Win Advent Dag 24 The Grinch Transformers

Win Advent Dag 24 | Games van The Grinch en Transformers

Nog één dagje voor Kerstmis! Snel nog even boodschappen doen en het kerstdiner voorbereiden of juist even een dagje opladen voor de drukke dagen die er aan komen. Bij ons is het traditie om op Kerstavond samen kerstfilms te kijken en daar hoort natuurlijk ook The Grinch bij. Toepasselijk daarom vandaag de leuke kerstvideogames van The Grinch en Transformers voor de Nintendo en PS.

The Grinch: Christmas Adventures

In het vreedzame Whoville koestert elke Who een liefde voor zingen, het geven van cadeaus en het vieren van feest, allemaal zaken die de Grinch absoluut verafschuwt. Daarom roepen we je hulp in om samen met de Grinch en zijn trouwe metgezel Max alle cadeaus in Whoville te stelen. Je moet uiterst behoedzaam te werk gaan. Ontwijk het storende kerstkoor, wee de altijd opgewekte Who’s te slim af en omzeil alle feestelijke versieringen handig.

.

Gelukkig heeft de Grinch enkele geniale, ondeugende plannen bedacht, zoals het aantrekken van een kerstmanpak om onopgemerkt rond te sluipen, het hanteren van een zuurstoklasso om behendig te manoeuvreren, het gebruiken van een supersnel snowboard om speciale racegebieden te bereiken, en nog veel meer. Bovendien kan de Grinch sneeuwballen werpen om alle hinderlijke wezentjes die in de weg lopen te bevriezen.

Transformers: Earthspark – Expedition

In dit opwindende actieavontuur neem je de rol aan van Bumblebee, die zijn aartsvijand Mandroid moet stoppen van het worden van de ultieme boosaardige cyborg. Bumblebee’s missie is het terughalen van oude Cybertroniaanse technologie verspreid over de wereld, om te voorkomen dat Mandroid en zijn handlangers deze gebruiken om steden op aarde te vernietigen.

.

Onder leiding van Optimus Prime wordt Bumblebee sterker. Neem het op tegen een leger van robotvijanden, voer epische eindbaasgevechten tegen de grootste Transformers-schurken. Ontgrendel krachtige nieuwe aanvalscombo’s en vaardigheden in de strijd om de aarde te redden. De game kenmerkt zich door een vrije wereld, waarbij spelers zich aansluiten bij de Autobots en tussen Bumblebees robot- en voertuiggedaantes schakelen.

Win Advent Dag 24 | Games van The Grinch en Transformers

In samenwerking met Day One PM mag ik voor beide games een code voor de Nintendo Switch of PS4 verloten:

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij voor welk spel jij de code voor de Nintendo Switch of de PS4 wilt winnen.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook  | Instagram  Twitter wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 31 december. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

120 thoughts on “Win Advent Dag 24 | Games van The Grinch en Transformers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.