Winactie Advent Dag 2 | Billy Bones Bazen Blogtour

Winactie Advent Dag 3 | Billy Bones Bazen Blogtour De knorrige koning & De bazenstraat

Vandaag is het dubbel feest; niet alleen gaat het derde vakje van mijn adventkalender open, maar ook is de Billy Bones Bazen Blogtour van De knorrige koning & De bazenstraat bij mij aangekomen. Vandaag lees je alles over deze leuke delen in deze boekenseries en maak je kans om één van deze boeken te winnen.

Billy Bones Bazen Boekenseries

De boekenseries van De knorrige koning & De bazenstraat zijn onderdeel van de Billy Bones Bazen boekenseries. Deze boeken hebben verschillende labels: Voorlezen, Samen Lezen of Lekker Lezen. Zo behoort de serie over De knorrige koning bij de Voorleesboeken en De bazenstraat bij de De Samen Lezen boeken. In de Samen Lezen boeken vind je woorden in de tekst, met een andere kleur. Dit zijn woorden die gemakkelijk te lezen zijn voor een beginnende lezer. De kleur geeft de moeilijkheidsgraad aan; groen is makkelijk te lezen, gevolgd door geel, oranje en rood. Ook zitten er Unicornwoorden tussen voor de extra uitdaging!

In de serie Voorlezen vind je deze gekleurde worden niet en kun je dus deze verhalen goed voorlezen. Doordat de boeken (ook de Samen Lezen) geschreven zijn op rijm, leren de kinderen (de opbouw van) woorden herkennen en kunnen ze natuurlijk jou helpen om de tweede zin zelf af te maken. Dit is een leuke manier om echt samen te lezen: leesplezier gegarandeerd!

De Knorrige Koning 2 – De Knorrige Koning knort de ruimte in

Er staat Knorrige Koning weer een nieuw avontuur te wachten! Want eén ding is zeker: het is nooit saai met zijn Koninklijke Knorrigheid. Deze keer wil hij spontaan de maan gaan veroveren en vecht hij met bilbijtende monsters in de grotemensen-wc. Lukt het de Knorrige Koning om zijn zin te krijgen of steken de lakeien een stokje voor zijn fratsen?

Billy Bones Bazen De Knorrige Koning 2 - De Knorrige Koning knort de ruimte in

Billy Bones Bazen De Knorrige Koning 2 - De Knorrige Koning knort de ruimte in

Auteur: Job Kühlkamp | Nederlands | Hardcover | Blz.: 48 pagina’s | EAN 9789030509110

Ook dit tweede deel zit weer vol leuke en grappige avonturen van deze knorrige koning en zijn trouwe lakeien. Dit boek heeft het label Voorlezen en bestaat ook uit vier losse verhalen die volledig zijn geschreven op rijm.

De Bazenstraat 2 – De Bazenstraat zet de bloemetjes buiten

In dit tweede deel zetten de dieren uit de Bazenstraat! de bloemetjes buiten. Lees mee hoe de vriendjes in de tuin werken, Duif opvrolijken en hun bevroren makker Konijn ontdooien! De vier korte verhalen zijn volledig geschreven op rijm. Dat leest lekker voor en ook leuk voor de luisteraars om zelf de zinnen af te maken. Voor de beginnende lezertjes vind je gekleurde woorden in de tekst. Lezen maar over de avonturen van de Bazenstraat!

Billy Bones Bazen De Bazenstraat 2 - De Bazenstraat zet de bloemetjes buiten

Billy Bones Bazen De Bazenstraat 2 - De Bazenstraat zet de bloemetjes buiten

Auteur: Katinka Polderman | Nederlands | Hardcover | Blz.: 48 pagina’s | EAN 9789030509134

De boeken over de Bazenstaat worden geschreven door Katinka Polderman. Wellicht ken je haar ook als cabaretier, (lied-)tekstschrijver, columnist in Trouw, Spits en Volkskrant. Ook vertaalde zij het bekende verhaal van de Gruffalo in het Zeeuws.

Winactie Dag 3; De knorrige koning & De bazenstraat is gesloten

Met dank aan Uitgeverij Billuy Bones mag ik het boek De knorrige koning & De bazenstraat verloten. De winnaars zijn

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

71 thoughts on “Winactie Advent Dag 3 | Billy Bones Bazen Blogtour De knorrige koning & De bazenstraat

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.