Getest | Meedoen met Testpanels – Buzzer

Regelmatig mag ik meedoen met testpanels. Altijd leuk om nieuwe producten te mogen testen en vaak mag je na afloop het product houden of tegen gereduceerde prijs overnemen.
Er zijn diverse sites waar je je kan inschrijven en zo geselecteerd kan worden als tester.
Ik ben eens in de dossiers gedoken om te laten zien wat ik de afgelopen jaren zo al hem mogen testen.

Buzzer
Ik ben begonnen met het testen via Buzzer en kreeg van hen al diverse producten toegestuurd waaronder;

  • Mona ChocoDreams (weet je nog met die reclame met John Williams)
  • Philips Sonicare Flexcare
  •  2B Fresh vuilniszakken
  • Philips Energy Up

Het idee bij de Buzzers campagnes is dat je de producten die je toegestuurd krijgt, uitdeelt onder je familie en vrienden en er dan vervolgens met hen over praat. Op deze manier vindt er een face-to-face campagne plaats en vaak nemen mensen een oordeel over een nieuw product eerder aan van vrienden.

Graag wil ik de campagne van de Philips Energy Up even uitlichten. Dit was een hele bijzondere campagne. Een groep van 35 deelnemers werden uitgenodigd voor een besloten Facebook groep. Deze groep werd geleid door Elly Nergy (what´s in a name :D) en we kreeg van haar steeds nieuwe opdrachten en missies. Deze konden bestaan uit het beantwoorden van een vraag over zonlicht en het gebruik van de EnergyUp, maar er waren ook missies bij waar er om foto’s of zelfs een filmpje gevraagd werd. Voor deze opdrachten kreeg je meestal een paar dagen de tijd en er werden punten aan toegekend. Degene met de meeste punten mochten uiteindelijk de EnergyUp houden (de overige deelnemers konden hem voor de helft van de aankoopwaarde kopen). Hierbij laat ik jullie mijn filmpje zien, die ik maakte voor de eindopdracht

Hiermee won ik die missie en mocht ik dus ook daadwerkelijk de EnergyUp houden en was ik ook nog een van de twee hoofdwinnaars van de challenge en won ik ook nog een Hue Licht pakket en een Hue tafellamp! Dit was wel een uitzonderlijke test, maar heel erg leuk om te doen! Ik hoop zeker dat Buzzer dit nog eens zal doen en dat ik dan ook weer mag mee doen.

Momenteel mag ik van Buzzer de nagellak van Meeki uittesten, maar daarover later meer.

Spread the love

One thought on “Getest | Meedoen met Testpanels – Buzzer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.