De lente is weer begonnen en dat betekent dat de koeien weer naar buiten mogen. Eén van deze koeien is Klara. Zij heeft maar één droom en dat is een ster worden. Stiekem is dat haar al gelukt, want haar verhaal is vanaf nu te zien in de bioscopen in Nederland. Ik heb 2 kaartjes liggen voor jullie. Doe mee aan de winactie en wie weet stuur ik ze volgende week toe.

Het verhaal

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Stemmencast: Daan van Rijssel, Donna Vrijhof, Wiebe-Pier Cnossen, Seb van den Berg, Desi van Doeveren, Enzo Coenen, Peggy Vrijens, Jorien Zeevaart, Nine Meijer, Rutger le Poole, Dennis van Schajik
Regisseur: Lise I. Osvoll
Speelduur: 66 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

Klara en de Gekke Koeien Winactie is gesloten

De winnaar is

Klara en de Gekke Koeien
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

33 reacties op Klara en de Gekke Koeien in de bioscoop

 1. Als de lente komt ben ik graag buiten met de kids heerlijk van de natuur genieten in de zon. Ik zou graag mijn kleuter willen verrassen met een bioscoop uitje

 2. Heel leuk! Wonen hier in een dorp en boerderijtjes vind mn zoon geweldig! Mn dochter is dol op appels en alles wat erop lijkt, dus dit klinkt als leuk uitje!

 3. Naar buiten, en van de heerlijk geuren en geluiden van de lente genieten. Alles is dan leuk, speeltuin, fietsen, de tuin doen..weten dat de zomer eraan komt….fijnste tijd van het jaar. En leuk om naar deze film te gaan, dat maakt het lentegevoel compleet!

 4. Ik doe heel graag mee. Het liefste ga ik in de lente lekker met de kids naar de speeltuin of het bos. Lekker ravotten

 5. Als de lente aanbreekt, denken wij weer aan tuinieren en lekker buiten spelen, fietsen en wandelen langs de bloeiende krokussen! Dat is genieten, we kunnen dan ook niet meer wachten!!

 6. Als de Lente komt, dan ga ik weer heerlijk genieten van mijn kleinkinderen die in de tuin spelen en genieten van de zon, waar we al zo lang op wachten.
  Heel graag doe ik ook mee voor de kaartjes van deze leuke film.
  Gezellig met mijn kleindochter van 5 jaar naar de bioscoop.
  Ik volg Bloglovin en waag graag een kansje.

 7. Ja wat leuk doe dolgraag mee super gaaf voor ons dochtertje Jill❤ wat wij het liefste doen in de lente is veel naar buiten gaan.
  Wij hebben een hond die is dol op naar de polder te gaan net als jill
  Daar heb je ook héél veel 🐄🐏🐐🐎 daar lopen veel koeien geiten,schaapjes,en paardjes,en ook gaan wij daar vollop genieten picknicken ooh zo leuk en gezellig.
  En ook veel fietsten dus Jill gaat achterop. Laat het zonnentje maar komen

  Volg je op alle kanalen

  Fb Jessica Jill John leidner
  Twitter

  En andere page zelfde naam

  Veel liefs

 8. Lekker met de fiets picknicken op de boerderij, genieten van de rondspringende dieren als ze voor het eerst weer de wei in mogen.

 9. Als de lente aanbreekt, dan ga ik het liefst met mijn kinderen op de fiets naar het bos om er lekker op een kleed te picknicken.

 10. Wat een leuke film lijkt me dit om samen met mijn neefje Leroy naar toe te gaan. Ik pas wel eens op en dan gaan we naar het park om te wandelen, gaan we van de glijbaan glijden, gaan we ons met een touw op een vlot over de sloot in het park heen trekken en natuurlijk slaan we een bezoekje aan de kinderboerderij niet over!

 11. Lente is weer lekker naar buiten met de kids naar het bos.
  Graag deze kaartjes om met mijn zijn voor het eerst naar de bios te kunnen op een regenachtige lentedag als het bos geen optie is.

 12. Zodra de lente komt hebben we grote opruiming in de tuin zodat we de hele zomer lekker buiten kunnen zitten . dan horen we de koeien weer loeien hier op het platteland😍

 13. Als de lente komt. Dan ga ik genieten van de zon. De eerste warmtestralen die je het gevoel geven dat je van binnen leeft. Ook geniet ik van alle jonge spruiten. De knoppen in de bomen. De Lente is gewoon een hele mooie jaargetij 😀

 14. Wandelen, leuke uitjes doen en natuurlijk buiten in de tuin genieten van de eerste warme dagen en zonnestralen! Leuk voor de kids daarom doe ik natuurlijk weer mee 😉

 15. Als de lente begint zet ik de bloembakken weer vol met leuke bloemen, zoals viooltjes. De tuin wordt meteen een stuk vrolijker, heerlijk!

 16. Dan kan oma eindelijk weer met ze met de rolstoel erop uit. Daar verheugen ze zich telkebs weer op. Ijsjes eten bij de boer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.