Als je een grote zus hebt, ben je natuurlijk meteen op de hoogte van de laaste do’s en don’ts op het gebied van mode, muziek en films. Zo kijkt onze 7-jarige al mee naar films zoals Jumanji 2 en kent ze alle liedjes van de Descendants-films. Zolang het niet te eng is of te erg age-inappropriate is daar niets mis mee. Het was dan ook niet heel raar dat er dit jaar op haar verlanglijstje een heuptasje stond, zoals haar zus heeft. Gelukkig heeft AffenZahn heel leuke, age-appropriate heuptasjes en daarvan mag ik er ook eentje verloten.

Heuptasje van AffenZahn voor kleine meisjes

Zelf ben ik de oudste thuis, maar ook ik heb vast mijn jongere zusjes vroeger wel op ideeën gebracht. Dat hoort ook een beetje bij de rol van oudste zijn. Hier in huis zien we het ook gebeuren. Natuurlijk helemaal geen probleem mee, dat hoort gewoon bij groter worden en met een grote zus erbij, gaat dat soms wat sneller.

Heuptasjes zijn weer helemaal in

Waar ik niet gezien zou willen worden met een heuptasje, zijn deze bij de jeugd weer helemaal in. Zelfs de jongens dragen ze schuin over de borst. Natuurlijk moet het wel een tasje van een merk zijn. Mijn oudste had er zelfs haar laatste vakantiegeld voor over om een echt Fila-tasje te kunnen kopen. Dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt bij haar kleine Zusje. Omdat deze heuptasjes eigenlijk voor mijn oudste dochter wat groot en wijd zijn, ging ik dus op zoek naar een geschikte tas voor mijn jongste.

AffenZahn

Affenzahn is een Duits tassenmerk en kinderspullen. Het merk valt onder de vleugels van Duitse bedrijf Fond of Bags. Een bekroond tassenmerk dat sinds 2010 bekend staat om zijn kwaliteit, functionaliteit, design en niet te vergeten verantwoorde productie van tassen. Deze kinderlijn met vrolijke dieren is dan ook niet alleen heel kleurrijk, maar ook functioneel en zeer hoog in kwaliteit.

AffenZahn heuptasjes

Het heuptasje van Affenzahn is zeer ideaal voor het opbergen van kleine spulletjes. Ze hebben een inhoud van ongeveer 0,5 liter. Dit maakt ze dan ook precies goed in verhouding met een klein lijfje. Door de verstelbare riem kan het tasje op verschillende hoogtes worden gehangen, om je middel of heel hip diagnonaal over de buik. Met de gesp klik je het tasje in een mum van tijd vast.

Alle dieren hebben een tong die uitgetrokken kan worden. Niet alleen heel grappig, maar zo komt er ook een naamlabel tevoorschijn. De tasjes zijn water- en vuilafstotend, dus makkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn alle heuptasjes gemaakt van 50% gerecycleerde PET-flessen.

Winactie Heuptasje Karla Koala Affenzahn is gesloten

De winnaar is

Heuptasje Karla Koala Affenzahn
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

37 reacties op Heuptasje van AffenZahn voor kleine meisjes

 1. Ik doe graag mee voor dit leuke heuptasje!

  Fé kijkt op tegen de dames van het Nederlands hockeyteam. Ze hoopt zelf ook ooit in dit team te mogen spelen en samen met dit team naar de Olympische Spelen te gaan.

  En ik? Ik ga uiteraard mee!

 2. Mijn kleindochter van 6 jaar kijkt op naar haar juf, want die is heel lief, zegt ze.
  Zij wil later ook juf worden.
  Dit leuke heuptasje vindt ze, weet ik zeker, erg leuk. Echt haar kleur!!
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor haar.

 3. Ah, wat schattig tasje! Doe graag mee voor mijn dochter van 6. Zij kijkt op tegen een paar aardige meisjes uit groep 7 met wie ze wel eens op het plein speelt.

 4. Wat een coole tassen, ik doe mee met de actie! Mijn jongens kijken vooral op tegen mijn moeder, hun oma dus. Die vinden ze fantastisch en dat is ze ook!

 5. Wat een leuk tasje!! Echt geweldig daar kan ik mijn kleine meid heel erg blij mee maken. Ze kijkt heel erg op naar mij en haar grote zus

 6. Ontzettend leuk, maar deze keer sla ik over. Mijn dochter wil ze niet dragen. Had een superleuke heuptas voor haar gekocht met eenhoorns erop, maar ze wil niks om haar middel…. zo jammer want ze zijn zo leuk. Ik vond ze geweldig in mijn jeugd, liep er altijd mee eigenlijk 😀

 7. Wat leuk is dit! Onze dochter kijkt op naar haar 2 jaar oudere nicht, ze hangt aan haar lip., leuk om te zien.
  Ik doe overigens graag mee.

 8. Super leuk om een kansje te wagen voor ons dochtertje.
  Ons dochtertje kijkt erg op naar de mensen die zich inzetten voor de wilde dieren in de regenwouden.

 9. Mijn dochter van 4 kijkt vooral op naar haar papa van 2.04 meter!!..zal echter niet lang duren denk ik, ze groeit als een tierelier (:

 10. Mijn dochter kijkt erg tegen haar opa op, ze is gek op hem, doe heel graag mee voor mijn dochter, heel erg leuk 🤗🤗💛💛 Groetjes Anneliese

 11. Mijn dochter haar lievelingsdier is een koala. Ik doe dan ook heel graag mee voor haar. Ze is volgende maand jarig, dus zou een mooi verjaardagscadeautje zijn

 12. Mijn dochter kijkt erg op naar onze dierenarts.
  Ze is zelf gek op dieren en vindt het dan ook allemaal geweldig wat onze dierenarts doet.
  Met een heuptasje van een koala zou zij dan ook erg blij zijn. Daarom waag ik graag een kansje met deze winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.