Totum Bling Bling dromenvanger

Maak je eigen Bling Bling Dromenvanger met Totum

Sweet dreams! Dat gaat zeker lukken met deze mooie Bling Bling Dromenvanger, die je zelf kunt maken met het knutselsetje van Totum. De setjes van Totum zijn altijd leuk om te geven en te krijgen of te vinden onder de kerstboom. Ik heb er dan ook eentje voor je klaar liggen, die ik mag verloten.

Totum Bling Bling Dromenvanger

In een mooie uitklapbare luxe bewaarkoffer vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van je eigen unieke dromenvanger. Maak de dromenvanger met glitter elastieken, veren, diamanten accessoires, kwastjes en kralen. Natuurlijk is er ook een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat iedereen vanaf 6 jaar er mee aan de slag kan. Geef je dromenvanger een speciaal plekje op je kamer of in huis en droom er helemaal bij weg.

Knustselplezier voor iedereen

Dit knutselsetje is echt een aanrader voor onder de kerstboom. Ideaal voor tijdens de kerstvakantie om lekker een dagje mee zoet te zijn en daarna een mooi plekje voor te vinden in je slaapkamer. De instructies zijn duidelijk maar ook te volgen via het youtubekanaal van Totum. Maar het allerleukste is dat je hem helemaal zo kan maken als je zelf wilt. De gekleurde veertjes, diamanten accessoires en kraaltjes zitten allemaal in deze uitklapbare box met 3 niveaus. Die opbergbox met glinsterende metallic finish is ook na het maken van de dromenvanger erg leuk om te gebruiken in je kamer als bewaarkoffertje, als sieradenkist of beautykoffer.

Bling Bling serie van Totum

In de Bling Bling-serie van Totum vind je 9 verschillende producten in 3 formaten en met 3 trendy dessins. De serie is herkenbaar aan de glinsterende zeshoekige verpakkingen, alles geïnspireerd op edelstenen en diamanten. Kies jouw favoriete activiteit of verzamel ze allemaal. Leuk voor creatievelingen vanaf 6 jaar.

Winactie Totum Bling Bling Dromenvanger is gesloten

In samenwerking met Totum, mag ik een Totum Bling Bling Dromenvanger verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

45 thoughts on “Maak je eigen Bling Bling Dromenvanger met Totum

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.