Het houdt niet op met nieuwe leuke films in de bioscoop! Vanaf volgende week komt daar namelijk ANGRY BIRDS 2 bij. De eerste film vond ik verrassend leuk en kijk dan ook uit naar deze. De stemmencast is enorm en vol met bekende namen. Ik mag woensdag naar de première, maar er is ook een Meet & Greet op 10 augustus bij Monkey Town Delft. Ik mag hiervoor 2 vrijkaartjes verloten, maar ook 2 leuke filmpakketjes met kaartjes.

Mighty Eagle (Peter Dinklage), Leonard (Bill Hader), Courtney (Awkwafina), Silver (Rachel Bloom), Bomb (Danny McBride), Red (Jason Sudeikis) and Chuck (Josh Gad) in Columbia Pictures and Rovio Animations' ANGRY BIRDS 2

Het verhaal

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in ANGRY BIRDS 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red, Chuck, Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente Courtney, en zijn techneut Garry. De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Genre: animatie, avontuur, komedie
Lengte: 97 min.
Kijkwijzer 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands / Engels
Te zien in: 3D

ANGRY BIRDS 2 is vanaf 14 augustus te zien in de bioscopen in 2D en 3D, maar op 17 & 18 augustus ook tijdens het
Kidsweekend bij Kinepolis

Stemmencast NL ANGRY BIRDS 2: Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Frank Lammers (Mighty Eagle), Do (Silver), Ruben Nicolai (Leonard), Olcay Gulsen (Debbie), Levi van Kempen (Hal), Pip Pellens (Courtney), Diederik Jekel (Glenn), Soundos El Ahmadi (Zeta), André Dongelmans (Garry), Rico Verhoeven (Hank), Bibi (Zoe), Marieke Elsinga (Ella), Janice (Alex), Maryam Hassouni (Pinky), Mattie Valk (Carl), John van den Heuvel (Jerry), Irma Knol (Bombs moeder), en ook Annemarie Jung, Saar van de Zoete Zusjes, Imaani Oosterhuis.
Producent: John Cohen
Regisseur: Thurop Van Orman
Scenarioschrijver: Peter Ackerman

Meet & Greet de ANGRY BIRDS 2

Ter ere van de nieuwe ANGRY BIRDS 2 film komen deze doldwaze vogels ook naar Nederland. Zo kun je ze op 10 augustus tussen 14:00 uur en 15:30 uur in levende lijve ontmoeten, tijdens een officiële Meet & Greet bij Monkey Town Delft. Ook zal er een leuke kleurwedstrijd zijn, waar je een officiële goodiebag van de film kunt winnen. De Meet & Greet zit bij je toegangsticket voor Monkey Town Delft inbegrepen! Wil jij er bij zijn? Doe dan mee met de winactie, want ik mag ook 2 vrijkaarten verloten!

Monkey Town Delft is dagelijks geopend
Zondag tot donderdag: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 9.00 – 20.00 uur

ANGRY BIRDS 2
Red (Jason Sudeikis, bottom center) with his friends in Columbia Pictures and Rovio Animations'

Winactie ANGRY BIRDS 2 is gesloten

Naast 2 vrijkaartjes voor de Monkey Town in Delft, mag ik ook 2 ANGRY BIRDS 2 filmpakketjes verloten met daarin een schrijfset, een notitieboekje en een sleutelhanger en 2 vrijkaarten voor de film.

 • De winaar van de Meet & Greet is
 • De winnaars van het filmpakket zijn
 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Angry Birds 2 filmposter

Spread the love

42 reacties op Film Tip | Angry Birds 2! They are back en jij kan ze ontmoeten!

 1. Delft is voor mij helaas te ver weg, maar een leuk filmpakketje zodat we gezellig naar de lokale bioscoop kunnen gaan zou fantastisch zijn!

 2. Ik doe méé voor het filmpakketje met de vrijkaartjes..leuke verrassing voor mijn kleinzoon die fan was..en nu kan hij zn speelgoedjes weer opzoeken.

 3. Ach alweer een leuke film om naar uit te kijken. Ik doe graag mee voor mijn kleindochter Emily. Ik kies ANGRY Birds Dat zal ze geweldig vinden

 4. De kaartjes voor de film met het pakket. Helaas is Delft voor ons veel te ver weg! Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinzoon!

 5. Ik doe graag mee voor het filmpakket voor mijn zoontje Daley. Hij is 16 Augustus jarig en is nog nooit naar de bioscoop geweest 🎉 wat zou dat een ervaring voor hem zijn! Op facebook gedeeld en getagged 👍

  • Ik doe graag mee voor het pakket. Komende zaterdag zitten we ” helaas” in Blijdorp en is de meet en greet moeilijk te halen voor ons.
   Dus: Julia wil graag een andere dag naar de bioscoop.

 6. De vorige week vond mijn dochter echt héél grappig dus ik vermoed dat deze ook wel in de smaak zal vallen. Wij wonen in de buurt van de achterhoek dus even naar Delft wordt niet wat dus ik ga voor het filmpakket.

 7. Oh, wat geweldig! Ik heb de grootste fan thuis zitten, die de dagen aftelt tot deel 2 in de bioscoop is. Delft is niet om de hoek, maar ik heb het er voor over om met mijn zoon langs te komen. Kan hij ze eindelijk ontmoeten!

 8. Filmpakket.. Lijkt me een erg leuke film om met onze twee kinderen heen te gaan. Bij de vorige film zijn mijn man en ik bij in slaap gevallen, dus we hebben nog wat goed te maken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.