KAYA Sieraden

Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | KAYA Sieraden

Gelukkig Nieuwjaar! Net als vele anderen hebben we uitgekeken naar het afsluiten van dit bijzondere jaar. Het enige waarop we nu kunnen hopen is dat 2021 een beter jaar wordt waarin we elkaar weer kunnen zien, knuffelen en gezond blijven. Daarom vandaag ook nog een mooie winactie om het jaar goed mee af te trappen. Van KAYA sieraden mag ik een tegoedbon verloten ter waarde van €30.


Sieraden zijn een tastbare herinnering aan bijzondere momenten. Bij KAYA Sieraden vind je veel verschillende sieraden voor ieder moment

KAYA sieraden

In de webshop van KAYA sieraden vind je speciale sieraden voor bijzondere momenten. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, doop, eerste communie, moederdag of het perfecte verjaardagscadeautje. Er is altijd wel een goed moment voor een mooi sierraad. Naast de vele sieraden voor dames zijn er ook heel leuke kindersieraden en ook voor de papa’s. Het aanbod is dan ook zeer ruim; van een ketting tot een armbandje, van ring tot oorbellen, maar ook zijn er sleutelhangers en manchetknopen. Extra bijzonder maak je het door de sieraden zelf samen te stellen met bijvoorbeeld geboortestenen of te laten graveren.

Bijzonder moment

Een mooi sieraad kan van de bijzondere momenten in je leven een tastbare herinnering maken. Zelf draag ik altijd de ring van mijn oma, een bedelarmbandje met de geboortestenen van mijn dochters, die mooi past bij de ring met dezelfde stenen. Deze kerst kreeg ik 2 mooie nieuwe bedeltjes met daarop de vingerafdrukken van mijn 2 dochters. Ooit hoop ik deze door te geven aan mijn dochters, als herinnering aan mij.

Giving back project KAYA

In 2012 maakte de eigenaresse Tanya kennis met de stichting Eduki. Een kleine organisatie met een gepassioneerde groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de kinderen in Gambia naar school te kunnen laten gaan. In Gambia gaan lang niet alle kinderen naar school. Hoofdredenen hiervoor zijn het gebrek aan financiële middelen, de afstand naar scholen welke de kinderen te voet moeten afleggen & het feit dat er geen leerplicht is. De schatting is dat 70% van de kinderen naar de basisschool gaat, daarvan gaat maar 20% door naar het middelbaar onderwijs. Dankzij stichting Eduki worden nu al meer dan 100 kinderen geholpen.

KAYA School foundation Stichting Eduki

De KAYA School foundation slaat de handen ineen om niet alleen kinderen in Nederland te laten stralen, maar ook kinderen in Gambia te helpen. Voor ieder sieraad dat KAYA verkoopt, wordt er een klein bedrag afgestaan aan stichting Eduki. Dit uit zich in een jaarlijkse donatie zodat de kinderen direct voor een heel schooljaar geplaatst kunnen worden. De afgelopen jaren heeft KAYA ruim 23 duizend euro overgemaakt aan deze stichting die zich inzet voor Gambia.

Winactie KAYA sieraden shoptegoed twv €30 is gesloten

Met dank aan KAYA sieraden mag ik KAYA sieraden shoptegoed twv €30 verloten. De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje stur en. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

82 thoughts on “Lockdown & 5 jaar Mama’s Liefste | KAYA Sieraden

 • Marianne E says:

  Voor mijn dochter zou ik een zilveren letterketting kiezen met de letter I. Niet alleen vanwege haar naam maar ook voor haar Inzet bij haar revalidatie. Om de hoop te kunnen lopen ondanks alle pijn nooit op te geven. De weg is nog lang maar we gaan drie stappen vooruit, dan weer twee achteruit maar uit eindelijk gaan we er komen. En ze verdient het om in het zonnetje te worden gezet.

 • Jolijn Grootendorst says:

  Over twee weken worden mijn drie kinderen alweer 10. Ik wil al heel lang een sieraad , wat de verbondenheid van mijn drieling symboliseert , maar ook hun eigen Ik. Ik vind de Zilveren Armband met Naam ‘Drie Hartjes’ dit prachtig symboliseert.

