Review | Kids Hits van 2016

Kids HItsNu de meiden jarig zijn geweest, veranderen er een aantal dingen. We laten de baby en peutertijd nu definities achter ons. Beide dames gaan naar school en krijgen andere interesses. Een van dingen die we echt merken is de voorkeur voor muziek. Luisterde we eerst in de auto nog veel Nijntje en naar K3, nu vragen de meiden om Kinderen voor Kinderen, Justin Bieber, Red Hot Chili Peppers (yeah) en Broederliefde. Daarom is de De Leukste Kids Hits van 2016 CD de nieuwe favourite in de auto en jij kan er eentje winnen!

Lekker dansen

Met meiden in huis wordt er veel en lekker gedanst. We hebben dan ook een flinke collectie CD’s met kinderliedjes. De laatste tijd worden die echter steeds minder opgezet. De meiden willen liever de radio aan of zoeken zelf naar hun muziek op YouTube. Steeds vaker schalt Justin Bieber of Katy Perry door de speakers. Ook blijft (gelukkig) Kinderen voor Kinderen nog steeds erg populair. Elke keer als er een nieuw liedje uitkomt, wordt er ook meteen het dansje ingestudeerd. Zo is het nu de beurt aan het nieuw liedje voor de Kinderboekenweek – Voor altijd jong!

De Leukste Kids Hits van 2016

Een van de cadeautjes die Grote Zus afgelopen zaterdag voor haar verjaardag kreeg is de nieuwe 2CD; De Leukste Kids Hits van 2016. Deze dubbel CD bevat de 44 leukste en grootste hits van het jaar en de beste hits van dit moment! Dit is alweer het 11de jaar op rij dat Cloud 9 Music het jaaroverzicht van deze zeer succesvolle serie released. Zo zijn de nummers van o.a. Ronnie Flex, Maan, Ali B feat Kenny B & Brace op de CD te vinden. Ook vind je er lekker ‘spring-nummers’ op van Armin van Buren, Hardwell en Afrojack, maar ook Nederlands nummers, die ze lekker kunnen meezingen. Deze CD zullen we vast nog heel vaak gaan draaien.

Kids Hits 2016

Winactie

Houden jouw kinderen ook van lekker dansen en zingen, dan is deze CD ook zeker is voor jullie. Ik mag 3 exemplaren verloten onder mijn volgers. Leuk voor om alvast apart te houden voor de komende decembermaand. Doe daarom snel mee en wie weet trek ik jouw naam uit de hoge hoed.

En de winnaars zijn….Noor, Valerie, Beatrix
Gefeliciteerd! De CD’s komen zo spoedig mogelijk jullie kant op

N DE Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking
en bevat affiliatie links. Met een affiliatie link krijg ik een
kleine vergoeding mocht je het product kopen. 
Dit maakt qua
prijs voor jou niets uit, maar help je me wel een beetje 😉
Spread the love

18 thoughts on “Review | Kids Hits van 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.