Nog maar een paar dagen en dan begint eindelijk de kerstvakantie. Heerlijk om twee weken lang geen ochtendspits te hebben en lekker samen met ons gezinnetje leuke dingen te ondernemen. Wat ze zeker zullen gaan doen is een middagje met het hele gezin naar de bioscoop. Welke film we zullen gaan zien, hebben de dames al uitgemaakt; Spionnen Geheimen, een nieuwe fim uit de Disneykoker. Speciaal voor de kerstvakantie mag ik 2×2 vrijkaarten verloten van Disney.

Spionnen Geheimen

Het verhaal

Superspion Lance Sterling en Walter zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen. Als dit vreemde duo niet kan leren om als een team samen te werken, is de hele wereld in gevaar.

Genre: animatie, komedie
Lengte: 101 min.
Kijkwijzer: 6+, angst, geweld
Gesproken taal: Nederlands

De film is vanaf 25-12-2019 te zien in 2D en 3D

Stemmencats NL: John Williams, Buddy Vedder, Défano Holwijn
Regisseur: Nick Bruno, Troy Quane

Winactie SpionnenGeheimen is gesloten

Heb jij ook wel zin om deze vakantie lekker een middagje naar de film te gaan, laat dan een reactie achter en maak kans op 2x 2 vrijkaartjes voor de nieuwe Disney film SpionnenGeheimen. De winnaars zijn

Spionnen Geheimen
Spread the love

60 reacties op Spionnen Geheimen, de film op onze Kerstvakantielijst

 1. Ik doe graag mee, het lijkt ons een leuke film. Wat er zeker in onze kerstvakantie niet mag ontbreken is een avond gourmetten, dat vind mijn zoon geweldig.

 2. Ik zou graag met mijn meisje naar de bioscoop willen. Alleen helaas door een hele nare scheiding geen geld voor, maar wat zal zij hier gelukkig van worden.

 3. Het klinkt wellicht een beetje gek, maar wij ruimen in/voor de kerstvakantie op. Wij sorteren kleding, speelgoed en ruimen de keukenvoorraad op. Alles wat niet meer wordt gebruikt, wordt gedoneerd. Het is het seizoen van krijgen maar ook van geven en dat wil ik meegegeven aan mijn jongens. Wij hebben het niet breed, maar wij redden het elke maand. Ik wil dat ze bewust zijn dat niet alles vanzelfsprekend is.

 4. Deze vakantie lekker uitslapen, samen ontbijten, spelletjes doen, naar onze vrienden in Duitsland èn natuurlijk een keertje naar de bioscoop! Superleuke film deze, en daar zou ik dan met mijn lieve zoon Luka heen gaan!

 5. Toffe film voor onze twee jongens!
  Ons uitje is dan toch echt zwemmen, dat is nog altijd favoriet!

  Wij doen graag mee met de winactie!

  Fijne feestdagen voor jullie🎄

 6. Naar de bios…! Dit is een must do in onze vakantie…en dan uiteraard naar de film Spionnen Geheimen😍 de trailer is veelbelovend dus uitgekozen als ultieme kerstfilm door mijn zoon…dus nu maar duimen👌👌👌

 7. Uiteraard een bioscoopbezoek!! Ook gaan wij graag een keer naar een schaatsbaan! Zou leuk zijn om dat te combineren op 1 dag met deze gave film!

 8. Een middagje naar de bioscoop hoort zeker ook bij onze plannen in de kerstvakantie. Daarnaast willen we ook zeker een keertje gaan schaatsen

 9. Bij ons staat op het lijstje: naar de bioscoop / schaatsen / naar een theatervoorstelling / naar een pretpark / kerstmarkt bezoeken / thuis opruimen 😉

 10. Ik doe graag mee, deze film lijkt ons heel leuk. Wat zeker niet mag ontbreken op ons Kerstvakantie Must Do lijstje is een dagje gaan schaatsen.

 11. Ik doe graag mee, in de kerstvakantie is het natuurlijk echt tijd om een mooie film te gaan kijken in de bioscoop en dat wordt zeker weer eens tijd om dat te gaan doen samen met mijn dochter 😍 verder natuurlijk lekker uitslapen en andere gezellige dingen doen

 12. ja heel graag voor mij en mijn zoontje.
  En wat echt niet mag ontbreken op onze must do kerstlist. Is het samen ontzettend gezellig hebben. Meer wensen heb ik eigenlijk niet.

 13. Wat wij zeker gaan doen in de kerstvakantie? Uitslapen natuurlijk! Eindelijk eens niet door die wekker wakker gemaakt worden terwijl het buiten nog een paar uur donker blijft…

 14. Lekker eten met de feestdagen en natuurlijk een topfilm samen met mijn gezinnetje kijken. Zo deze actie is leuk. Ik loot graag mee en wie weet🙂

 15. Leuk voor mijn zoon die graag weer eens naar de film wil. Wandelen en daarna warme chocolademelk met een stuk taart eten in het bos. Voor de kinderen inmiddels een traditie.

 16. Mijn neefje Max (6 jaar) en zijn zus Lisa (8 jaar) mogen wat mij betreft die kaartjes wel winnen want zij sturen mij altijd hele lieve tekeningen per post toe en ze proberen altijd wel iets leuks aan mij te vertellen als oom zijnde.

 17. Ik zou mijn kleine zusje heel graag mee willen nemen naar deze film dus ik doe graag mee met de winactie!

  Onze kerstvakantie is nooit compleet als we ons niet helemaal hebben slap gelachen tijdens het kijken van ‘Elf’ of ‘How the Grinch stole Christmas’! En natuurlijk natuurschaatsen, als echt Friezen 🙂

 18. The World of Dino’s in Den Bosch, mag zeker niet ontbreken op mijn lijstje.
  Lijkt mij fantastisch voor de kleinkinderen.
  Gaan we zeker naar toe.
  Heel graag doe ik mee voor deze leuke film.
  Ik volg op bloglovin.

 19. Wat een leuke film! Ook al wordt het een groene kerst, we willen heel graag gaan schaatsen in de Kerstvakantie! Dus op naar de schaatsbaan.

 20. Ik doe zeker weten mee! Wat ook niet mag ontbreken op m’n to do lijst is de kerstboom optuigen samen met m’n kinderen. Vind dat altijd zo gezellig en het brengt me ook zo erg in de kerstsfeer!

 21. Wat niet mag ontbreken in de kerstvakantie is aandacht voor elkaar. Bewust dingen samen doen, in het klein en in het groot.
  Mijn dochter (9) en ik gaan bijvoorbeeld graag wandelen in het bos, samen naar de film, samen spelen volgens haar regels of fijn met een boekje op mijn schoot.

 22. Deze film lijkt me erg leuk om heen te gaan met mijn 3 jongens! In de vakantie heerlijk genieten van elkaar, met spelletjes, naar het bos, uitslapen etc! Dat is voor mij echt must!! Niks moet en heel veel mag 🔝

 23. In ons geval staat het vieren van mijn dochters verjaardag op ons to do list op punt 1! Verder probeer ik altijd toch een mooie voorstelling te bekijken. Dit jaar was dit de ballet voorstelling van de Notenkraker.

 24. Dat is een dag naar Youseum in Amsterdam, elke vakantie staat er minimaal 1 museum op t programma en deze hebben de kids voor nu gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.