PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Switch Game Tip | PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig (Adventure City Calls)

We hebben nu al een aantal jaren de Nintendo Switch in huis als game console. Er wordt dan ook nog steeds veel mee gespeeld door de meiden en af en toe mag ik ook. Maar ook onze nichtjes komen graag langs voor het spelen van een spelletje. Nu zijn zij wat jonger dan onze meiden, dus kunnen ze nog niet alle spelletjes spelen. Maar ze hebben 1 favoriet en dat is Paw Patrol. Deze maand verraste ik ze met een nieuw spel; PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig. Heb jij ook fans in huis van deze pups? Dan is deze game zeker ook iets voor jullie. Lees maar snel verder.

PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Grotere stad, grotere avonturen en de grootste reddingsmissie van PAW Patrol tot nu toe! De nieuwe videogame PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig is gebaseerd op de eerste lange speelfilm ‘PAW Patrol: De Film’, die vanaf 20 augustus te zien is in de bioscopen in Nederland. De fans kunnen zich aansluiten bij het team terwijl ze naar de grote stad gaan en een nieuwe puppyvriend ontmoeten.

Wanneer de PAW Patrol ontdekt dat burgemeester Humdinger een bruisende metropool heeft overgenomen, moeten ze Avonturenstad redden van zijn zelfzuchtige plannen! Fans worden de pups – waaronder Chase, Skye en een gloednieuwe puppyvriend – en gebruiken hun unieke vaardigheden in risicovolle reddingsmissies. Zet gadgets en voertuigen van een hoger niveau in om de stad te verkennen en nog meer plezier te beleven met minigames zoals ‘Pup Pup Boogie’. Met de solo-modus en lokale coöp-modi, geeft deze leuke 3D-platformgame jonge gamers en hun families de kans om zich bij het team aan te sluiten op hun dapperste missie tot nu toe.

‘PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig’ is vanaf 13 augustus beschikbaar op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en Steam

Wat vonden wij ervan?

Fan waren we al van de vorige game; Paw Patrol on a Roll, maar ook deze is zeker heel erg leuk voor de jongste spelers op de Nintendo Switch. Het spel begint hetzelfde als de serie. De Pups worden voor de Rider naar het hoofdkwartier geroepen voor een noodgeval. Hij pickt er de 2 pups uit die het beste de stad kunnen redden. In het spel lopen de 2 pups dan ook achter elkaar aan en onderweg kun je switchen om ze in te zetten. Onderweg probeer je ook zoveel mogelijk hondenbotjes, – koekjes en de 3 badges te verzamelen. Rider geeft duidelijk aanweziging, zowel in schrift als in spraak. Uiteraard ook in het Nederlands. Dit maakt het spel dus heel toegankelijk. Heb je alle opdrachten uitgevoerd en de botjes, koekjes en badges gevonden, dan is er nog een eindspel.

Belangrijkste kenmerken van het spel

  • NAAR AVONTURENSTAD! – Verken geheel nieuwe locaties uit ‘PAW Patrol: De Film’
  • WEES DE PUPS – Inclusief Chase, Marshall, Skye en het nieuwe stadsmeisje Liberty
  • MISSIE PAW – Red de dag in geweldige reddingacties en bonusmissies
  • VERZAMEL ZE ALLEMAAL – Ontgrendel beloningsbadges voor het verzamelen van alle pup-traktaties
  • SPEEL MINIGAMES – Zoals ‘Pup Pup Boogie’ in solo- of lokale coöpmodus

Paw Patrol

PAW Patrol gaat over de heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de tienjarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturenbaai te beschermen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein! De serie is al jaren een van de meest favoriete TV-programma’s van kinderen van 3-5 jaar.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.