vind de perfecte bh vorm met Hunkemöllers Sexy Shapes Tool

Vind de perfecte bh-vorm met Hunkemöllers Sexy Shapes Tool

Nog even en we zullen weer wat meer naar buiten mogen en wellicht ook weer aan het werk. Dat betekent dat alle comfi huispakken weer de kast in kunnen en alleen in het weekend te voorschijn komen. Ook zullen ook de BH’s weer vaker aan gaan. Een goed moment dus om de oude BH’s te vervangen en dan ook meteen de juiste maat te komen. Met de Sexy Shapes Tool van Hunkemöller kun je dat makkelijk thuis doen. Pak je meetlint en binnen 5 minuten weet je jouw maat. Maak kans op één van de 3 tegoedbonnen van €10 om daarna meteen een mooie BH uit te zoeken bij Hunkemöller.

Hunkemöllers Sexy Shapes Tool

Het belang van de juiste BH

Wist je dat veel vrouwen de verkeerde maat BH dragen? Terwijl er zoveel voordelen zitten aan het dragen van de juiste maat. Het zorgt ervoor dat je niet alleen de juiste ondersteuning geeft aan je borsten, maar ook kleedt het veel beter af. Geen dubbele boobs en snijdende bandjes in je schouders.

Wist je ook dat je je BH eigenlijk niet langer dan 90 dagen gedragen zou moeten worden? Zeker als je merkt dat je je BH op het laatste haakje moet zetten, is het tijd voor een nieuwe.

Normaal zou ik aanraden om langs te gaan bij de winkel en je maat vakkundig te laten opmeten door een verkoopster, maar nu in coronatijd is dat een stuk lastiger. Daarom kun je het nu ook thuis prima zelf doen met de Sexy Shapes Tool van Hunkemöller.

Sexy Shapes Tool

Deze Sexy Shapes meet tool van Hunkemöller bestaat uit vier verschillende sexy shapes. Deze zijn gebaseerd op een studie waarbij de borstvormen van 1100 vrouwen geanalyseerd zijn. Hierbij werden 27 verschillene borstvormen geïdentificeerd, die vervolgens zijn onderverdeeld in vier sexy shapes. Te weten de Perfect Plunge, Beautiful Balcony, Fabulous Full Cup en Delicious Demi.

Met deze tool ontdek je de perfecte bra fit in een mum van tijd met hulp van de expertise van Hunkemöller. Alles wat je nodig hebt is een spiegel, een meetlint en 5 minuten. Klik op start vul 2 vragen in en vul jouw BH-maat in. Als je deze niet weet, kun je met een duidelijk uitleg deze zelf opmeten.

Omdat ik recent nog mijn maat had laten op meten kreeg ik al heel snel mijn Sexy Shape te weten. Grappig genoeg waren dit er 2 Delicious Demi en Fabulous Full Cup. Zo was er voor mij een ruime keuze beschikbaar en was het nog lastig kiezen. Ik vond al snel 3 mooie exemplaren en bestelde deze meteen online! BInnen 5-8 dagen zijn ze in huis. Fijn is ook dat je alle BH’s binnen 90 dagen gratis mag retouren.

Nu shoppen bij de Hunkemöller heeft ook zijn voordelen, want momenteel loopt hun actie 3e BH gratis of 2e BH -50%. Van bh’s zonder beugel, push-up bh’s tot bralettes. Voor iedereen is wel het perfecte model te vinden.

Winactie 3x €10 shoptegoed bij Hunkemöller is gesloten

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

40 thoughts on “Vind de perfecte bh-vorm met Hunkemöllers Sexy Shapes Tool

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: