Broodtrommelliefde

Moederdag Winweek #2 Broodtrommelkaartjes [gesloten]

Vandaag de tweede winactie tijdens de Moederdag Winweek, een setje limited edition broodtrommelkaartjes met tekeningen van Fiep Westendorp. Doe deze kaartjes in de broodtrommels van je kinderen en geef ze een beetje extra liefde en aandacht mee naar school. Zo ben je als moeder toch nog een beetje bij.Broodtrommelkaartjes

Wie mijn blog al wat langer kent, weet dat ik gek ben op leuke tips om de broodtrommels van de kinderen wat op te leuken. Tijd voor de echte Japanse Bento Lunchbox heb ik niet, maar juist met kleine leuke verrassingen, probeer ik er toch wat leuks van te maken. Zo schreef ik al eerder eens over Bento Lunch en Broodtrommel Life Hacks. Vandaag heb ik een nieuw trucje om elke dag dag een beetje extra BroodTrommelLiefde mee te geven, zonder al te veel moeite.

Een beetje Broodtrommelliefde

Eigenlijk is het heel simpel, stop elke dag een leuk kaartje met daarop een inspirerende, bemoedigende of grapje in de broodtrommel van je kind (of man) Zo ontstond het idee voor BroodTrommelLiefde ook. De dochter van Anouk werd gepest omdat zij door haar eczeem en astma anders moest eet.  Anouk deed elke dag een briefjes in haar trommel om haar dochter een hart onder de riem te steken. Dat werkte, ze werd minder onzeker en had weer plezier in het overblijven.

Broodtrommelliefde voor iedereen

In de webshop van BroodTrommelLiefde vind je verschillende setjes kaarten voor in de broodtrommel. Zo is er een setje voor kinderen, kinderen niet nog niet kunnen lezen (pitco) en partners. Ook zijn er speciale kaarten per seizoen. Voor €14,95 heb je al een setje met 20 kaartjes. Zes kaarten zijn leeg, zodat je ook nog een eigen, persoonlijke boodschap kunnen opschrijven.

Broodtrommel bestendig

Broodtrommelliefde kaartjes zijn stuk voor stuk speels en vrolijk en door de ronde hoeken veilig voor kleine kindervingers. Elk kaartje is gelamineerd en kan dus tegen een klodder jam en pindakaas. Zo blijven de kaartjes herbruikbaar. Op de kaartjes staan aan de ene kant een liefdevolle berichtje en aan de andere kant een leuk weetje over gezonde voeding.

Limited Edition

Speciaal voor de de 100e verjaardag van Fiep Westendorp dit jaar heeft BroodTrommelLiefde een setje Limited Editon broodtrommelkaartjes uitgebracht. Na het zien van dit leuke initiatief benaderde de organisatie Fiep Westendorp de makers van de broodtrommelkaartjes. Blij verrast door het aanbod om samen te werken gingen zij of zoek naar de mooiste tekeningen van Fiep Westendorp. Na een intensief proces zijn deze maand de kaartjes op de markt gekomen.

Moederdag Winactie #2
Limited Edition Fiep Westendorp Broodtrommelkaartjes van Broodtrommelliefde

De winactie is gesloten

De winnaar is geworden:

Gefeliciteerd Maaike, ik zal je persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Andere lopende winacties

Spread the love

54 thoughts on “Moederdag Winweek #2 Broodtrommelkaartjes [gesloten]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.