 • Erika van koert says:

  Heel leuk !
  Ik zou een Ketting ‘Vintage Disc’ met Initialen bestellen. Voor mezelf. Gewoon omdat ik daar heel blij van zou worden

 • Simone Wiersma says:

  Ik maak graag kans op deze mooie prijs. Ik zou een paar mooie oorbelletjes voor Mn dochter uitzoeken. Dan krijgt ze binnenkort gaatjes😉

 • Hallo, wat een mooie prijs! Daar word je blij van hihi.
  Ik zou gaan voor de Gepersonaliseerde Ketting met Initialen ‘Olivia’ heel mooi met de initialen van mij 2 dochters. Omdat ze heel bijzonder zijn en ik heel veel van hun hou.

  Hoewel ik de ring met geboorte maand ook heel erg gaaf vind! Dat word lastig kiezen..

  Groetjes Brenda

 • Wat een mooie mijlpaal,5 jaar! Gefeliciteerd! Ik zou voor mijn moeder een van de mooie zilveren armbandjes met onze initialen kiezen. Zij is onlangs weer geopereerd en moet nu opnieuw de strijd aan… Omdat het nu niet verstandig is om naar haar toe te gaan, zijn we zo toch een beetje bij haar in deze moeilijke tijd. ❤️

 • Jacqueline van de Manakker says:

  Ik denk voor mijn kleindochter de Zilveren Bedelarmband ‘Bali’ met Bedels, zodat we die steeds weer een beetje uit kunnen breiden

 • Angelique de Vries says:

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik zou de medaillon kopen voor mijn oudste dochter. Zij zit nu in groep 8, dus ik zou haar dit willen geven als zij zich straks heeft ingeschreven voor een middelbare school (wat overigens erg lastig kiezen wordt aangezien de open dagen niet meer doorgaan). Als een reminder dat ze alles kan overwinnen als ze haar best maar doet ❤

 • Wat een mooie actie! Ik doe graag mee en wil graag kans maken op de Gepersonaliseerde Ketting ‘Vintage Disc’ met Gravure. Ik doe mee voor mezelf, omdat ik ben bevallen van een prachtige dochter.

 • Ik zou kiezen voor de medaillon ketting Vintage Hartje van zilver om de foto van mijn kleinkinderen in te doen.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee.

 • Lisette Kleiweg says:

  Enig, ik doe graag mee en volgen doe ik je al op Facebook,instagram en bloglovin . Ik zou mijn zoon graag een sieraad willen geven voor zijn verjaardag in Mei, de armband met coördinaten is prachtig ! Als nieuwbakken vader vind hij dat geweldig en niet zo sentimenteel……

 • Monica Kienhuis says:

  Ooit 2 prachtige rosékleurige moeder-dochter armbanden laten graveren bij Kaya. Als we ze beide omhebben voelt dat toch wel speciaal.

  Mocht ik de Kaya-bon winnen, dan zou ik mijn man en zoon allebei de stoere zwarte rundleren herenarmband met initialen geven, gewoon omdat het te gek is om samen hetzelfde sieraad te hebben.

 • Zo’n leuke prijs wil ik graag winnen voor mijn dochter! Ze stopt met duimen, geweldig dat dat lukt. Ze doet zó haar best, hiervan zal ze mooie oorbelletjes uitzoeken, ik vermoed de eenhoorns en regenboogjes. Prachtige collectie!!

 • Wat gaaf! Ik ga voor de ketting met initialen. M’n zus, moeder én ik zijn erg close, maar wonen alle 3 aan een andere kant van het land. Doordat ik werk in de zorg ben ik erg voorzichtig, en zie ik ze amper. Ik zou dolgraag deze ketting aan m’n lieve mama cadeau doen: wat een mooie verrassing! Zo zijn we voor altijd verbonden. Ze draagt steeds meer gouden sieraden, maar een gouden ketting ontbreekt nog. Hiermee tover ik sowieso een lach op haar gezicht!

 • Ilse Brinkhuis says:

  Net vernomen dat mijn jongste dochter weer zwanger is. Ik zou haar dan een armbandje of ketting met de letters van de kinderen willen geven.

 • Debby Koeman says:

  Kaya heeft fantastische sieraden, het zijn niet zomaar sieraden maar levenslange aandenkens. Ik ben al een paar jaar fan. Mijn nichtjes heb ik allebei een moeder-dochter armband gegeven toen hun kleine meisjes werden geboren. En zelf heb ik voor Kerst de adventskalender gekregen. Ik heb nu mijn oog laten vallen op een geboortesteenring voor mijn moeder, als cadeau voor haar 65ste verjaardag.

