Animal Crossing New Horizons Carnaval Update

Animal Crossing: New Horizons Update | Tijd voor Carnaval! ?

Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch ontvangt regelmatig gratis updates die evenementen en vernieuwingen aan de game toevoegen. Deze nieuwste update levert een kleurrijk Carnaval-evenement, nieuwe seizoensvoorwerpen, nieuwe emoties en nieuwe voorwerpen om aan te schaffen. Lees hier wat er allemaal te doen valt en bekijk alvast de nieuwe trailer.

Animal Crossing: New Horizons Update | Tijd voor Carnaval! ?

Tijd voor Carnaval!

De nieuwe update voor het spel op de Nintendo Switch van het afgelopen jaar, verschijnt op 28 januari. Het eiland wordt dan helemaal in de stemming gebracht voor een kleurrijk Carnaval-evenement vol dansende eilandbewoners en vliegende veren. Een mooi alternatief voor het carnavalsfeest dat voor onszelf helaas dit jaar niet door zal gaan.

Pavé

Op 15 februari arriveert de danser Pavé op het plein om confetti en de geest van carnaval te verspreiden. Alleen op die dag kunnen spelers met hun net de kleurrijke veren vangen die over het eiland zweven. Als je deze bij Pavé inlevert, krijg je een passievol dansnummer. Met name de regenboogveren schijnen nogal zeldzaam te zijn. Zorg dus dat je die vangt en bij Pavé inlevert. Spelers kunnen ook vrienden uitnodigen op hun eiland of andere eilanden bezoeken om samen deel te nemen aan de festiviteiten.

Animal Crossing: New Horizons Update | Tijd voor Carnaval! ?

Nieuwe reacties

Om uitdrukking te geven aan de feestelijke sfeer, kunnen spelers tijdelijk en tegen betaling van klingels een set met emoties voor carnaval aanschaffen bij de balie van Nooks Hoek. Denk daarbij aan de emoties Swingende heupenpas, Swingende hinkpas, Pavé-pas en Confetti.

Nieuwe kostuums

Vanaf 1 februari zijn tijdelijk Carnaval-kostuums beschikbaar in de winkel van de zusjes Able, zodat spelers in stijl verder kunnen feesten.

Animal Crossing: New Horizons Update | Tijd voor Carnaval! ?

Seizoensvoorwerpen

In Nooks Hoek komen nieuwe seizoensvoorwerpen beschikbaar. Spelers kunnen alvast een voorproefje nemen op Valentijnsdag met chocoladeharten en hartvormige boeketten. Deze zullen alleen te koop zijn van 1 februari tot 14 februari. Tijdens bepaalde periodes in januari en februari komen ook voorwerpen beschikbaar die zijn gerelateerd aan Maannieuwjaar en Americanfootballfeest.     

Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack

Daarnaast is vanaf 26 maart een Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack te koop. Het pack bevat alle zes amiibo-kaarten uit deze unieke Sanrio Collaboration-serie. Deze vrolijk versierde amiibo-kaarten zijn te gebruiken in compatibele games. Meer details hierover worden later onthuld.

Volgende update

Nintendo heeft ook meteen aangegeven dat er een volgende update voor Animal Crossing voor maart is gepland. Het spel zal dan een jaar geleden uitgekomen zijn, dus ik ben erg benieuwd wat we dan kunnen verwachten. Houd mijn blog in de gaten, want ik zal er dan ook weer zeker een melding van maken.

Lees ook deze Animal Crossing: New Horizons Tips, tricks en updates

– Uitleg, Tips & Tricks voor beginners
– Zomerupdate
– Zomerupdate #2

Herfstupdate
Winterupdate
Versie 2.0 Update
Happy Home Paradise DLC

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: