Foam Alive

Foam Alive is echt heel SatSat

“Mama, de Foam Alive is echt SatSat!” Dat was de eerste reactie van mijn dochters, toen ik ze beiden een eigen kleur Foam Alive gaf. Voor de ouders met jonge kinderen zal de uitdrukken SatSat misschien (nog) weinig zeggen, maar het is een veelgehoorde term hier in huis, met als tegenhanger UnSat. Maar wie het een keer in zijn handen houdt, zal het meteen begrijpen. En dat kan, want ik mag namelijk een Foam Alive kleur verloten.

Foam-Alive

Mijn 2 meiden zijn gek op de filmpje van de Nederlandse youtuber Jeremy Frieser. Hij upload namelijk op zaterdag Satisfying Saturday (SatSat) filmpjes en op zondag Unsatisfying Sunday (Unsun) filmpjes. Satisfying filmpje zijn filmpjes waar je een gelukkig gevoel van krijgt. Bijvoorbeeld een perfect gerangschikte rij kralen. Allemaal even groot en van dezelfde kleur. Zou er eentje een andere kleur hebben of net scheef liggen, dan zou je het juist terug kunnen zien in de video’s op Unsatisfying Sunday.

Foam Alive

Je kent het wel, van die materialen waar je gewoon niet vanaf kan blijven. Foam Alive is een soort magisch, squishy en fluffy schuim. Wanneer je het door je vingers laat glijden, voelt het zijdezacht aan en lijkt het bijna alsof het smelt! Foam Alive doet zijn naam dan ook eer aan, want als je het uit de verpakking haalt, komt het op magische wijze tot leven. De Foam beweegt op mysterieuze manier in ‘flow-motion’. Bekijk dit filmpje maar om te zien waarom mijn kinderen de Foam Alive heel SatSat noemen.

Foam Alive zorgt niet voor rommel en droogt nooit uit. Houd uit de buurt van je ogen! Als materiaal in het oog is gekomen, spoel deze met schoon water.

Foam Alive is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in soloverpakkingen of met 2 kleuren samen. In de speciale IJssalon verpakking vind je ook hoorntjes en scheplepels om je eigen ijsjes mee te maken. Vul de hoorntjes en zie met je eigen ogen de ijsjes langzaam smelten!

Foam Alive IJssalon

Winactie Foam Alive is gesloten

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

52 thoughts on “Foam Alive is echt heel SatSat

 • Wendy Van De Reyd says:

  Ziet er leuk, creatief en cool uit, en eens wat anders dan al die slime, wat plakt en overal blijft aankleven, dan ziet dit er leuker uit, en haar lievelingskleur paars zit er bij waag graag een kansje voor dochtertje Sharona, ze zou dit te gek vinden,

 • Bjorn neys says:

  Ooh deze kennen we nog niet, maar zou mijn dochter wel super leuk vinden,haha , en die leuke kleurtjes , zacht , plakt niet , ziet er mega tof uit , deze papa gaat alvast hard meeduimen

 • Het maakt geen rommel…. Dan ben ik alvast een fan!

  SATSAT of UNSAT zijn me helemaal onbekend. Heb mijn kinderen het nog nooit horen gebruiken maar ben er zeker van dat mijn dochter het geweldig zal vinden om deze youtuber te ontdekken. Bedankt voor de tip.

 • Zat dat is bij ons lekker chillen en alles zelf bepalen zoals verven op ramen rwgenboogcake bakken spelen met slijm of scheerschuim. Heerlijk alles kan en niets moet.

 • Karin de graaf says:

  Zou dit graag voor mijn dochter willen winnen die bijna jarig is aardst en dit geweldig zal vinden mochten we niet de uitverkorene zijn is dat wel unsat

 • Ha, deze termen kende ik nog niet maar zullen me hier vast binnenkort ook de hele tijd om de oren vliegen! SatSat vind ik het als een taart gelukt uit de oven komt. Unsat is dat als de anderen een stukje hebben gegeten, ze niet meer hoeven (ook als ze het echt lekker vinden) en ik ermee blijf zitten. Ik bak dus niet zo vaak meer taarten omdat ik anders tonnetje rond wordt. Dan voel ik me Unsat! Onze dochter vindt het kneden van zandkoekjesdeeg SatSat.

 • Ziet er grappig uit, hier zullen mijn kinderen wel blij van worden. Wat wij satsat vinden is cakejes bakken en versieren. Unsat is vroeg uit bed moeten.

 • Van een schoon en opgeruimd huis word ik Satsat ?. Ik weet zeker dat mijn beide kinderen deze foam alive SatSat vinden, daarom doe ik graag een poging. En wie weet zijn we binnenkort allemaal SatSat ??

