My Universe Cooking Star Restaurant

Winactie | Cooking Star Restaurant! voor Nintendo Switch

Helaas zullen we nog even geduld moeten hebben voordat we zelf weer kunnen gaan eten in een restaurant. Maar om alvast in de sfeer te komen, mochten wij het spel My Universe: Cooking Star Restaurant! voor de Nintendo Switch uitproberen, dat op 25 maart uitkwam voor zowel Nintendo Switch als de PlayStation 4. In dit spel ben jij de baas van je eigen restraurant en kan jij je restaurant van A tot Z naar eigen smaak managen.

Cooking Star Restaurant!

Haal je braadpannen maar tevoorschijn en trek je mooiste schort aan! Als gepassioneerde chef-kok moet je vele challenges overwinnen om een echte meesterkok te worden! Overtref de verwachtingen van je gasten met originele en heerlijke recepten, stel een gebalanceerd menu samen en probeer een groeiend aantal fijnproevers te verleiden voor een bezoek aan jouw restaurant. Naarmate jouw restaurant en gerechten steeds bekender worden, ga je chef-koks van over de hele wereld ontmoeten die je helpen om de beste culinaire gerechten van verschillende internationale keukens te bereiden. Van Japan, Frankrijk en Italië tot de Verenigde Staten of zelfs India, er zijn genoeg keukens voorhanden om jouw menu een internationale dimensie te geven en de echte fijnproevers te verleiden om voor jouw restaurant te kiezen!

De volgende onderdelen helpen jou om de masterchef te worden van Cooking Star Restaurant

 • Een uniek culinair avontuur – Leer hoe je meer dan 30 verschillende gerechten van over de hele wereld kunt bereiden en laat je adviseren door geweldige koks!
 • Talloze minigames – Beoefen verschillende kookvaardigheden door middel van minigames en doe je best om al je klanten tevreden te stellen.
 • Ontgrendel recepten – Ontgrendel nieuwe recepten en word de beste chef-kok van de stad!
 • Zorg voor je klanten – Verwelkom je klanten, besteed aandacht aan hun verzoeken om hen de best mogelijke culinaire ervaring te bieden.

Wat vonden wij van het spel

Toen ik hoorde over dit spel, moetst ik meteen denken aan de restaturantspelletjes die ik urenlang heb gespeeld op mijn telefoon. Toch is het in dit spel een beetje anders. De tijdsdruk is er vanaf gehaald. Dus geen ontevreden klanten of aangebrand eten. Dit maakt het ook meteen een leuker spel voor kinderen. Ze kunnen het tempo van dit spel zelf bepalen. In het speel neem je verschillende koks aan, die verschillende gerechten kunnen klaarmaken voor de gasten. Hoe verder je in het spel komt, des te meer recepten er zijn. Naast het plaatsen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en de tafels afruimen moet je ook aan de slag in de keuken. Aan de hand van verschillende stappen bereid je zo alle maaltijden zelf. Dit deed mij wel een beetje afvragen waarom je de koks hebt ingehuurd. 😉 Maar het is een een leuk spel en zeker een aanrader voor de kinderen.

Andere My Universe games

My Universe-serie. Pet Clinic Cats & Dogs en My Cooking Star Restaurant zijn onderdeel van de My Universe serie. De My Universe-serie is speciaal ontworpen voor kinderen die enthousiast zijn om in hun gedroomde volwassen leven te springen. Recentelijk verschenen ook deze titels in deze reeks: My Universe: School Teacher en My Universe: Fashion Boutique.

My Universe: School Teacher. Naar school gaan is nog nooit zo leuk geweest! Bepaal zelf hoe jij les geeft. Motiveer je leerlingen, verbeter hun resultaten en organiseer leuke activiteiten en natuurlijk ook schoolfeesten. Meer dan 15 activiteiten in 4 verschillende omgevingen: klas, proeflokaal, werkruimte en zelfs een muziekpodium!

My Universe: Fashion Boutique. Ontwerp de modecollectie van je dromen en run jouw eigen modeboetiek! Richt je showroom in volgens jouw stijl en wordt wereldberoemd met jouw kledingmerk op sociale media. Organiseer modeshows om jouw eigen collectie te showen op de catwalk.

Winactie My Universe; Cooking Star Restaurant! voor de Nintendo Switch

My Universe; Cooking Star Restaurant!

Met dank aan Vertigo 6 mag ik een code voor de het spel Cooking Star Restaurant! verloten:

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat je het liefste bestelt in het restaurant.
 • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Niet verplicht, maar altijd fijn vind ik het als je ook Mama’s Liefste zou willen liken op
  FacebookInstagramTwitterBloglovin. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
 • De winactie loopt t/m 13 april. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

38 thoughts on “Winactie | Cooking Star Restaurant! voor Nintendo Switch

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
Read previous post:
De Leukste Winacties in Bloggersland
Leukste Winacties in Bloggersland week 14

Ga er maar weer even lekker voor zitten, want ik heb voor je weer een mooi lijstje met de leukste...

Close