hoge eenhoorntaart te maken en 30 eenhoorn cupcakes. Weet zeker dat ze hier heel blij van wordt als mijn zoon deze aan haar zou mogen geven!

 • Wauw wij doen graag mee voor ons meisje die aankomende zaterdag eindelijk af mag zwemmen voor haar A diploma een lange weg afgelegd waarin ze absoluut niet water vrij was veel obstakels gehad heeft en toch heeft doorgezet onze kanjer is gek van regenbogen en unicorns en ze gaat voor zaterdag voor de visite die mee gaat naar het afzwemmen ook mooie unicorn cakejes maken
  Haar verjaardag is ook helemaal in de trend van de unicorn want zeg nou zelf er is op dit moment niks leuker dan unicorns
  We gaan duimen om kans te maken op deze fantastische unicorn

 • Ik zou graag mee willen doen voor mijn dochter van 10.
  Door wat tegenslagen kan ik haar dit jaar minder cadeaus geven met kerst en op deze manier zou ik toch wat leuks kunnen geven.

 • Carry Janssen says:

  Ik wil heel vraag meedoen voor de zevenjarige dochter van mijn vriend. Ze had het hier al over (en ik kon me er niks bij voorstellen ?, maar nu ik dit zo lees klinkt het leuk en perfect voor een meisje dat veel bezig is met slijm of vlechtjes maken in poppenhaar).

 • Marange Krouwel says:

  Ahhhhh ik doe graag mee voor mijn dochter Mia, ze is helemaal unicorn gek…ennuhh de slijm rage is haar ook nier ontgaan…hihi. Fingers crossed

 • Ik doe ook graag mee voor mijn dochter! Ze is helemaal gek van ponypaardjes, zoals zei ze noemt Hahaha. Op YouTube kijkt ze vaak van die unwrapping filmpjes, en dan is ze helemaal door het dolle heen. 😀 Ik volg je al overal

 • O wat us dit toch een leukerd, ik had hem al gespot. Daar zou ik een meisje heel blij mee maken. Ze is dol op eenhoorns, ze heeft het bijna over niks anders meer. En met de combinatie slijm vindrmt ze helemmaal te gek. Ze zou gaan springen van vreugde mocht ze winnen. Zal dadelijk gelijk op fb ook een reactie achterlaten met foto van haar en een eenhoorn.

 • Danielle van de Donk says:

  Ik doe graag mee voor Ashley die heel graag voor Poopsie wil zorgen. En ik vind dat ze hem echt verdient heeft omdat ze nu super goed zorgt voor der broer die in het gips zit

 • Manon Laurier says:

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochter Puck. Zij zal dit echt helemaal geweldig vinden. Ze heeft een eenhoorn jurk die ze het liefst de hele dag draagt en alles met een eenhoorn is wauw.

 • Nikkie wierda says:

  ??poopsie?? slijm voor mijn dochter Joy van 3 jaar, ze is helemaal gek van slijm en unicorn’s dus zal de poopsie echt helemaal leuk zijn voor haar en een super verrassing omdat het in 1 zit het ziet er geweldig uit, ??joepie de poopsie?? ????

 • Linda Hagenaar - Verheezen says:

  Wauw wat een gave actie! Ik doe graag mee voor onze jongste dochter Evy (6 jaar) helemaal fan van poopsie slime surprise. De eenhoorn zou ze maar wat graag willen! In het speelgoedboek staat de eenhoorn al omcirkeld met een dikke stift zodat sinterklaas het toch écht wel zou zien ?

 • Patricia Paling says:

  Ohhh…leuk leuk leuk! ? Unicorn, slijm en glitters…de ultieme combi! Mijn dochter Liv (ruim 6 jr) zou zooo graag voor Poopsie willen zorgen. Van de week kregen we het “grote” speelgoedboek in de brievenbus en ze werd super enthousiast toen ze Poopsie zag…”Ohhh, mama mama, kijk…” Die komt dus hoog op het verlanglijstje! ? Wat een super cadeau zou dat zijn voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of voor 25-12. ??

 • Wendy Van De Reyd says:

  Omg wauw, ik kende ze nog niet maar mijn dochtertje Sharona ?‍♀️?‍♀️?‍♀️wek, ze zag de foto en werd al helemaal wild ervan en begin erover te vertellen , dus duim en waag ik deze kans voor haar ermee te kunnen verrassen ,zou echt geweldig zijn ???

 • Linda Hagenaar - Verheezen says:

  Oh! Onze dochter is zo’n enorme fan! We hebben al een sleutelhanger met slijm maar de eenhoorn is wel echt nummer 1 bovenaan haar lijstje ????

