MIjn vriendin Peppa Pig

Winactie Dag 11 | Mijn vriendin Peppa Pig op de Switch en PS4

Al jaren is Peppa Pig bij de allerkleinsten één van de favoriete tv-helden. Het grappige biggetje beleeft allemaal avonturen met haar Mamma, Pappa, broertje George en al haar vriendjes en vriendinnetjes. Nu kun je deze avonturen ook zelf met haar beleven in haar nieuwste game voor de Nintendo Swicht en Playstation 4. Voor beide spelcomputers mag ik een code voor het spel verloten.

Peppa Pig

Peppa is een leuk, lief en stoer klein varkentje. Samen met haar broertje George, Mamma en Pappa Pig woont ze in een gezellig huisje. Peppa houdt erg van stappen in modderpoelen en avonturen, die ze beleeft met al haar vriendjes en vriendinnetjes.

Peppa Pig is van oorsprong een Britse animatieserie. Maar ook in Nederland is zij erg populair. Zo zijn er al 6 seizoenen en twee speciale afleveringen te zien in het Nederlands. Peppa Pig is te zien in het ochtendblok van Nickelodeon, maar ook op Netflix en NPO Zappelin.

De game Mijn vriendin Peppa Pig

Beleef een leuk avontuur waarin je Peppa Pigs nieuwe kameraadje wordt! Creëer je eigen personage, bel aan bij Peppa en begin aan een verhaal dat je helemaal zelf bepaalt. Peppa stelt overal waar jullie heengaan activiteiten voor: help de bril van Papa Big zoeken, volg bospaadjes, spring in modderplassen en nog veel meer! Het is net alsof je meedoet in een aflevering op tv en al je favoriete personages vinden het leuk om jou te ontmoeten. Of je nu naar het strand gaat, het museum of Aardappelstad, elke speelafspraak is een nieuwe belevenis met je vriendin Peppa Pig.

Mijn vriendin Peppa Pig is een leuk spel voor de allerkleinsten. Het is geen moeilijk spel en het wijst zich eigenlijk vrij snel vanzelf. Zo kun je makkelijk je eigen avatar creëren en deze naar eigen keuze aankleden. Daarna kun je gezellig spelletjes spelen met Peppa op het strand, in het bos en in Aardappelstad en natuurlijk ontmoet je al je favoriete Peppa Pig-personages. In dit spel speel je hoofdrol in je eigen, unieke verhaal.

Winactie Mijn vriendin Peppa Pig

In samenwerking met Day One MPM, mag ik een 2x code voor het spel Mijn vriendin Peppa Pig verloten voor de Nintendo Switch. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

53 thoughts on “Winactie Dag 11 | Mijn vriendin Peppa Pig op de Switch en PS4

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.