Denksport voor beginners - Varia 1-2

Review| Denksport voor beginners – Varia Start 1-2

Tijdens de vakantie vind ik het heerlijk om met een puzzelboekje aan het zwembad te zitten. Ook als je moet wachten op het vliegveld, op de boot of tijdens de autorit, is puzzelen een fijn tijdverdrijf. Dat heb ik altijd al gevonden, ook toen ik jonger was. Van mijn opa en oma kreeg ik vaak een Denksportboekje met de minste sterren. Maar toch zaten daar altijd nog wel lastige puzzels tussen. Nu is er de Varia Start 1-2, voor de beginnende puzzelaar. Ik mag voor deze vakantie 5 boekjes verloten.

Sinds ik jong was, heeft Denksport zijn collectie puzzelboekjes flink uitgebreid. Zo zijn mijn meiden al jong aan het puzzelen geslagen door de leuke Denksport Junior uitgaven. Nu begint mijn oudste dochter steeds vaker ook de puzzels in tijdschriften en kranten te maken. Vaak nog wel een beetje lastig voor haar en ze weet ook niet precies hoe alle puzzels precies werken. Voor haar is de Varia 1-2 een leuke opstap.

Denksport Varia Start 1-2

De nieuwe Varia 1-2 boekjes zijn een goed begin voor iedereen die het puzzelen onder de knie wil krijgen. Dit puzzelboek neemt je mee in de beginselen van puzzelen. Zo kan je simpel leren hoe je een kruiswoord, filippine of Zweedse puzzel moet oplossen! De puzzels in dit boekje zijn allemaal op een lekker instapniveau. Daarmee zijn ze ook niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen die uit het Denksport Junior assortiment gegroeid zijn (11/12 jaar +). Zij kunnen hier een uitstekende start maken naar het volgende niveau puzzelen!

Nu te koop

De Varia 1-2* start is los te koop voor €2,95 in de winkels en online. Tevens is het mogelijk om op de Varia 1-2* start een abonnement te nemen. Dan ontvang je hem 13x per jaar (elke 4 weken) gewoon thuis op de mat voor €28,75 (1e jaar doorlopend abonnement)! Afsluiten kan via de site.   

Winactie

Winactie Denksport Varia Start 1-2 is gesloten

Naast een boekje voor mijn dochter, heb ik nog 5 exemplaren ontvangen om te verloten op mijn blog. Heb jij ook een beginnende puzzelaar in huis, doe dan mee en maak kans.

De winaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

36 thoughts on “Review| Denksport voor beginners – Varia Start 1-2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.