Nijntje en oma - Nijntje en opa

Cadeauboekjes Nijntje op bezoek bij Opa en Oma

De boekjes van Nijntje blijven favoriet bij groot en klein. Al generaties lang worden kinderen voorgelezen uit deze beroemde boekjes van Dick Bruna. Ondanks dat deze oude boekjes nooit vervelen is het ook leuk dat er steeds toch weer nieuwe boekjes verschijnen. Zo ook de cadeauboekjes “Nijntje en opa” en “Nijntje en oma”. Leuk om te geven aan opa’s en oma’s en om dan daarna samen lekker te lezen en bekijken. Ik mag een setje van deze nieuwe cadeauboekjes verloten.

Nijntje en opa

Opa en Nijntje doen altijd veel leuke dingen samen. Opa maakt een vlieger voor nijn en samen gaan ze eendjes voeren en naar de bibliotheek. In dit boekje lees je alles over welke dingen deze twee graag samen doen.

Nijntje en oma

Nijntje is ook graag bij haar oma. Ze gaan naar het museum en bezoeken een echt kasteel. Als ze in de speeltuin gaan spelen, durft zij zomaar in de hoogste boom te klimmen. Maar het allerliefste bakken oma en nijn samen heerlijke koekjes!

Beide boekjes zijn leuk om zelf te lezen én om cadeau te geven aan opa en oma. Geschikt voor alle gelegenheden of om zomaar te zeggen dat jouw oma en opa de liefste zijn. De boekjes hebben ook een fijn klein formaat, waardoor je ze ook makkelijk meeneemt in je tas. De voorkant heeft een licht reliëf.

Winactie set cadeauboekjes Nijntje opa & oma is gesloten

Met dank aan Mercis mag ik een setje met beide boekjes verloten. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik helaas een nieuwe winnaar moeten trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met één van de andere winacties in Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

45 thoughts on “Cadeauboekjes Nijntje op bezoek bij Opa en Oma

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.