Slide Stars: Op Avontuur met Freek Vonk

Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | Slide Stars: Op Avontuur met Freek Vonk

De dagen worden langzaam aan weer langer, maar de zomer is nog lang niet in zicht. Met het spel Slide Stars: Op Avontuur met Freek Vonk waan jij je even in de jungle, waar je op een grappige opblaasbare band van de waterglijbaan afzoeft. Zet de cocktails maar klaar en haal je zonnebril maar te voorschijn. Zo maak je er toch een tropisch feestje van. Ik mag het spel voor de Nintendo Switch weggeven met een leuk zomers pakket.

Slide Stars: Op Avontuur met Freek Vonk

Slide Stars is een tropische game waarin jij als één van jouw 20 favoriete internationale influencers verschillende waterattracties trotseert. Dit doe je met de meest gekke en uiteenlopende opblaasbare objecten zoals bijvoorbeeld een klassieke roze flamingo of, veel gekker nog, een banaan. Leuk om alleen te spelen of met z’n tweetjes. In deze donkere dagen waan jij je toch even in hartje zomer.

Onder deze influencers vind je ook onze eigen YouTubers Milan Knol, modellen, fitnessgoeroe’s, andere sociale mediasensaties en ook niemand minder dan onze eigen onverschrokken bioloog Prof. Dr. Freek Vonk!

Speel als één van deze influencers:

Wat vinden wij van het spel

Het is een zeer grappig spel, maar toch moeilijker dan je denkt. Het is meer dan alleen maar naar beneden glijden op een zwemband. Het doel is om zoveel mogelijk sterren te verzamelen en onderweg kom je allemaal obstakels tegen waar je overheen moet springen. Wanneer dit niet goed gaat stoot de influencer zijn of haar hoofd nog wel eens. Net als in FunHomeVideo’s kan dat best grappig zijn, hahaha. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer influencers en zwembanden je vrij speelt. Het is dus niet zo dat je meteen met Freek de waterbaan af kunt gaan. Het spel is geschikt voor alle leeftijden. Ook kun je het spel spelen met 2 joycons, waarbij je moet racen naar de finish.

Winactie Slide Stars pakket is gesloten

Met dank aan Vertigo 6 mag ik een Slide Starspakket met het spel de Nintendo Switch weggeven. De winnaar is

  • De winnaar ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

76 thoughts on “Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | Slide Stars: Op Avontuur met Freek Vonk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: