Eén van de liefste bezigheden van mijn dochters is wel kleuren. Dagelijks worden er stapels tekeningen afgeleverd. Daarom vonden ze het ook extra leuk om eens een keer te kleuren op een andere manier. ColourMazing is een set inclusief kleurplaten en speciale stiften. Op een magische wijze kleur je netjes binnen de lijntjes en kun je mooie kleureneffecten maken door de kleuren te mengen. De doos ColourMazing Magical Adventure gaf ze zeker een middag vol tekenplezier. Ik heb een extra doos ontvangen die ik mag verloten. Doe dus zeker meteen even mee, als jouw kind ook gek op kleuren is.

ColourMazing, creatief kleuren, maar net even anders

Afgelopen week mochten wij de doos 3D ColourMazing Magical Adventure uitproberen. Nu we thuis zitten vanwege corona is het voor de meiden extra leuk om af en toe iets nieuws uit te proberen. In het setje zitten 6 toverinktpennen en 4 3D fantasiedieren zoals een phoenix, een elfje en 2 draken. De sets van ColourMazing zijn geschikt voor kinderen van 6+

Kleuren met een magische touch

Het bijzondere aan de kleurplaten van ColourMazing is dat de speciale lijntjes ervoor zorgen dat de inkt uit de pennen netjes binnen de lijntjes blijven. Dit vraagt wel een beetje oefening om te zorgen dat je niet te hard of te zacht knijpt in de speciale toverinktpennen. Het is dan ook goed om het eerst de uitleg goed te lezen en het op een leeg papiertje uit te proberen.

Moeilijk is het verder niet. Zet de ColourMazing inktpen op het toverpapier, druk de pen lichtjes in en zie hoe de inkt op magische wijze zich verspreidt. Wanneer je gebruik maakt van 2 kleuren kun je je ColourMazing ontwerpen nog mooier maken door de kleuren te mengen. De inkt loopt dan mooi in elkaar over of maak je eigen kleurencombinaties. Alles is mogelijk.

Deze 3D pakketten zijn nog leuker, omdat je, als de inkt goed droog is, je de onderdelen in elkaar kunt zetten. Zo wordt de draak een vingerpoppetje en kunnen de vleugels van de fee echt bewegen.

ColourMazing serie

Naast de 3D ColourMazing Magical Adventure zijn er nog veel meer verschillende sets verkrijgbaar. Naast de 3D Tuin Set of 3D Jungle Set zijn er ook 2D setjes verkrijgbaar. Zo is er een Onderwaterwereld Reis Set Hier kleur je prachtige exotische vissen in of geef jij kleur aan een dolfijnenbaby met mama. Of zoek jij liever het avontuur op met de Avonturen Reis Set? De ColourMazing Reis Sets zijn lekker compact en perfect om mee op reis te nemen dus!

Met de Piraten & Ruimteschip Set kleur je stoere ontwerpen als een piratenschip, racewagen en een ruimteschip. De Bloemen en Prinsessen Set zijn weer heel schattig en tot slot is er ook een set die zowel stoer als schattig is; de Jungle Set, met kleurplaten van wilde dieren!

Winactie 3D ColourMazing Magical Adventure is gesloten

de winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

59 reacties op ColourMazing, creatief kleuren, maar net even anders

 1. Ik doe graag mee voor mijn dochter Fleur die hele dagen bezig kan zijn met tekenen en kleuren. Dit zou dan een hele leuke verrassing zijn!

 2. Wauw, ik zou heel graag mijn nerfje verrassen. Hij kleurt voor mij, zijn tante en oma. Maar ook voor mensen in het verzorgingshuis.

  • Dat ziet er leuk uit. Vooral nu dat de kinderen (en ouders) soms even wat nieuws moeten proberen om deze tijd zo leuk en goed mogelijk door te komen is dit erg leuk. Even iets anders dan kleuren. Doe graag mee voor mijn dochter.

 3. Wat gaaf! Dat zou Novi echt geweldig vinden. Elke dag wordt er hier veel gekleurd en geknutseld en dan sturen we alles op na de bejaardenhuizen. Dit zou Vast ook een mooi plekje krijgen.

 4. Wow,dat lijkt me echt heel leuk voor mijn oudste Jack van 6 die dol is op rekenen en kleuren. Voor hem doe ik graag mee!

 5. Ik doe heel graag mee voor mijn dochters!! Zij doen zo hard hun best voor school, ik doe graag mijn best voor ze om iets creatiefs te bedenken. Zo’n leuke set zou daar geweldig bij helpen!!

 6. Voor kleindochter 👧 ,mis haar deze periode enorm hard , en zo kan ik haar toch lekker verrassen , als we elkaar weer mogen omhelzen❤🧓❤

 7. Leuke en creatieve manier om lekker te ontspannen, waarheid graag een kansje voor dochter Sharona, zou leuk zijn haar ermee te verrassen

 8. Hier ook een kleurenkampioen die heel erg blij zou worden van zo’n mooi cadeau. Ze zit in groep 1 en krijgt nog geen ‘huiswerk’, zoals haar broer.Op deze manier kan zij op een leuke manier creatief bezig zijn.

 9. Gaaf! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Layna! We vinden het heerlijk om in deze tijd lekker creatief bezig te zijn samen! We gaan duimen🤞

 10. Mijn nichtje is dol op kleuren en knutselen. Dit is echt iets voor haar om lekker bezig te zijn als haar schoolwerk af is!

 11. Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Daley. Hij zit al 3 weken binnen (en in de tuin) en heeft geen broertjes of zusjes om mee te spelen. Wat zouden jullie hem hier blij mee maken! Ik duim heel hard 👍 gedeeld, getagged en foto erbij gedaan 💙🍀

 12. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter van 4 jaar. Ze is gek op kleuren en daarnaast gek op magische dieren, unicorns, draken..

 13. Dit is een ideaal cadeau voor mijn kleine. Hij houdt van tekenen, kleuren en knutselen. Ik zal een foto plaatsen onder het FB bericht met een deel van zijn creaties.

 14. dit is leuk! ik ben zelf helemaal enthousiast. ik weet zeker dat elise dit geweldig gaat vinden. nu al creatief bezig elke dag voor de ouderen mensen en haar vriendinnen. elke dag lekker tekenen en knutselen. dit is zeker een leuke andere uitdaging

 15. Wat leuk! Ik kende dit nog helemaal niet maar ik weet zeker dat mijn dochter dit geweldig zou vinden dus voor haar doe ik mee.

 16. Super leuk voor onze Emily creatief bezig zijn. En iets wat ze nog niet eerder heeft gedaan dus een leuke uitdaging

 17. Wauw wat super interessant mijn dochter Emily zou dit geweldig vinden vooral nu er veel tijd voor tekenen is🐣🐤🐥🐥🐣🐣🐹🐣🐣🐤🐤❤️❤️❤️🐺😘❤️🤣🍀🍀🍀🍀🍀

 18. Ik doe graag mee voor mijn stiefdochter, ze heeft moeite zichzelf te amuseren in deze tijd. Eens wat anders als Televisie en Laptop zou goed voor haar zijn.

 19. Dat ziet er leuk en mooi uit! Ik doe mee voor mijn dochter, al denk ik da mijn zoon het ook graag een keer wil proberen. En het is niet op een schermpje, helemaal goed dus!

 20. Super leuk! Mijn jongste wordt bijna 10, dit zou een leuk cadeau voor haar zijn in deze toch erg rare tijd.

 21. Ik wil mijn buurmeisjes graag hiermee blij maken. Iedere dag hoor ik ze in de tuin, maar buiten de poort spelen is er niet meer bij en dus komen ze ook niet naar ons toe voor een praatje, een glaasje drinken en iets lekkers.

 22. Wat leuk, dit is weer iets waar we samen mee aan de slag kunnen. Mooi in kleuren, houdertje erachter en het kan op een kastje/tafeltje staan. Gaatje erin touwtje eraan en aan houtjes ophangen . Je hebt dan een hele fraaie mobiel. Enig toch. We doen graag mee voor dit unieke knutselwerk.

 23. Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter.
  In deze barre tijd van thuis blijven heeft ze veel tijd om te kleuren en daarom maak ik haar hier graag blij mee.
  Ik ken dit creatief kleuren niet, maar lijkt mij heel leuk om te doen.
  Volg op Bloglovin en waag graag een kansje om de verveling te verdrijven.
  Ik wens iedereen veel sterkte en gezondheid in deze verschrikkelijke tijd.

 24. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn met mijn dochter in deze spannende tijd. Wat afleiding doet goed. Ik doe dan ook graag mee voor mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.