 • Ik ken een lieve meid ,
  Als je haar kiest krijg je geen spijt
  Glitters en slijm maken haar blij
  Maar een eenhoorn hoort er zeker nog bij
  Hopelijk maakt ze een grote kans
  En dan doet vake hier een vreugdes dans
  Sonja​​ magische actie
  Schrijf je ook een leuke reactie

 • ja, leuk! ik loot graag mee voor mijn meisjes van 4 en 5. net als een hoop andere kindjes helemaal gek van eenhoorns en slijm. dit is dan de ultieme combi. geweldig!

 • Super leuke actie! Ik doe heel graag mee voor m’n dochter, ten eerste vindt ze het helemaal geweldig om zelf slijm te maken en ten tweede is ze helemaal weg van Eenhoorns. Ik weet zeker dat jullie haar dolblij zouden maken met Poopsie! Zaterdag is ze ook nog eens jarig, dus zou het een extra grote verrassing zijn.

 • Voor 6-7 jaar? Maak daar maar 6-10 jaar van! Die van ons heeft het al op een lijst staan en alles op internet nauwkeurig bekeken. Een echte Unicorn en Poopsie Slijm Suprise fan! En ja, ze had het voor het eerst gespot bij Meisje Djamila. Ze zei ook dat de kleur niet uitmaakt omdat ze ze allemaal mooi vindt!

 • Tanja Kuijer says:

  Geweldig wat is de Poopsie slijm surprise leuk 😀 Na het lezen van jullie ervairng met de Poopsie slijm surprise ben ik DOL enthousiast, wat onwijs leuk. Ik weet zeker dat ik mijn 9 jarige dochter hier onwijs blij mee zou kunnen maken, ze heeft een echte obsessie voor slijm, ze is het liefst de hele dag bezig met slijm kneden of maken. En een obsessie voor Unicorns (eenhoorns) dus deze super leuke Poopsie slijm surprise zou onwijs in de smaak vallen en gegarandeerd zorgen voor vele uren speelplezier :-D. Mijn dochter word 11 november 10 jaar, dus dit zou tevens alvast een hele leuke verjaardags verrassing zijn, ik zie mijn meisje al stralen :-D. Uiteraard ben ik volger op alle social media kanalen en heb met veel plezier mijn kansje gewaagd. Dank voor deze leuke actie :-D. Nu maar heel hard gaan duimen en hopen dat de Poopsie slijm surprise heel misschien wel naar mijn meisje toe mag komen.

 • Eline van Aller says:

  Ik las je blog en dacht echt , Werkelijk bestaat dit ?! Ja dus !!! In een woord geweldig . Mocht ik deze winnen dan gaat ze naar onze oudste dochter . Ze mag wel extra verrast worden nu ze helaas groep 3 moet over doen . Daarnaast is ze ook nog eens eind oktober jarig ? en zal deze hele dag vol met unicorns zijn . En dan slijm … zonder slijm Ben je gewoon niet hip tegenwoordig ?!
  Je snap het vast.. deze lieve slijmpoepende unicorn is hier meer dan welkom!

 • Eline van Aller says:

  Dat zou in een woord geweldig zijn voor onze oudste dochter ! Dit verdient zij ? keihard gebuffeld maar helaas toch wat tegenslagen op school . Vol goede moed gaat zij verder en dat doet ze super ! Een extra beloning zou geweldig zijn ! Daarnaast , unicorns en slijm .. de perfecte combinatie ?

 • Claudia Diependaal says:

  Hoi hoi,

  Wat een geweldig speelgoed maken ze toch voor deze oma haha. Nou afgesproken mocht ik de gelukkige zijn. Een beetje hoop mag je hebben toch, ???. Mogen de kleinkinderen meespelen haha.

  Groetjes Claudia!

 • Wat een fantastische binnenkomer kom net uit mn werk maar ben nu blij verrast nu ik dit mooie bericht lees.
  Ik hoef er geen seconde over na te denken ik doe mee ik like mee ik deel mee ik hoop door al mijn ernergie erin te steken en beetje hopen en duimen wat ik vroeger altijd deed toen ik nog een baby was nu voor die ene keer voor jullie een uitzondering te maken!!
  Ik kan met geen pen beschrijven of in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met jullie.make my day!!

  Renate R C Van Zijp Troost

 • Sjoerd Hendrikse says:

  Mijn 2 meiden liggen al dubbel bij het woord poopsie haha! Heerlijk kliederen en spelen met glitters en slijm, dat klinkt ze als muziek in de oren! Unicorns zijn bij ons kleinste meisje favoriet en ze zouden er samen met alle liefde voor zorgen!

