Nooit meer je sleutel kwijt met Nuki Smart Lock

In de drukte van het dagelijks leven is het niet ondenkbaar dat je weer eens voor een gesloten deur staat zonder sleutels. Of dat je je rond zeult met een overvolle sleutelbos. Maar dat hoeft nu net meer, met deze innovatieve oplossing van Nuki Smart Lock. Maak kennis met deze de slimme deuroplossing, die het leven van jou en je gezin vereenvoudigt.

Het verhaal van Nuki

Het begon allemaal in 2013, toen twee broers, Martin en Jürgen Pansy, geconfronteerd werden met een voor iedereen wel bekend probleem – huissleutels die kwijt of vergeten zijn. Toen Martin voor de zoveelste keer voor een gesloten deur stond, omdat hij zijn sleutels op kantoor haf laten liggen was, deelde zijn broer Jürgen zijn frustratie over de grote sleutelbos die hij constant met zich droeg. Gedreven door hun ondernemersgeest en kennis van digitale en mobiele oplossingen, besloten de broers op zoek te gaan naar een permanente oplossing voor dit probleem. Het resultaat is de geboorte van Nuki Smart Lock

Wat maakt Nuki Smart Lock uniek?

Met een Nuki Smart Lock hoef je nooit meer bang te zijn voor het vergeten of kwijtraken van je sleutels en biedt een daarnaast nog veel meer voordelen voor het hele gezin:

Slim – Eenvoudig – Veilig
Het Nuki Smart Lock is snelle en eenvoudig zelf te monteren, aan de binnenkant van je bestaande deurslot, over de sleutel heen. Met de Nuki app verander je je smartphone simpel in een slimme sleutel. Binnen enkele minuten ben je klaar om je voordeur te ontgrendelen en vergrendelen zonder traditionele sleutels.

Nuki Smart Lock

.

Familievriendelijk
De digitale sleutel voor je Nuki Smart Lock delen je gemakkelijk met alle gezinsleden, familie, vrienden en bijvoorbeeld de oppas of hulp. Met het activiteitenlogboek in de Nuki-app houd je bovendien bij wie er binnenkomt en vertrekt, wat handig is voor ouders die willen weten wanneer hun kinderen thuiskomen.

Extra Functionaliteiten
De Nuki Smart Lock Pro (4e generatie) heeft ook een geïntegreerde WiFi-toegang, waardoor je je deur op afstand kunt bedienen. Met de Matter-communicatiestandaard is het eenvoudig te koppelen met bestaande Smart Home-apparaten.

Uitbreidingsopties voor meer veiligheid en gemak

Naast het Smart Lock biedt Nuki aanvullende accessoires voor extra functionaliteit:

  • Nuki Keypad 2 Ontgrendel je voordeur moeiteloos met je vingerafdruk of een toegangscode.
  • Deursensor Blijf op de hoogte van de status van je deur en ontvang meldingen als deze te lang open blijft.
  • Nuki Universele Cilinder Voor deuren waar het Smart Lock niet compatibel is, biedt deze cilinder een naadloze oplossing.

Voordelen en veiligheid gegarandeerd

Met Nuki hoef je je nooit zorgen te maken over verloren sleutels. De installatie is eenvoudig, de batterij gaat tot zes maanden mee en met de Nuki-app ben je altijd op de hoogte van de batterijstatus. Voor degenen die zich afvragen of Nuki veilig is, is het belangrijk te weten dat het Smart Lock regelmatig wordt gecontroleerd en gecertificeerd door onafhankelijke beveiligingsinstanties zoals AV-Test GmbH.

Aan de Slag met Nuki Smart Lock

Ben je benieuwd of Nuki op jouw deur past? Doe de snelle 3-minuten Installatiecheck op hun website. En als je overtuigd bent, profiteer dan van een exclusieve korting in de Nuki Online Shop

Fotocredit Nuki.io

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.