 • Monique Druijf says:

  Gelukkig Nieuwjaar!! Wat een prachtige winactie 😊 Ik zou graag iets voor mijzelf ( ik ben nu 45 jr) laten maken waarbij ik mijn moeder die nu al 20 jaar overleden is, voor mij dagelijks dichtbij kan zijn. Ze had zeker sieraden maar bijna alles daarvan is nooit bij mij terug gekeerd. Mijn keuze zou uitgaan naar een fijne rosé gouden ring.

 • Ik zal mijn oma haar vingerafdruk op een disc laten graveren. En als het lukt 1 van mijn overleden opa. Ik zal dan zijn persoonskaart daarvoor proberen te gebruiken.

 • Het armbandje cute balls met de bedeltjes met namen van mijn kinderen erop, voor mijn moeder die dementeert. Wanneer ze het niet meer weet friemelt ze aan haar horlogebandje. Met dit armbandje kan ze “friemelen” en meteen even kijken hoe de kinderen ook weer heten.

 • Heel leuk voor onze dochter die binnenkort 4 wordt. Ze wil heel graag een nieuwe ring en unicorn oorbellen net als haar zus. We zullen er dus mooie kindersieraden voor uitzoeken

 • Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en voel me op dit moment de gelukkigste vrouw op de wereld. Het lijkt me dan ook heel mooi om dit mama-gevoel vast te leggen in de vorm van een sieraad, zo kan ik altijd (terug)denken aan dit fantastische gevoel!

 • Ik zou voor mijn schoonzus die 10,5 uur vliegen bij ons vandaan woont een mooi hangertje willen uitzoeken.
  Door de corona kon ze van de zomer al niet naar Nederland komen, en ook deze kerst was daardoor geen mogelijkheid.
  En als er dan wat verdrietigs in de familie gebeurt, is dat wel extra moeilijk.
  We kunnen elkaar nu niet omhelzen of knuffelen.
  Daarom een mooie symbolische hanger. Om toch een beetje bij elkaar te zijn!

 • Linda Smeets says:

  Wat een ontzettend mooi en bijzonder project! Ik doe graag mee en zou wellicht kiezen voor het Zilveren Armband ‘Cute Balls’ met Kruisje & Graveerbedel, een mooie cadeau voor haar eerste heilige Communie.

 • Ik zou graag een ketting willen voor mij en mijn vriend met onze initialen, dat ondanks dat we door lange afstand niet vaak bij elkaar kunnen zijn, we altijd een stukje van elkaar bij ons dragen! 🙂

 • Ik kies een mooie ketting met de initialen van onze kinderen. Hier zou ik heel graag mijn liefde mee willen verrassen, zodat zij altijd onze kids bij zich kan dragen ❤️

 • Ik doe heel graag mee voor de verjaardag van onze dochter. Ze heeft iets met de maan, is altijd bezig met het zoeken van de maan. Ik ga daarom voor de elegante ketting met maantje en klein sterretje met kristal op een lieve wenskaart.

 • Ik maak graag kans! Mijn jongste dochtertje wilt graag laten gaatjes schieten. Dan is het natuurlijk geweldig om na de “zweeroorbelletjes” al hele mooie in het vooruitzicht te hebben. De Zilveren Creolen ‘Birthstone’ zou ik geweldig voor haar vinden. Of een paar met lama’s of unicorns.

 • Ik doe heel graag mee voor mijn zus. Voor haar zou ik een Zilveren Bedelarmband ‘Cute Balls’ met Gravure met onder andere een witte parel en een special sister hartje uitzoeken. Jaren stonden wij heel ver van elkaar verwijderd, zowel mentaal als fysiek. Maar sinds twee jaar is daar verandering in gekomen en heb ik mijn “verloren” zus terug die ik kwijt ben geraakt 20 jaar geleden na het overlijden van onze moeder.

  • Majonne Twigt says:

   Ik zou voor elke dochter een graveerbedel kiezen met hun eigen naam erop. Dan kunnen ze die met Valentijn aan hun vriend en vriendin geven. Echte liefde.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Ik zou gaan voor de 3 generaties kettingen ‘Wenskaart ‘Familie’ I 3 kettingen’ voor mezelf en mij 2 dochters. Lijkt mij zo leuk om echt met zijn drieën een sieraad te delen.