 • Judith Winters says:

  Oh man, gouden greep deze unicorn! Een eenhoorn combineren met slime… dát willen ze wel, die meiden van me…! Binnenkort wordt mijn jongste 7 jaar, ze zal ‘over the moon’ zijn!

 • Zo grappig om te zien hoe de meiden er mee bezig zijn en leuk dat ik van de week eens even kon zien hoe en wat dit nu allemaal is, dat mis je toch met jongens. Ik geef de winactie dan ook graag aan meisjes mama’s 🙂

 • Oh hoe ??speciaal is deze lieverd ?, mijn kleindochter?‍♀️ is gek van paarden ?en vooral eenhoorns? , zou dus graag voor haar een kansje wagen,? deze is echt super lief ?maar ook heel magisch? , en dat zal ze geweldig vinden?, en deze fiere vake natuurlijk ook ???

 • Mijn oudste kleindochter die is helemaal weg van Eenhoorns.
  Eenhoorn dekbed , eenhoorn knuffel en nog veel meer.
  Poopsie wat is ze grappig!
  Deze Poopsie slime Surprise daar weet ze ook wel weg mee.
  Het is hier slijm voor en slijm na.
  Een beetje knutselen en Poopsie verzorgen, dat gaat ze zeker van harte doen.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Jolein jolein says:

  Oh woooowwww dat zou leuk zijn zeg !! Mijn dochters zitten echt in de poep en plas grapjes fase en zouden dit dan ook zo gaaf vinden om te maken 🙂 Zou een GE-WEL-DIG kado zijn voor een bepaalde datum in december 😉

 • Caroline Van Asbroeck says:

  Deze vind ik zo geweldig!
  Dit kan gewoon niet anders dan succes hebben… Twee hypes (slijm en unicorns)gecombineerd!
  Ik doe dan ook graag mee voor mijn dochter (maar wedden dat mama ook wel in de buurt te vinden is als dochterlief hiermee aan de slag zou gaan?!).

 • gerrie florissen says:

  onze kleindochter kwam gisteren al met de intertoys folder bij oma. Oma ik wil graag een Poopsie van de Sint. Ze is dol op eenhoorns. Ze heeft zelf een grote eenhoorn in bed liggen. Dus deze oma waagt een kans om haar te verrassen. Want de sint kan van haar aow niet zulke duren cadeaus geven

 • Natasja Keuter says:

  Deze mama doet graag mee voor haar dochtertje Aaliyah.. ze is er druk voor aan t sparen, maar dat kan nog eeuwig duren. Aaliyah wil graag oefenen met eten geven en verschonen voor als ze straks in april echt grote zus wordt en is enorm verliefd op deze mooie unicorn. Volg je op alle kanalen

 • Wat grappig! Mijn zoontje en dochter willen vast en zeker voor de Eenhoorn zorgen. Alles wat met poepies te maken heeft vinden ze al hilarisch, hoe leuk is dan deze Eenhoorn! Ik doe graag mee voor mijn slijmfans?

 • Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!! dit is echt zoooooooooooooo leuk <3 <3 wat een WAANZINNIG gaaf pakket gaan jullie weggeven, WAUW! Ohhh dochterlief heeft het hier al weken over… Poopsie!! Nou… ik doe mee hoor 🙂 Ze gaat helemaal GEK worden als ik deze voor haar zou winnen.. gegarandeerd urenlang speelplezier, weet ik zeker! super SPANNEND! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ????? Hopelijk mag ik m'n meisje onwijs verrassen, FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ???

 • Dit is echt helemaal TOP zeg !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische Poopsie slime! mijn kleine meid gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker 😀 hopelijk mag ik haar verrassen !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Wat is dit leuk ik doe héél graag mee voor mijn dochtertje Jill? alles met glittertjes,slijm,enz…dat vind ze geweldig?
  Ik doe héél graag mee,en het is bijna sinterklaas stel, dat ik zou winnen dan leg ik het weg met Sinterklaas hartstikke leuk

  Ik volgde jou al een poosje op Facebook Jessica Jill John leidner? twitter yessicakoot1? en Instagram ? yessicaleidner ?
  bloglovin yessica leidner?

  Groetjes en een fijn weekend

  Yessica

 • Miranda de Horn says:

  Echt zo gaaf voor mijn kleine slijm en unicornfan doe ik zeker een kansje wagen! De potjes poopsie slime surprise kennen we al! Lijkt me fantastisch om mijn meisje te verrassen met zo’n gave unicorn

 • Ik word echt hebberig van al jouw gave winacties ?
  Ik denk dat mijn 2 oudste samen voor de eenhoorn mogen zorgen. Ze vinden het allebei heel gaaf en op deze manier leren ze ook samen te werken ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.