Mama Josie de Kangoeroe

Verkiezing Speelgoed van het Jaar | Mama Josie de Kangoeroe

Mama Josie en haar kroost sluit je direct in je hart, welke leeftijd je ook hebt. Dit nieuwe lid van de FurReal-familie is weer om op te vreten. En ze komt niet alleen, in haar buidel draagt ze maar liefst 3 kleine Joey’s met zich mee. En zoals je gewend bent van FurReal is mama Josie zeer interactief om mee te spelen en reageert ze op geluiden en bewegingen. Echt een terechte nominatie voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar in de catagorie 6 & 7 jaar.

Mama Josie de Kangoeroe

Mama Josie de kangoeroe is het nieuwste interactieve speelgoeddier van FurReal. Ze is heel lief en heeft ook schattige baby’tjes in haar buidel! Spelen met Mama Josie en haar Joey’s verveelt nooit, want ze reageert op aanrakingen met meer dan 70 combinaties van geluiden en bewegingen. Geef haar kusjes en luister naar de drinkgeluidjes van de Joey’s. Soms zit er een hikje of een boertje tussen. Dans samen met Mama Josie haar gekke huppeldansje en speel tegelijk muziek.

Natuurlijk heeft Mama Josie ook kleine Joey’s in haar buidel, de ene baby is een jongen en de andere een meisje, en de derde is … een verrassing! Pak ze alle drie uit om te weten of het een jongen of een meisje is. Dan kan deze liefhebbende mama voor haar kleintjes zorgen en met jou spelen.

De mening van de jury:

Daar houden kinderen van: lekker knuffelen met de kangoeroe en haar drie baby’tjes, haar verzorgen en smoothies geven. Als beloning allemaal verschillende geluidjes. Heel leuk.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:

Mama Josie is een knuffelkangoeroemoeder met grote ogen, die allerlei stemachtige geluidjes en bewegingen kan maken. Ze heeft drie kangoeroebaby’s die in haar buidel passen of die vastgeklikt kunnen worden in haar handen. Josie reageert op allerlei manieren wanneer het drinkflesje in haar mond wordt gestoken of wanneer ze een baby in haar hand heeft. Leuk gezelschapsdier voor kinderen die van knuffels en verzorgen houden.

Onze mening over Mama Josie de Kangoeroe

We werden op slag verliefd. Mama Josie heeft mooie grote ogen en is superzacht om te aaien. Deze mama heeft maar liefst 3 kleine Joey’s, die niet allemaal in haar buidel willen blijven zitten. Gelukkig heeft ze net als elke ander moeder nog 2 handen. Met een klikje blijven ze zo in haar poten zitten. Ondertussen maakt ze vrolijke (onverstaanbare) geluidjes. Mama Josie is een gezellige compagnon voor elk kind.

Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Al ruim 40 jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd. Ieder jaar wordt een vakjury samengesteld, bestaande uit een aantal journalisten, bloggers, inkopers en speelgoeddeskundigen, een pedagoog en een ontwikkelingspsycholoog. Zij spelen en beoordelen speelgoed in 7 leeftijdscategorieën speelgoed en spellen. Het doel van deze verkiezing is om speelgoed op een positieve manier onder de aandacht te komen van pers en consument te brengen. Vanaf 9 september begint de stemperiode voor het publiek en kan er gestemd worden op het favoriete speelgoed uit elke categorie. Op woensdag 4 november zullen de winnaars in de verschillende categorieën worden bekendgemaakt.

Overige genomineerd voor 6 & 7 jaar

Bank Attack

Bank Attack is een coöperatief spel om de groepsgeest te ontwikkelen en te versterken. Je missie: 5 minuten om de bankkraak van de eeuw te verwezenlijken. Snel binnen, snel buiten… Niemand raakt gewond. Je team: Hacker, Money man, Lookout, Explosives Expert. Je strategie: luister aandachtig naar de instructies en word stinkend rijk. Maar laat een steek vallen, en het alarm zal afgaan! De spanning stijgt iedere seconde.
5 spelniveaus

Froggit

Spring de vijver over…..maar kijk uit voor de vis! Leid je kikkers veilig over de vijver en voorkom dat andere spelers hetzelfde doen. De eerste kikkerfamilie die de andere kant van de vijver bereikt, wint het spel. Maar pas op, de vis kan je kikkers terugjagen naar hun startoever! Flexibel denken, een goede planning en je tegenstanders dwarsbomen, maken dit een spannend spel voor twee tot zes spelers.

LEGO Avonturen met Mario starter set

Met deze LEGO® Super Mario™ Avonturen met Mario startbaan kunnen kinderen spelen als hun favoriete personage in de echte wereld. De set bevat een LEGO Mario™ figuur die via de lcd-schermen en de luidspreker direct reacties geeft. Spelers kunnen virtuele munten verdienen door met LEGO Mario van de Startbuis naar de Vlaggenmast te gaan via draaiende platforms en wolkenplatforms, het ?-blok en supergevechten met de Goomba en Bowser Jr. speelgoedfiguren. Verplaats de stenen om nieuwe levels te maken en probeer ze te voltooien.

Stem je mee op het Speelgoed van het jaar?

Natuurlijk is jouw stem ook heel belangrijk bij voor de Verkiezing Speelgoed van het jaar. Naast het oordeel van de jury, kun jij ook meebeslissen welk speelgoed de winnaar wordt. Dat kan heel simpel via onderstaande knop. Hier vind je ook meteen alle andere categorieën en genomineerd speelgoed. Stemmen kan tot 1 november.

Kleur en win speelgoed!

De kleurplaat voor 2020 kan hier worden gedownload. Degenen die de mooiste kleurplaat instuurt of uploadt maakt kans op genomineerd speelgoed. Tot 1 november kun je je kleurplaat insturen. Op 20 november krijgen de winnaars bericht. Pak dus snel je kleurspullen en leef je uit.

Spread the love

One thought on “Verkiezing Speelgoed van het Jaar | Mama Josie de Kangoeroe

  • Nicole Wanten says:

    Wat een mooie en duidelijke site heb je. Heb al gestemd op het speelgoed van het jaar en de voorkeur gaat hier uit naar de kangoeroe voor de jongste. Ben benieuwd. Prettige dag verder en blijf gezond

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.