Eén van de weinige uitjes die je met je vriendinnen kunt doen, is een avondje naar de bioscoop. All My Life is zo’n fim voor een ladies night out. Het is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen. Deze film is vanaf 26 november in de bioscoop te zien en ik mag 2x 2 kaartjes hiervoor verloten.

All My Life nu in de bioscoop

Het verhaal

Jenn Carter (Jessica Rothe) en Sol Chau (Harry Shum Jr.) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is. Alles lijkt ze mee te zitten totdat Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en in de terminale fase zit. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Tot hun verrassing krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen uit de hele wereld, die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent.

All My Life is geregisseerd door Marc Meyers naar een origneel script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner and Sean Robins (Tag en Playing with Fire) voor Broken Road Production met Robin Fisichella en Gina Matthews als uitvoerend producenten.

Genre: romantiek, drama
Lengte: 92 min.
Kijkwijzer: 12+, angst, grof taalgebruik

De film is vanaf 26 november 2020 overal te zien in de bioscoop

Coronamaatregelen in de bioscoop

Let op! Deze coronamaatregelen gelden in alle bioscopen.

 • Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online. Met de gewonnen vrijkaartjes kun je de tickets telefonisch reserveren.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en bioscoopmedewerkers.
 • Draag bij binnenkomst een mondkapje. Deze mag af als je op je stoel zit.
 • Er mogen maximaal 30 bezoekers per zaal, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers.
 • Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5m afstand te bewaren.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals schermen en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
 • Lees hier het Protocol Verantwoord bioscoop- en filmtheaterbezoek

Winactie 2x 2 vrijkaartjes All My Life is gesloten

Met dank aan Universal mag ik 2x 2 kaartjes voor All My Life weggeven. De winnaars zijn:

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
All My Life filmposter

Andere winacties

Spread the love

43 reacties op All My Life – met een zakdoekje naar de bioscoop

 1. Tenet!
  Deze film lijkt me perfect voor een vriendinnen avondje.
  Ik pak de zakdoekjes vast want dit belooft een emtionele avond te worden.

 2. Hoi, ik zou deze film heel graag willen zien. De laatste die ik heb gezien met mijn dochter is Casanova’s. Was ook een heerlijke film met Jim en Lieke. Ik hoop erop zodat ik ook mijn 16 jarige dochter een leuk uitje kan bezorgen. Zij houdt ook zo van dit soort films en zit maar binnen het halve jaar❤️. Groetjes Renée

 3. Ik doe heel graag mee!
  Ik ben al lang niet naar de bioscoop geweest sinds de geboorte van onze jongste dochter, dus de laatste film die ik heb gezien is Boss Baby geweest haha!!

 4. Wat een heerlijke zwijmel film, ik houd er van.
  De laatste bioscoopfilm voor mij was Casanova met Jim Bakkum & Lieke van Lexmond.

 5. Pfoe, moet ik heel goed denken welke film mijn laatste is geweest… April, May, June moet de laatste zijn geweest. Hoog tijd voor een nieuw bezoekje aan de bios:)

 6. Lang geleden zeg! Dat was de kerstfilm Last Christmas. Die heb ik eind 2019 gezien met een goede vriendin, was erg gezellig weet ik nog!

 7. Laatste film die ik in de bioscoop heb gezien is denk ik al zo’n 2 jaar terug. De nieuwe versie van The Lion King gezien, blijft een prachtige film!! 🙂

 8. Drie weken geleden, nog net voor de sluiting van twee weken, mijn dochter op woensdagmiddag getrakteerd op Jackie en Oopjen. Gezellige mama-dochter middag gehad!

 9. Leuke actie weer! De laatste film die ik in de bios gezien heb was april, May, june. Samen met mijn moeder en zus :)!

 10. Hi,

  Ik weet niet meer hoe de laatste film heet die ik gezien heb in de bioscoop, samen met mijn dochter.
  Wel weet ik nog dat we samen erg gelachen hebben omdat het gewoon een slechte film (scrript) was.
  Het moest een horror film voorstellen.

  Ik ga dus graag deze keer met haar naar een een love story

 11. De bioscoop… dat is zo lang geleden dat ik het me niet eens meer herinner ben ik bang. Ik denk dat het The Spy Who Dumped Me was samen met mijn moeder. Ik doe graag mee, want deze film lijkt me geweldig!

 12. ik doe graag mee…. de film die ik het laatst in de bios heb gezien….. dat is zo lang geleden dat ik het niet eens meer weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.