Meivakantie tip Spelletjes & Puzzelboekjes van Deltas

Meivakantie Tip| Spelletjes & Puzzelboekjes van Deltas

Heerlijk! De vakantie is begonnen. Het schoolplanbord, het telraam en het huiswerk kan weer in de kast en voorlopig daar blijven. De komende 2 weken hoeven we even niets. Gelukkig is het nu mooi weer en spelen de kinderen lekker buiten. Maar helaas worden er ook wat minder mooie dagen verwacht. Voor die momenten heb ik alvast een paar leuke doeboekjes van de uitgeverij Deltas klaarliggen. Ik heb er van elk 2, dus ik geef er ook meteen een paar weg!

Meivakantie tip Spelletjes & Puzzelboekjes van Deltas

De afgelopen tijd hebben we met z’n allen hard gewerkt thuis. Elke dag zaten we trouw klaar voor de HangOut-les van de juf, om daarna zelf aan de slag te gaan. Het was even wennen en aanpoten, maar de klus is geklaard en nu hebben we vakantie. Het even niets hoeven is een heerlijk vooruitzicht. Deze meivakantie geen vakantieplannen of dagjes weg. We zullen de tijd zoveel mogelijk thuis gaan doorbrengen.

Gelukkig is het nu mooi weer en vermaken de kinderen zich lekker buiten, maar voor de regenachtige dagen heb ik alvast een paar leuke boekjes voor de meiden klaarliggen. Omdat ik nog wel moet werken vanuit huis, zijn deze boekjes ideaal om een paar uurtjes je mee te vermaken, zonder hulp van mama en papa.

Mijn leukste Paarden en Pony’s Spelletjes Boek

Net als de meeste meiden zijn ook mijn dochters gek op paarden en pony’s. In het Mijn leukste Paarden en Pony’s Spelletjes Boek vind je maar liefst 83 pagina’s boordevol puzzels en spelletjes met deze favoriete dieren in de hoofdrol. Woordzoekers, taalspelletjes, doolhoven, verschillen zoeken… er zit voor uren spelletjesplezier in dit boek met mooie en lieve illustraties van Sam Loman. Ideaal voor de vakantiedagen als het buiten regent. De puzzels zijn voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Mijn leukste Paarden en Pony's Spelletjes Boek - Deltas

Eenhoorn Doolhoven

Nog een leuk puzzelboek van 7 tot 77 jaar is het Eenhoorn Doolhoven boek. Vind jij de weg door al deze magische doolhoven met vrolijke eenhoorns? Rond, vierkant, klein en groot, in dit boek vind je doolhoven in alle maten en vormen. Begin bij het eerste level en baan je een weg door de geweldige eenhoornwereld. Zo zullen de kinderen al snel merken dat de doolhoven steeds een beetje moeilijker worden en daarmee een grotere uitdaging. Maar wees niet bang, van alle 76 doolhoven vind je de juiste weg achterin het boekje.

Eenhoorn Doolhoven - Deltas

Superleuke Sudoku’s

Nu zijn deze sudoku’s voor de wat oudere kinderen (10-12 jaar), maar mijn jongste dochter (7 jaar) heeft er al een heel aantal met veel plezier gemaakt, als één van de extra opdrachtjes van de juf. Zeker de eerste paar in dit puzzelboekje van Deltas zijn niet al te moeilijk, om er lekker in te komen. Die zal zij zeker ook al wel kunnen maken. Als ze daarna wat moeilijker worden kan ze het boekje doorgeven aan haar oudere zus. Of samen aan de slag gaan. In Superleuke Sudoku’s vind je maar liefst 81 opgaves. In de serie zijn ook andere boeken uitgekomen zoals Zweedse raadsels, Kruiswoordraadsels en Woordzoekers. En er zijn ook boekjes voor de leeftijden 8-9 jaar en 9-10 jaar.

Winactie Spelletjes & Puzzelboekjes van Deltas is gesloten

Ik heb om weg te geven 2 pakketten met Spelletjes & Puzzelboekjes van Deltas:

  • Mijn leukste Paarden en Pony’s Spelletjes Boek (7+) en Eenhoorn Doolhoven (7+)
  • Superleuke Sudoku’s (10-12)
  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Je kunt ook nog meedoen met de winactie voor de Monstedoos Lente editie 2020

Spread the love

28 thoughts on “Meivakantie Tip| Spelletjes & Puzzelboekjes van Deltas

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.