Nu in de bioscoop Sherlock Gnomes

De Tuinkabouters Gnomeo en Juliet zijn weer terug in de bioscoop met een nieuwe avontuur . Deze keer schakelen ze de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken. Een superleuke film om te gaan zien tijdens de meivakantie en ik mag 2x 2 vrijkaartjes weggeven met leuke filmgoodies.

Sherlock Gnomes, Watson, Gnomeo and Juliet in Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.

Het verhaal van Gnomeo and Juliet en Sherlock Gnomes

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen… Sherlock Gnomes.

Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM. Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM. Sherlock Gnomes, Watson, Gnomeo and Juliet in Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.

De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM. Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.

Genre: animatie, familiefilm, komedie
Lengte: 86 min.
Kijkwijzer
Regisseur: Steve Pink
Stemcast: Ricardo Blei, Peggy Vrijens, Sander de Heer, Pepijn Gunneweg en Owen Schumacher

De film is vanaf vandaag 18 april te zien in diverse bioscopen in Nederland, in 3D

Winactie 2x Sherlock Gnomes filmgoodies pakket mét vrijkaartjes is gesloten

Ik mag vandaag maar liefst 2 pakketten verloten met daarin 2 vrijkaartjes, een tas om in te kleuren (mét kleurtjes) en een vel met nep tattoos

De winnaars zijn

 

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Sherlock Gnomes

Spread the love

43 thoughts on “Nu in de bioscoop Sherlock Gnomes

 • Wendy goverde says:

  Klinkt als een hele leuke film! Onze plannen zijn om wat daagjes eropuit te gaan en helaas moeten wij wel gewoon werken tussen door.
  Bios zou te gek zijn dus als uitje!

 • Angelique says:

  Ik doe graag mee met deze actie. De eerste week van de meivakantie moet ik gewoon werken. De tweede week ben ik vrij, maar wij zijn de woonkamer aan het opknappen dus tegen die tijd moet alles weer uitgezocht/opgeruimd/verplaatst etc worden. Ook moet de tuin nog lenteproof gemaakt worden.
  M’n oudste dochter gaat een aantal dagen op kamp dus dit zou een mooie gelegenheid zijn om even wat qualitytime met mijn zoontje te hebben!

 • Els Black-Stoker says:

  Ik doe graag mee! We gaan het eerste weekend van de meivakantie met mijn ouders weg. Daarna gaat de oudste nog op kamp dus dit zou leuk zijn om te doen met de jongste of mijn man?

 • Mariëtte Timmer says:

  Ik zou heel graag met mijn zoon hiernaar toe willen gaan. Ik wilde graag in de meivakantie een paar dagen weg, maar manlief heeft geen vrijgekomen en heeft een tandartsafspraak staan. En zoon lief heeft ook een afspraak. Dus helaas kunnen we niet weg. Hopelijk kunnen we nu gezellig saampjes naar de bioscoop. Zou leuk zijn zo kort voor zijn verjaardag op 8 mei.

 • Sonja Hubregtse says:

  We gaan vooral uitrusten. Ook nog (als het goed weer is) naar een meer hier in de buurt en naar de speeltuin. Maar we veranderen graag deze plannen voor iets anders…bioscoopje ofzo 😉

 • CLAUDIA Diependaal says:

  Wat we gaan doen ligt van het weer af. Ik hoop dat we veel buiten kunnen zijn! Ik doe heel erg graag mee voor onze kleinzoon!

 • Ik wil heel graag met mijn oudste dochter naar de film. En deze zal ze heel leuk vinden.
  In de mei vakantie hoop ik dat het weer zulk mooi weer word. Dan kunnen we lekker naar de speeltuin of het strand.

