Disclaimer

Samenwerkingen

Op Mama’s Liefste staan regelmatig product reviews, advertenties of winacties. Indien het hierbij gaat om een samenwerking met een derde partij en daarbij het een betaalde post is of producten voor ontvangen zijn, wordt dit altijd vermeld worden door middel van onderstaande afbeelding. Hiermee haalt Mama’s Liefste in overeenstemming met de Gedragscode Sociale media.

disclaimer samenwerking

In sommige artikelen worden affiliate links verwerkt. Dit betekend dat als er een verkoop plaatsvindt, ik hier een klein percentage van ontvang. Dit maakt niets uit voor de prijs waarvoor het wordt verkocht.

Alle artikelen zullen permiment op Mama’s Liefste zichtbaar blijven. Mama’s Liefst zal er zorg voor dragen dat de broken links z.s.m. worden herstelt. Na 1 jaar heeft Mama’s Liefste het recht om linkjes aan artikelen toe te voegen.

Winacties Overzicht

Elke week wordt er op Mama’s Liefste een overzicht geplaatst. Deze worden door mij gevonden op verschillende sociaal media kanalen. Lees de voorwaarde voor deelname bij de desbetreffende winactie. Er kunnen zich geen rechten worden ontleed aan deelname via Mama’s Liefste.

Spread the love