Sint ik wil een huisdier

Ik wil een huisdier van Sinterklaas – alternatieve cadeau’s

Het maken van een verlanglijstje is het leukste wat er is. Je kan je fantasie helemaal laten gaan en alles vragen wat je hartje begeert. Of je ook daadwerkelijk krijgt wat je vraagt is natuurlijk een tweede 😉 Bij veel kinderen zullen er ook huisdieren op hun verlanglijstje staan, zoals een paard, een puppy of misschien zelfs wel een tijger. Omdat wij ouders daar vaak toch wat bezwaar tegen hebben, vandaag een lijstje Sinterklaas cadeautips met alternatieven.

Lieve Sint, ik wil een huisdier

Ik wil een… paard

Bij welk meisje heeft dit niet boven aan het verlanglijstje gestaan aan de Sint. De meeste meiden dromen namelijk van net zo’n lief paard als Amerigo. Voor de meeste ouders is dit echter een onmogelijk cadeau alleen al vanwege de ruimte. Zo’n groot dier past slecht op 3 hoog achter of in een gewone doorsnee achtertuin. Wil je je paardenmeisje niet teleurstellen, dan is het BABY born Interactieve Pony Boerderij Paard met Veulentje een goed alternatief.BABY born Interactieve Pony Boerderij Paard met Veulentje

Pony Sunny komt met eigen stal en een veulentje. Als in haar linkeroor knijpt, begint ze te stappen. Knijp je in haar rechteroor, dan begint ze te hinniken en roept ze haar bruine veulen. Het schattige kleintje huppelt mee aan haar moeders zijde. Actief bezig zijn is superleuk, maar knuffelen is nog veel belangrijker. De pony Sunny en haar veulen zijn dol op knuffels. Als ze elkaar een kus geven, dus als hun snuiten elkaar raken, dan maken ze geluidjes waarmee ze vertellen hoeveel ze van elkaar houden.

Ik wil een… puppy

BABY born® Pony Farm Puppy DoodleDeze vraag krijgen wij regelmatig. Maar zolang Oude Poes, nu 20 jaar, er nog is, komt er geen hond in huis. Daarbij ben ik een kattenmens en vind honden uitlaten maar niets. Gelukkig hebben we daar nu iets op bedacht. In plaats van een echte hond, krijgen de meiden deze lieve BABY born® Pony Farm Puppy Doodle

Deze pup is net een echte pup! Als hij zijn flesje leeg heeft gedronken, tilt hij gewoon zijn poot op en doet hij een plasje. Maar deze hond met zijn knuffelige krulvacht drinkt niet alleen water… hij kauwt ook dolgraag op zijn botje en smakt daar luidruchtig bij.

 

Ik wil een.. aapje

Fingerlings

Stiekem hebben we al zo’n lief aapje in huis. Van haar verjaardagsgeld heeft Grote Zus al een Fingerlings baby aapje gekocht. Ze hangen graag aan je vinger en weten wanneer je tegen ze praat en aanraakt. Ze kirren, zingen, fluiten, lachen, praten en slapen.

Deze schattige en vrolijke aapjes komen tot leven door 40 vaardigheden. Ze kunnen op hun kop hangen, hun hoofd draaien, blinken met hun oogjes en maken een echt apengeluid. Je kunt ze aaien, knuffelen, kussen en in slaap wiegen. Elk aapje is te herkennen aan zijn eigen unieke kleurencombinatie.

Ik wil een… Tijger

Heel stiekem zou ik deze wel willen. Zoals ik al zei ben ik een kattenmens en na onze eerste kennismaking met Tiger Tyler ben ik ook wel een beetje verliefd geworden. Tyler is een brullende, speelse tijger die graag met jou speelt! Hij lijkt een levensechte tijgerwelp en zijn lievelingsspelletje is brullen. Het is leuk om voor hem te zorgen alsof het een echt schattig tijgerwelpje is! Als je een geluid maakt of tegen hem praat, brult hij terug. Aai zijn kopje en hij doet zijn ogen dicht en als je hem over z’n snuit aait beweegt hij. Hij heeft beweegbare achterpoten en je kan heerlijk met hem knuffelen! Tyler reageert niet alleen op jou: hij heeft ook een speelkuiken waar hij op reageert wanneer het piept.

 Tyler, de Speelse Tijger

Met meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties is dit lieve tijgerwelpje klaar om met jou te spelen. Brullende Tyler is een lieve en superzachte speelkameraad!

Ik wil een… Hatchimals

Hatchimals Dit is ongetwijfeld ook een van cadeauhits van het jaar, de Hatchimals. Hatchimals zijn magische wezens die leven in eieren. Door het ei liefde en zorg er goed voor. Binnen in het ei hoor je de Hatchimal geluidjes maken. Door de gekleurde lampjes weet je hoe het zich voelt!  Als de regenboog oogjes ziet, weet je dat het tijd is om uit te komen! Hatchimals kunnen zichzelf niet uitbroeden. Moedig ze aan om hun weg uit het ei te pikken! Het is een unieke ervaring!

Nu mag je jouw harige Hatchimal opvoeden door 3 levensfasen, van baby naar peuter, naar kind. Leer jouw Hatchimal hoe het moet lopen, dansen, spelletjes spelen en nog veel meer! Het zal je zelfs napraten in zijn eigen stem!

Ik wil een… Num Noms in a Jar

In ons huishouden zijn ze al aardig binnen gedrongen, de Num Noms. Eerst alleen al kleine stapelbare poppetjes, maar nu ook als knuffel. Num Noms Verrassing in een pot zijn zo schattig en knuffelig dat je ze vast allemaal wilt verzamelen. Ze zijn geparfumeerd en ruiken heerlijk! De weckpot waar ze in zitten, kan ook worden gebruikt als spaarvarken of pot om je Num Noms-verzameling in te bewaren!

Num Noms Surprise in a Jar

Welk huisdier staat er bij jouw kind op het verlanglijstje?

Doe je al mee met de winactie voor een Num Noms Nagellak Maker? Klik dan snel hier

Spread the love

28 thoughts on “Ik wil een huisdier van Sinterklaas – alternatieve cadeau’s

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.