Kidizoom Pixi, het beautyspiegeltje voor kleine fashionista's

Kidizoom Pixi, het beautyspiegeltje voor kleine fashionista's

Kleine meisjes worden groot. Niet zolang gelden werd mijn jongste dochter alweer 7 jaar. Van een klein lief baby’tje is het ineens al een hele grote meid. Voor haar verjaardag dan ook geen poppen en knuffels meer, nee mevrouw wil graag de nieuwste beauty-camera van Vtech, de Kidizoom Pixi. Waarom, dat vertel ik je in de review maar al te graag.

Kidizoom Pixi, het beautyspiegeltje voor kleine fashionista's

Dit jaar wist de jarig al snel wat ze graag wilde krijgen voor haar verjaardag. De Vtech Kidizoom Pixi had ze namelijk al gespot in de speelgoed winkel. Op het eerste gezicht lijkt het een iets groot uitgevallen spiegeltje, maar al snel zagen we dat er heel veel mogelijkheden op zaten.

Kidizoom Pixi

Kidizoom Pixi

Eigenlijk kun je dus wel spreken van een multifunctionele beauty-camera, die je overal mee naartoe kunt nemen! Naast dat je hem kunt gebruiken als spiegeltje om je lipgloss bij te werken, kun je er ook foto’s, video’s en selfies mee maken. De camera heeft aan de voor- en achterkant een lens waardoor eenvoudig kunt wisselen tussen de camera aan de voorkant en de selfie-camera. Dit kan door simpel te drukken op de speciale wissel-toets.

Kidizoom Pixi

En wanneer je te gekke foto’s en selfies hebt gemaakt samen met je vriendinnen, kun je deze met de talloze foto-effecten bewerken. Probeer de 50 verschillende filters uit zoals: make-up, kapsels, haardecoraties, brillen en nog veel meer voor een compleet nieuwe look.

Kidizoom Pixi

De spiegel heeft een 1.8 inch kleurenscherm en net als op de andere producten van Vtech, kun je ook op de Kidizoom Pixi ook te gekke spelletjes spelen. Er staan er in totaal 5. Ontdek onder andere welk sprookjeskarakter jij bent.

Tot slot kun je de Kidizoom Pix ook gebruiken om te luisteren naar je eigen muziek met de ingebouwde muziekspeler en koptelefoonaansluiting. Door je eigen muziek op een microSD-kaartje (niet inbegrepen) te zetten, kun je overal er naar luisteren. De koptelefoon is ook niet inbegrepen.

Fan van Kidizoom

Vtech is een van de merken waar ik als ouder ook altijd erg blij van wordt. Het is niet het goedkoopste speelgoed misschien, maar het is wel altijd stevig en heeft een duurzaam design. Het speelgoed van Vtech is ook voor alle leeftijden van babyspeelgoed tot Junior Gadgets zoals de Kidizoom Pixi en Kidizoom Smartwatch. Ook slapen mijn beide meiden nog steeds met hun KidiFluffie in bed en de KidiMagic Starlight naast hun bed.

Wat vinden wij van de Kidizoom Pixi

De Kidizoom Pixi viel uiteraard meteen in de smaak. De roze kleur is lekker fel en hij ziet er ook heel flashy. Eigenlijk heb je de handleiding er ook verder niet bij nodig, want ze had meteen door hoe ze er mee aan slag kon. Beide camera’s hebben 2 megapixel. Dat is niet heel erg veel en daardoor worden de foto’s ook niet altijd even scherp, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Met de verschillende filters kunnen ze eindeloos combineren en wat is er nou leuker dan een foto van papa te voorzien van lang roze krullen en een te gekke bril.

De Kidizoom Pixi heeft ook een prettig formaat, waardoor hij makkelijk mee kan in elke kindertas. Onderweg speelt ze er vaak spelletjes op of luisteren met de koptelefoon naar haar favoriete hits. Gelukkig gaat de batterij ook lekker lang mee en zit er een ingebouwde oplaadbare accu in, zodat je hem ook snel weer kunt opladen. De Kidizoom Pixi is echt een heel leuke multifunctionele beauty-camera, dus zeker een 10 krijgt!

Wij verachten dat de Kidizoom Pixi het Sinterklaas / Kerst cadeau van 2019 zal worden voor veel 6-13 jarige fashionistas.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.