 • Lieke van Veen says:

  Ik maak heel graag kans voor mijn neefje.
  Satsat is voor mij dat ik zondag lekker vrij heb, zodat ik zaterdagavond iets leuks kan gaan doen.
  Ik volg je op alle kanalen.

 • Fransien van den Nieuwendijk says:

  Nou ik denk dat onze kleine man wel erg SatSat wordt van Foam Alive. Hopelijk ga ik van UnSat naar SatSat als dit inderdaad geen rommel oplevert!

 • SatSat is voor mij als mama heel anders dan voor de kids. Geef mij dan maar lekker een warm bad met een bruisbal! De kids vinden dit vast mega SATSAT. Ik loot graag mee om ze hiermee te verrassen

 • Ik heb hier nog nooit van gehoord en mijn kleinkinderen ook nog nooit gehoord over SatSat of UnSat.
  Maar ik denk dat ze deze Foam Alive fantastisch zullen vinden en daar waarschijnlijk SatSat van zullen worden.
  Ik denk dat ik SatSat word als de kinderen bij mij spelen met deze Foam. Het plakt niet en droogt nooit uit, dus daar word ik wel SatSat van.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Claudia Diependaal says:

  Nou eh deze YouTuber zal ik eens aan mijn kleinzoon Yuano voorstellen dan ;). Heel SATSAT vinden ze de hele grote Fingerling! Of zelf slijm maken. Ik loot met veel plezier mee!

 • Elise kent deze youtuber nog niet, maar gaat straks waarschijnlijk meteen kijken. SATSAT vinden ze alle slijm, behalve als deze niet goed lukt en te plakkerig is.

  • Anneliese de Waal says:

   SATSAT of UNSAT, ik heb daar nog nooit van gehoord, maar dit is wel erg leuk voor de kinderen, doe erg graag mee voor de kinderen ???? Groetjes Anneliese

 • Sonja van den Beemd says:

  unsat is smorgens op staan om naar school te gaan.
  satsat lekker met deze gewonnen prijs spelen
  (dit zegt mijn dochter.
  namens haar ze wil erg graag winnen

 • Chantal den Haan says:

  Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas! Die weten hier wel raad mee! SATSAT wordt ik van hun blije enthousiaste gezichtjes mochten ze dit waanzinnige product gaan uittesten! ?Fingers crossed ?
  SATSAT worden ze hier trouwens thuis van een Wobbel! Aanrader van allerlei speelgoed! ?

 • Erika van koert says:

  Ik weet niet of ik helemaal snap wat satsat is maar je moet er een gelukkig gevoel van krijgen? Dan kies is voor het moment dat ik mijn dochter naar bed breng en ze vraagt of ik nog even bij haar kom liggen

 • Fardau Moojen says:

  Goedemorgen!
  SATSAT vind ik het zien openbarsten van een avocadopit in water en dat er dan na een lange tijd een wortel uit de onderkant groeit. Erg UNSAT vind ik het als de avocadopit, bij het laten zien van de wortel aan mijn dochter, uit mijn handen glibbert en op de grond in twee stukken splijt.

 • Ooooh, ik ben ook zo dol op de fimpjes van Jeremy!!! Wat ik ontzettend SATSAT vind, zijn de filmpjes waarin hele mooie, op echt lijkende taarten worden aangesneden. Wow, zo mooi om te zien. En wat ik ontzettend UNSUN vind, is wanneer een hoekje van het deken op mijn bed niet goed ligt.

 • Haha bij mij is satsat een mooi leeg aanrecht waarbij alles op dfe juiste plek staat unsat is dan de vaat die ze in de gootsteen laten slingeren 😉

 • Marjolein Schuurman says:

  Gaaf voor mijn lieve nichtje Noa. Zij is enorm bezig met voelprikkels en knijpt daarom graag in slijm en zo. Maar haar mama is het een beetje zat om alsmaar nieuwe slijm te maken of aan te slepen. Als deze inderdaad niet uitdroogt heeft dit meisje straks enorm lang plezier.

 • Dit vinden mijn dochters vast SATSAT. Nog nooit van die uitspraak gehoord 🙂 Weer wat geleerd

  Ze zijn dol op kliederen dus dit lijkt me een uitkomst

 • Satsat.. Een opgeruimd huis als de kinderen op bed liggen! Daar kan ik van genieten (terwijl ik op de bank zit en bedenk dat ze het de dag erna weer lekker gaan spelen en we weer opnieuw kunnen beginnen ?)

 • Iris Bakker says:

  Haha, die termen kende ik nog niet, superleuk om te lezen waar dat vandaan komt. Ik vind mooi gelakte nagels SATSAT en van die afgebrokkelde lak kan ik echt heel UNSAT vinden 🙂
  Dit spul lijkt me heerlijk om mee te spelen met mijn peuter en kleuter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.