 • Melissa Van Stipdonk says:

  Mijn dochter is hooggevoelig en wordt bijna 10; een armbandje met kristallen past perfect bij haar en daar zou ik dan ook voor gaan.

 • Voor mijn lieve zus, de zilveren Slavenarmband met Dubbele Gravure ‘Personal’. Ze wil echt héél graag Mama worden, maar heeft helaas nog geen geluk mogen ervaren. Met een hoopgevende boodschap, die haar laat weten dat mijn dochtertjes en ik haar het allerbeste wensen. En dat we onvoorwaardelijk + veel van haar houden!

 • Iris Bakker says:

  ik wil al heel lang heel graag een infinity ketting met de namen van mijn kids erin gegraveerd, maar mijn vriend schijnt die hint maar niet te begrijpen, dus ik doe graag mee voor mijn eigen shoptegoed 🙂

 • Lenny Wibbelink says:

  Wat een prachtige sieraden hebben ze. Het was een tijd geleden dat ik op de site was geweest. Ik gun mijn oudste dochter mooie oorbellen. De reden hiervoor is dat we nu al bijna twee weken in isolatie zitten vanwege positieve coronatesten bij mamma en pappa. Ze heeft een zusje met een beperking wat haar leven ook ingewikkeld maakt. Ondanks dat is ze superlief, gaat als een trein op school en thuiswerk en zeurt weinig. Begin februari is ze jarig. Wat zou een extra cadeautje in de vorm van oorbellen een grote verassing zijn. Ik vind deze https://www.kayasieraden.nl/nl/kinderoorbellen-kitten-cupcake.html geweldig voor haar. En deze https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-zilveren-oorbellen-crystal-dolfijntj.html en de kers op de verjaardagstaart: https://www.kayasieraden.nl/nl/kinderoorbellen-balloon.html

 • Mijn dochters armbandje is te kapot gegaan, is ook te klein. Een nieuwe naamarmband zou ze wel graag willen. Omdat ze ze goed haar best doet bij het thuiswerken, ze mist school best wel.

 • Voor mijn dochter haar verjaardag de Zilveren Bedelarmband ‘Cute Balls’ met Gravure. Eentje met haar naam erop zodat ze ziet dat hij echt helemaal van haar is.

 • Centine Blaakman says:

  Ik laat mijn dochter een mooie ketting uitkiezen. Dat heeft ze wel verdiend. Examenjaar wat zo anders verloopt dan normaal, ze heeft al een hoop moeten missen (buitenlandse reis, stage) maar je hoort haar niet en ze gaat gewoon door.

 • Wat een mooie sieraden! Ik zou mijn lieve moeder willen verrassen voor haar verjaardag. Zij houdt van wat subtielere sieraden, maar ik zie al hele mooie dunne armbandjes die haar prachtig zouden staan 🙂

 • Sjoerd hendrikse says:

  Wat een mooie sieraden! Ik zou mijn vrouw heel graag willen verrassen met zo’n mooie geboortesteenketting van onze meisjes.
  Ze is altijd zo druk in de weer voor ons gezin en verdiend het om eens verwend te worden met iets moois!

 • Marjan zuid says:

  Een Gepersonaliseerde Ketting ‘Forest’ met Geboortestenen en Gravure zou ik graag willen. Leuk met de namen van mijn kinderen en een mooie geboorte steen. De stenen kleuren gelukkig goed bij elkaar. Zo heb ik altijd mijn kinderen bij mij. Tijdens mijn werk mag ik geen Ieraden om voor als ik ergens achter blijf haken. Maar een ketting kan mooie onder mijn kleding en als ik vrij van mag de ketting weer gezien worden.

 • Els Wanders says:

  Ik zou 3 setjes oorbellen voor mijn dochtertje uitzoeken. De unicorn en regenboogjes heeft ze al, maar van beide 1 oorbel verloren. Die zou ik dan in ieder geval bestellen, als ze er dan nog 1 kwijt raakt hebben we nog 1 reserve

 • Sharon de Ridder says:

  Prachtige sieraden <3 Ik zou gaan voor de vergulde ketting "little bird" en zou daar 2 letter-bedels bij doen. Ik noem mijn dochters altijd de vogeltjes 🙂

 • Diana Slingerland says:

  De kinderkopjes armband van mijn kids ben ik ooit verloren hoe leuk is dan zo’n armband met vingerafdrukken zeker nu ze volwassen zijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: