Kids HItsNu de meiden jarig zijn geweest, veranderen er een aantal dingen. We laten de baby en peutertijd nu definities achter ons. Beide dames gaan naar school en krijgen andere interesses. Een van dingen die we echt merken is de voorkeur voor muziek. Luisterde we eerst in de auto nog veel Nijntje en naar K3, nu vragen de meiden om Kinderen voor Kinderen, Justin Bieber, Red Hot Chili Peppers (yeah) en Broederliefde. Daarom is de De Leukste Kids Hits van 2016 CD de nieuwe favourite in de auto en jij kan er eentje winnen!

Lekker dansen

Met meiden in huis wordt er veel en lekker gedanst. We hebben dan ook een flinke collectie CD’s met kinderliedjes. De laatste tijd worden die echter steeds minder opgezet. De meiden willen liever de radio aan of zoeken zelf naar hun muziek op YouTube. Steeds vaker schalt Justin Bieber of Katy Perry door de speakers. Ook blijft (gelukkig) Kinderen voor Kinderen nog steeds erg populair. Elke keer als er een nieuw liedje uitkomt, wordt er ook meteen het dansje ingestudeerd. Zo is het nu de beurt aan het nieuw liedje voor de Kinderboekenweek – Voor altijd jong!

De Leukste Kids Hits van 2016

Een van de cadeautjes die Grote Zus afgelopen zaterdag voor haar verjaardag kreeg is de nieuwe 2CD; De Leukste Kids Hits van 2016. Deze dubbel CD bevat de 44 leukste en grootste hits van het jaar en de beste hits van dit moment! Dit is alweer het 11de jaar op rij dat Cloud 9 Music het jaaroverzicht van deze zeer succesvolle serie released. Zo zijn de nummers van o.a. Ronnie Flex, Maan, Ali B feat Kenny B & Brace op de CD te vinden. Ook vind je er lekker ‘spring-nummers’ op van Armin van Buren, Hardwell en Afrojack, maar ook Nederlands nummers, die ze lekker kunnen meezingen. Deze CD zullen we vast nog heel vaak gaan draaien.

Kids Hits 2016

Winactie

Houden jouw kinderen ook van lekker dansen en zingen, dan is deze CD ook zeker is voor jullie. Ik mag 3 exemplaren verloten onder mijn volgers. Leuk voor om alvast apart te houden voor de komende decembermaand. Doe daarom snel mee en wie weet trek ik jouw naam uit de hoge hoed.

En de winnaars zijn….Noor, Valerie, Beatrix
Gefeliciteerd! De CD’s komen zo spoedig mogelijk jullie kant op

N DE Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking
en bevat affiliatie links. Met een affiliatie link krijg ik een
kleine vergoeding mocht je het product kopen. 
Dit maakt qua
prijs voor jou niets uit, maar help je me wel een beetje 😉
Spread the love

18 reacties op Review | Kids Hits van 2016

 1. Ik doe graag mee.Mijn zoon vind het liedje van Mr Polska & Teske – Kunnen wij dit samen leuk.
  Ik doe dus graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook & Twitter.

 2. Wat een leuke actie! Hier is de tijd van K3 ook definitief voorbij en schalt ook van alles en nogwat uit de speakers! Kinderen voor kinderen is wel een blijvertje, maar ook Justin Bieber zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan!

 3. Wat leuk! Ons dochtertje (1,5) is eigenlijk gek op alles wat geluid maakt. Sommige liedjes herkent ze echt – zo leuk! Voor sommige ‘buien’ (boos, moe, vrolijk) heb ik ook klassieke muziek voor baby’s. Het helpt echt! Ook vindt ze de liedjes van ‘Simply learning’ erg leuk!

  De winactie laat ik even aan me voorbij gaan.. Genoeg muziek in huis en anderen zullen er vast veel meer aan hebben!

 4. Met zo’n cd zou dochterlief helemaal blij worden.
  Ze danst graag en zit ook op dansles…
  uit haar dak gaat ze op kinderen voor kinderen, Ik heb een toet toet toeter…en vast nog op veel meer muziek.
  Volgen doe ik je al 😉
  marjon onlangs geplaatst…De december maand…My Profile

 5. Wow geweldige CD waar ik allebei mijn dochters enorm blij mee kan maken. Naast lekker knutselen en spelletjes doen, luisteren, zingen en dansen ze heel graag op muziek. De laatste tijd (natuurlijk door de kinderboekenweek) op het liedje: Voor altijd Jong van Kinderen voor Kinderen. Zodra ze dit liedje horen gaan ze dansen en zingen, waar ze ook zijn. Deze CD zullen ze zeker weten fantastisch vinden. Ik ga er voor hun en mij dan ook superhard voor duimen.

 6. Ik doe graag mee met deze leuke win actie. Mijn twee meiden zijn de tijd van K3 en kinderen voor kinderen al voorbij.
  Ronnie Flex en Armin zijn zeker favoriete! Bij de Kids top 20 gaan staan ze te swingen en springen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.