 • Viv Schobben says:

  Onze kanjer van 7 gaat voor het eerst vliegen!! Ohhh hij verheugd zich er zo ontzettend op, volgende week gaan we drie dagen naar Londen met hem! De tweede week van de meivakantie moet papa op cursus en is hij een paar dagen van huis. Het zou dan toch heel tof zijn om hem te mogen verrassen met een uitje naar de bios. We hebben al een paar keer de trailer voorbij zien komen en ook mij lijkt het een ontzettend leuke film!

 • Ik moet 3 dagen werken, en de andere 2 (doordeweekse dagen) ga ik dagjes weg met de kinderen; dagje dierentuin in de buurt; binnenspeeltuin, lekker wandelen

 • Chris Otto jr says:

  De mei vakantie is al geweest mijn 2 dochters zitten in België op school. Maar we kunnen in het weekend wel een filmpje pakken

 • yosusra c says:

  ik ga gezellig werken aan geschiendenis prakttische opdracht met een vriendin en alvast leren voor toetsen na de meivkantie. Extra ontspanning kan ik wel gebruiken

 • chris de haas says:

  mijn man moet werken in de vakantie, maar ik ben een paar dagen vrij. dus hoop ik wat leuks te gaan doen..maar wat is nog niet bekend.. wachten op het weer gaat doen..

 • Corinne de Graaf says:

  Een dagje naar een pretpark met de kinderen.
  Wij hebben in de week van Hemelvaart vrij dus hoop ik op mooi weer.Dan gaan wij vaak naar het strand omdat wij bij de zee wonen

 • Lekker vaak naar de speeltuin, wandelen, fietsen en spelen bij de molen (een soort avontura/ballorig). Op visite bij de opa en oma’s en hopelijk kunnen we ook een keer naar de film! 😀

 • Ik wil zoveel mogelijk doen in de vakantie, maar met een laag budget wordt dat wel moeilijk. Ik doe dus graag mee om mijn zoon mee naar de bios te nemen

 • Ons neefje komt logeren en verder lekker veel buiten spelen in de speeltuin en misschien nog een echt dagje weg als papa vrij is.
  en misschien naar de bios 😉

 • Wij gaan lekker naar Beekse Bergen en wellicht ook naar de speeltuin, maar aangezien het weer niet heel erg best wordt en er veel regen is voorspeld zouden we graag naar de bioscoop gaan! Maar helaas heb ik geen vakantie, dus moeten we selectief zijn in de activiteiten, dus het ligt eraan wat de kids heel graag willen en wat het weer dus doet.

 • Het is hier nog even een verrassing wat we in de vakantie kunnen gaan doen ik zit nog met mijn hand in het gips en als het er af mag kunnen we een heleboel en anders moeten we rustige dingen zoeken zoals de bioscoop.

 • Adriana de Ruiter says:

  Op het allerlaatste nippertje wil ik graag nog meedoen! De eerste film van de Gnomes is de alltime favorite film van onze pleegzoon, dus ik zou hem vooral heel graag verrassen met die tas die je zelf in kunt kleuren! Gaat hij geweldig vinden!

  In de meivakantie gaan we kamperen met familie, alle pleegkinderen moeten hun kamer opruimen, ik ga alle kledingkasten doorspitten om te kijken wat te klein is en wat er nog nodig is, we gaan natuurlijk naar de kleedjesmarkt, we willen misschien nog naar de kinderboerderij en we voeren actie voor het vergeten kind.

  Druk genoeg dus, zin in! Eindelijk weer eens vakantie! Zo heerlijk! Het niet hoeven racen in de ochtend! Geen broodtrommels en taxibusjes die toeterend verwachten dat je het voor elkaar krijgt dat ze harder opschieten! Hahahaha! Even relaxen!

  Wens jou met je gezin ook een fijne vakantie!!

 • Lisanne Bons says:

  Ik ga iig op de kleedjesmarkt staan met mijn dochter. Het ligt een beetje aan het weer wat wij gaan doen. Is het zo mooi weer als laatst dan zijn wij in het zwembad te vinden. En een dagje met oma shoppen hoort er volgens mijn dochter ook bij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.